25 / 04 / 2024

Brandium Ataşehir Rezidans satılık

Brandium Ataşehir Rezidans satılık

Brandium Ataşehir telefon numarası olarak 444 12 00 belirlendi. Brandium Ataşehir Evleri projesi kapsamında 1+0, 1+1, 1,5+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor

Brandium Ataşehir telefon!

Brandium Ataşehir telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor. Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de yer alan Brandium Evleri projesi kapsamında 1+1 dairelerin satış fiyatları 605 bin liradan başlıyor...

Brandium ne zaman teslim?

Brandium ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 2013 senesinin sonu olarak belirlendi. Emay İnşaat ile Erko Grup projesi olan Brandium Rezidans projesi, Anadolu Yakası içinde Ataşehir'de yer alıyor...

Brandium Ataşehir'de yaşam başladı!

Toplamda 1,550 adet daireden meydana gelen Brandium Ataşehir'de yaşam başladı. Projede teslimler hemen yapılıyor.

Brandium Ataşehir'de yaşam sürüyor!

3.40 metre tavan yüksekliği, deniz manzaralı farklı tiplerdeki daireler, tüm rezidans hizmetlerinden yararlanabilecek mükemmel bir ev ve iş yaşantısı sunan home-ofis seçenekleriyle Brandium Ataşehir, bölgenin yeni gözde mekanı olmuş durumda.

Brandium Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Brandium Ataşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki Brandium Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Brandium Ataşehir bayramda kaça kadar açık? Brandium Ataşehir AVM bayramda kaçta açılacak?

Brandium Ataşehir adres bilgileri!

Brandium Ataşehir adres bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir, Dereboyu Caddesi üzerinde bulunuyor. Proje 120 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Trendist Ataşehir Rezidans teslim tarihi!

Trendist Ataşehir Rezidans teslim tarihi olarak 2016 Ekim ayı planlandı. Toplam 28 adet penthouse daireinin de bulunduğu proje 2 bin 500 adet daireden meydana geliyor.

Trendist Ataşehir Rezidans satılık!

Trendist Ataşehir Rezidans satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projede yüzde 5 peşinat ödemesi ile daire sahibi olunabiliyor.

Trendist Ataşehir Rezidans nerede?

Yüzde 1 KDV uygulanan Trendist Ataşehir konut projesinde daire teslimlerinin 2016 yılının Ekim ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki satış süreci devam eden Trendist Ataşehir Rezidans nerede?

Trendist Ataşehir Rezidans fiyatları!

Trendist Ataşehir Rezidans fiyatları haberimizde yer alıyor. 13 katlı 3 kule ve 8 katlı 13 blok olarak yükselen proje K Yapı ve Solid İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Trendist Ataşehir Rezidans!

Trendist Ataşehir Rezidans, İstanbul'un Anadolu Yakası Ataşehir'de 13 katlı 3 blok ve 8 katlı 13 blok halinde yükseliyor. Toplam 820 tane konuttan meydana gelen projenin satış süreci devam ediyor.

Brandium Ataşehir nerede?

Dairelerin satışlarına devam edilen Brandium Ataşehir nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Anadolu yakası Ataşehir deniliyor. Proje, Emay İnşaat ve Erko Group ortaklığıyla inşa ediliyor...

Brandium Ataşehir ulaşım!

Dairelerin teslimlerinin hemen gerçekleştiği Brandium Ataşehir ulaşım bilgileri kapsamında projenin adresi şöyle: Dereboyu Cad. No.29 Ataşehir / İstanbul. Projede satış sürecine devam ediliyor...

Brandium Ataşehir iletişim!

Emay İnşaat ve Erko Şirketler Grubu ortaklığı tarafından hayata geçirilen Brandium Ataşehir iletişim bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Proje İstanbul Anadolu yakası Ataşehir bölgesinde yükseliyor...

Brandium Ataşehir ulaşım!

Emay İnşaat ve Erko Şirketler Grubu tarafından İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir' de konumlandırılan ve 120 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Brandium Ataşehir ulaşım bilgileri...

Brandium Ataşehir Rezidans satılık Haberi

Brandium Ataşehir Rezidans satılık

Brandium, Ataşehir'de İstanbul'un Anadolu Yakası içinde hayata geçiriliyor.Brandium Ataşehir telefon numarası kısmından önce projeden bahsedelim. 


1.550 adet dairenin bulunduğu Brandium Ataşehir Rezidans satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 1,5+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den meydana geliyor. 


Erko Şirketler Grubu ve Emay İnşaat tarafından yükselen Brandium Ataşehir Evleri kapsamında toplam arsa alanı 120 bin metrekare olarak belirlendi. 




Brandium Ataşehir Evleri fiyat listesi!

1+0 dairelerin fiyatları 307 bin TL'den,

1+1 dairelerin fiyatları 605 bin TL'den, 

1,5+1 dairelerin fiyatları 618 bin TL'den, 

2+1 dairelerin fiyatları 873 bin TL'den,

3+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 158 bin TL'den,

4+1 dairelerin fiyatları 2 milyon 606 TL'den başlıyor. 


Brandium Ataşehir telefon numarası  444 12 00 olarak belirlendi....