17 / 04 / 2024

bozok üniversitesi öğrenci yurdu temeli

bozok üniversitesi öğrenci yurdu temeli

Yozgat'ta bin 200 kişilik öğrenci yurdu ve yarı olimpik yüzme havuzu temel atma törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yeni yapılacak yurtlar hakkında açıklamalarda bulundu....

Milli Savunma Üniversitesi askeri öğrenci aday tercihleri başladı! 2023 MSÜ tercihleri nasıl yapılır? 

Milli Savunma Üniversitesi sonuçlarının duyurulmasından sonra, herkes tercih tarihlerini merak etmeye başladı. 2023 MSÜ tercihleri nasıl yapılır? MSÜ tercih ekranı 2023!

Herkes başvurabiliyor! Yozgat Bozok Üniversitesi Sözleşmeli Personel alıyor!

Yozgat Bozok Üniversitesi 2022 Yılı KPSS (B grubu) puan sıralaması esas alınarak çok sayıda personel alıyor.

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi!

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunu tamamladı ve açılışını gerçekleştirdi. 

Hacettepe Üniversitesi yerleşkesindeki orman alanı yapılaşmaya açıldı!

Hacettepe Üniversitesi yerleşkesindeki orman alanının imar planı değiştirildi. Yeni imar planında orman alanına öğrenci yurdu yapılarak yapılaşmaya açıldı. CHP'li Çankaya Belediyesi de plana “Geriye dönüşü olmayan sonuçlar doğuracak ve mevzuata aykırı” diyerek itiraz etti.

Yozgat Yerköy'de çiftlik arazisinin Bozok Üniversitesi'ne devredilmesi TBMM'de!

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde bulunan bir çiftlik arazisinin Bozok Üniversitesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atatürk Üniversitesi’nin öğrenci yurdunda usulsüz kiralama iddiası!

Erzurum Atatürk Üniversitesi’ne tahsis edilen arsa üzerinde inşa edilen ve 2016’da 113 bin TL kira alınan 7 katlı öğrenci yurdunun, 2017’de yıllık 5 bin 210 TL'ye bir vakfa pazarlık usulü ile kiralandığı öğrenildi. 

Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü'ndeki 3 yurt binasını sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Ege Üniversitesi (EÜ) Öğrenci Köyü'ndeki 3 yurt binası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yoğun mesai yapan sağlık çalışanlarına tahsis edildi…

Türkiye'den 40 öğrenci Fas'ta 'akıllı ev' inşa edecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nden 40 öğrenci 'daha sürdürülebilir bir gelecek için' Fas'ta 'akıllı ev' inşa edecek. “Solar Decathlon" yarışmasını kazanan projeler ise ödüllendirilecek.

Hüseyin Bozkurt: FB Üniversitesi'ne 100 milyon yatıracağız!

Dört yeni hastane yatırımını sürdüren Medicana Grup, sağlıktan sonra eğitim alanına da giriyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, öğrenci kabul etmeye başlayan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 100 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade ediyor.

Hacettepe Üniversitesi erkek öğrenci yurdu yapım ihalesi 18 Temmuz'da! 

Hacettepe Üniversitesi Erkek Öğrenci Yurdu E Blok 13 Bölüm tadilat işleri açık ihale usulü ile 18 Temmuz'da ihale edilecek.

İstanbul Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne 60 öğrenci alacak!

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Mimarlık Fakültesi 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için 60 öğrenci alacak. Fakültenin öğretim dili yüzde 30 İngilizce olacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Maslak'taki yurdu yıkıldı!

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Maslak'taki yurdu öğrenci yıkıldı. Yıkılan yurdun yerine henüz ne yapılacağına ilişkin net bir bilgi bulunmuyor.

Karabük Üniversitesi'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Mühendislik Fakültesi Laboratuvarı, Öğrenci İşleri Merkezi ve 1000 kişi seyirci kapasiteli spor kompleksi inşaatlarını tek tek gezip incelemelerde bulundu.

bozok üniversitesi öğrenci yurdu temeli Haberi

bozok üniversitesi öğrenci yurdu temeli


Kılıç açılış töreninde yaptığı konuşmada, özel sektörden 100 bin yatak kapasiteli yurt kiralamak için ihale sürecinin başladığını söyledi. Kılıç, "Burada ilan ediyorum. Listeyi bütün Türkiye ile paylaşıyorum. 80 il ve ilçemize yap kirala yöntemi ile özel sektörden 100 bin yatak kapasiteli yurt kiralamak üzere yarın ulusal gazetelerde ilana çıkıyoruz. Bir yandan da 165 şantiyede yurt inşaatlarına devam ediyoruz. Böyle 164 tane yurt şantiyesi var. Bunların kapasitesi de yaklaşık 80 bin. Mevcut yatak kapasitemiz 410 bin gelecek eğitim öğretim yılına yetişecek olan var yetişemeyecek durumda olan var. Hedefimiz gelecek eğitim öğretim yılına bu sene 310 bin olan yatak kapasitesini 450 bin yaparak girmektir. Para var mı var, gayret var mı var, azim var mı var, çalışkan bir kadro var mı...