19 / 04 / 2024

Brezilya boşanan çift sayısı

Brezilya boşanan çift sayısı

Brezilya'da geçen senenin ikinci yarısında boşanan çiftlerin sayısı son 13 senenin en yüksek rakamına ulaştı.

Altına hücum başladı! Darphane çift vardiyaya geçti…

Vatandaşın artan talebi kuyumcularda altın bırakmadı. Yaşanan altın sıkıntısı yüzünden Darphane hafta sonu fazla mesai yaptı, pazartesiden itibaren de çift vardiyaya geçti.

TÜİK açıkladı: 5 bin 126 çift, 1 sene dolmadan boşandı!

TÜİK tarafından Türkiye'de 5 bin 126 çiftin 1 sene dolmadan boşandığı, en yaygın boşanma sebebinin de şiddetli geçimsizlik olduğu açıklandı. İşte ayrıntılar...

2023 yılında 565 bin 435 çift evlendi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) merakla beklenen evlenme ve boşanma istatistiklerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre 2023 yılında 565 bin 435 çift evlendi...

Cem Hakko’dan boşanan Ronit Gülcan Etiler'de 200 bin TL'ye daire kiraladı!

İş insanı Cem Hakko’dan anlaşmalı bir şekilde olarak boşanan sosyetik Ronit Gülcan, Etiler'de 200 bin TL'ye boğaz manzaralı bir daire kiraladı.

ABD'de ofis boşluklarının rekor seviyelere çıkması endişeleri artırdı!

Pandemiyle hayatımıza giren uzaktan çalışma modelinin yaygınlaşması, ABD'de ofis boşluklarını da rekor seviyelere çıkarırken yaşanan bu durum da endişeleri artırdı.

Emlak piyasasındaki hareketlilik tarım arazilerini vurdu! Çiftçiler artık arazi alamıyor!

Menemen Ziraat Odası Başkanı Yücel Altıntaş, emlak piyasasında yaşanan hareketliliğin tarım arazilerini de etkilediğini belirterek çiftçilerin arazi almakta güçlük çektiğini açıkladı.

Boş ev vergisi Meclis gündeminde! Ev sahipleri dikkat: Barınma sorunu bu şekilde çözülebilir! 

Son zamanlarda satılık ve kiralık konut fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar, barınma sorununun sık sık gündeme gelmesine neden oluyor. Meclis'te boş ev vergisi gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Eyüpsultan'da toprak kayması nedeniyle 2 bina boşaltıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği İstanbul Eyüpsultan'da bir inşaatın kazı çalışmaları esnasında yaşanan toprak kayması sebebiyle 2 bina tedbir amaçlı olarak boşaltıldı. İşte konut ile ilgili son dakika detayları....

A101’e rafları boşaltacak indirimler geliyor! Çift kişilik nevresim seti 289 TL’ye, 2’li paspas seti 189 TL’ye düştü!

Yarından itibaren A101’e dev indirimler gelecek. Bu kapsamda, çift kişilik pamuk nevresim seti 289 TL’ye, 2’li paspas seti 189 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 14 Eylül 2023...

Ev sahibi kiracı sorununda yeni boyut! Kiracı klima taktırdı, ev sahibi evi boşaltın dedi!

Son zamanlarda ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan  tahliye kavgaları hızla devam ediyor. Şimdi de bir ev sahibi klima taktıran kiracısının evini boşaltmasını istedi.

Çiftçiler müjde! Türk Boğası Tümosan fiyatlarını tek tak açıkladı!

Ağustos ayının gelmesiyle birlikte traktör fiyatları peş peşe açıklandı. Bu kapsamda Türk Boğası lakabıyla tanınan Tümosan'da fiyatlarını duyurdu.

Ağrı kesici ve idrar söktürücü özelliği var. Bu yüzden rağbet çok yüksek. Eken çiftçi boş dönmüyor parasını kazanıyır

Tarımdan daha fazla para kazanmak isteyen çiftçiler tarafından ekilen bazı ürünler var. İşte o ürünlerden biri de nevruzotu. Bu bitki idrar söktürücü ve ağrı kesici özelliği olması nedeniyle çok rağbet görüyor.

Bina güçlendirmelerine talep arttı: Ev boşaltılmadan güçlendirme yapılabilir mi? 

Uzmanlar, ülke genelinde konut kiralarında yaşanan artış sebebiyle depremlerin ardından güçlendirmelere talebin arttığına dikkat çekti. Peki ev boşaltılmadan güçlendirme yapılabilir mi? 

Brezilya boşanan çift sayısı Haberi

Brezilya boşanan çift sayısı

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sağlık, eğitim, ekonomi gibi alanların dışında aile hayatında da çeşitli sıkıntılara sebep oldu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, salgın sebebiyle Brezilya'da geçen yılın son yarısında boşanan çiftlerin sayısı da arttı.

Brezilya Noterlik Enstitüsü (CNB) tarafından yapılan araştırmaya göre, ülkede, 2020 yılınınson yarısında sadece noterlerde 43 bin 859 boşanma işlemi gerçekleştirildi. Yapılan araştırmada, söz konusu dönemde mahkeme dışında yapılan bu boşanmaların, 2019 yılının aynı zaman aralığına göre yüzde 15 daha fazla olduğuna dikkati çekildi.

Ekim 2020 tarihinde 7 bin 600'den fazla boşanma işlemi yapıldığı belirtilen araştırmada, bu rakamın, ülkedeki boşanma kayıtlarının tutulmaya başlandığı 2007 yılından bu yana en yüksek boşanma sayısı olduğu belirtildi.

Yapılan araştırmada, ülkedeki 16 eyalette 2020 yılının son 6 ayında tarihi boşanma rekorunun da kırıldığına değinildi.