29 / 03 / 2024

Briketçiler Sitesi istimlak sorunu

Briketçiler Sitesi istimlak sorunu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye ilçesinde Briketçiler Sitesi’nin istimlak sorunun çözüp Briketçi esnafının yeni yerine taşınmasını sağladıktan sonra bölgeye yeni bir bulvar kazandırmak için çalışma başlattı.

Şanlıurfa Haliliye'deki briketçiler yeni yerlerine taşınıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesi Süleymaniye Mahallesinde yıllardır kanayan yara olan biriketçilerin Evren Sanayi Sitesi’nde yaptırılan yeni yerlerine taşınmasını hızlandırıyor.

Balıkesir Reşitköy Barajı için istimlak bedelleri ödendi!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde inşa edilen Reşitköy Barajı için istimlak bedelleri ödendi. İstimlak bedelinin düşük olduğunu söyleyen çiftçiler, arazi fiyatlarının çok yükseldiğini belirtti.

İnşaat-İş çalışanları OYAK Sitesi önünde eylem yaptı!

İnşaat-İş, Levent'te bulunan OYAK Sitesi'nin dış cephe mantolama işinde çalışıp, 3 aydır ücretlerini alamayan taşeron işçiler için site önünde eylem yaptı.

Şanlıurfa Meslek Siteleri'nin yol sorunu çözülüyor!

Gıda Toptancıları, Mermerciler, Briketçiler, Hurdacılar ve diğer meslek gruplarına yönelik inşa edilen meslek sitelerinin yol sorununu çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, kent ekonomisi ve sanayisine destek oluyor.

Eyyübiye yeni bulvara kavuşuyor!

Eyyübiye ilçesinde Briketçiler Sitesi’nin istimlak sorunun çözüp Briketçi esnafının yeni yerine taşınmasını sağladıktan sonra bölgeye yeni bir bulvar kazandırmak için çalışma başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını kısa sürede tamamladı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de yollar asfaltlanıyor!

Kent merkezinde yer alan Asfalt Caddesi ve Samsat Meydanı’nın yollarının 1 günde asfaltlayıp trafiğe açarken Eyyübiye ilçesinde yeni kazandırdığı Eski Briketçiler Sitesi Bulvarının da asfaltlama çalışması başlattı.

Sone İstanbul Cathay teslimleri!

Konum bilgisine göre Eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde yükselen proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Sone İstanbul Cathay teslimleri 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden yeni bulvar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye ilçesinde Briketçiler Sitesi’nin istimlak sorunun çözüp Briketçi esnafının yeni yerine taşınmasını sağladıktan sonra bölgeye yeni bir bulvar kazandırmak için çalışma başlattı.

Cathay Sone İstanbul satılık!

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarının bulunduğu proje Eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde inşa edilecek. Cathay Sone İstanbul satılık daire tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Cathay Sone İstanbul Rezidans fiyatları!

Cathay Sone İstanbul Rezidans fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. Küçükçekmece Basın Ekspres'te yükselen Sone İstanbul Rezidans projesi eski Elektrikçiler Sitesi arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

Cathay Sone İstanbul görselleri!

Sone İstanbul Residence'de daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Eski Elektrikçiler Sitesi arsa alanı üzerinde yükselecek proje 5 bloktan meydana geliyor. İşte Cathay Sone İstanbul görselleri...

Küçükçekmece Sone İstanbul satılık!

Küçükçekmece Sone İstanbul satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Eski Elektrikçiler Sitesi arazisi üzerinde hayata geçirilecek projede 1.067 adet konut yer alıyor.

Sone İstanbul projesi nerede?

Sone İstanbul projesi nerede? Cathay Group imzasını taşıyan Sone İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde inşa edilecek. Sone İstanbul'da konut, otel ve dükkanlar olacak...

Briketçiler Sitesi istimlak sorunu Haberi

Briketçiler Sitesi istimlak sorunu


Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerde çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye ilçesinde Briketçiler Sitesi’nin istimlak sorunun çözüp Briketçi esnafının yeni yerine taşınmasını sağladıktan sonra bölgeye yeni bir bulvar kazandırmak için çalışma başlattı.


Göreve geldiği ilk zamanlarda Şanlıurfa'da trafik yoğunluğunu azaltmak için Acil Eylem Planları belirleyen Başkan Nihat Çiftçi, göreve başladığı ilk günlerde Eyyübiye Briketçiler Sitesi esnafıyla görüşme sağlamış ve ilerleyen günlerde çalışmaların başlatılması talimatı vermişti.


Bölge trafiğini rahatlatmak adına hummalı bir çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, yıllardır istimlâk sorunu yaşanan Briketçiler Sitesi’nin imar sorununu çözerek yeni yerine taşınmasını sağladıktan sonra mevcuttaki yolda 25 metrelik bulvar çalışması başlattı.


Eyyübiye bölgesindeki trafik akışını oldukça rahatlatacağına inanılan yolda hummalı bir çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bulvarı 1 hafta gibi kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyor



Şanlıurfa Büyükşehir...