24 / 04 / 2024

Broadway ve West End

Broadway ve West End

Zorlu Holding'in patronu Ahmet Zorlu, "New York ve Londra'dan sonra müzikallerin yeni adresiyiz" dedi.Zorlu Performans Sanatları Merkezi, turizm ve kültür-sanatın gelişimine katkı sağlayacak bir projeye daha imza attı.

West Home Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

West Home Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de Sumıt Kumar Chaudhary tarafından kuruldu.

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile By Medgaltchi Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Ş., Yazdan Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Ş. tarafından kuruldu.

West Emlak Konut Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

West Emlak Konut Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. West Emlak Konut Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Beylikdüzü’nde yapıldı.

Kim Kardashian ve Kanye West'in yaşadığı ev kimde kalacak?

Kim Kardashian ve Kanye West ayrılığının ardından yeni mahkeme belgelerinden alınan bilgiye göre, Hidden Hills’teki konut Kardashian’da kalacak.

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khedmatı tarafından kuruldu.

West İstanbul Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

West İstanbul Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Damoun Bagheri Kordmahaleh ve Mohamad Khedmatı ortaklığında kuruldu.

Re West Gayrimenkul İnşaat Mimarlık ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Re West Gayrimenkul İnşaat Mimarlık ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadraouf Rezaei tarafından kuruldu.

Kim Kardashian ve Kanye West'in 20 milyon dolarlık evi!

Kim Kardashian ve eşi Kanye West, Los Angeles’ta bulunan malikanelerinin kapılarını açtılar. Çift, minimalist stile sahip evi 014 yılında 20 milyon dolara satın almıştı.

Panda West Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panda West Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gwang Ho ve Junyı Xıa ortaklığıyla kuruldu.

Kim Kardashian ve Kanye West Miami'deki evlerini satıyor!

Kim Kardashian ve Kanye West 14 milyon dolarlık evi satışa çıkardı Kanye West, eşi Kim Kardashian’a sürpriz Noel hediyesi olarak satın aldığı 14 milyon dolarlık evi iki ay sonra evi satışa çıkardı.

Kim Kardashian ve Kanye West Miami'den 14 milyon dolara ev aldı!

Kim Kardashian ve Kanye West'in Miami'nin ünlü Faena House binasından 14 milyon dolara bir ev satın aldıkları söyleniyor. 

Kim Kardashian ve Kanye West'in rüya malikanesi bitmiyor!

Kardashian ve Kanye West'in Kaliforniya-Hidden Hills'taki evlerinin yapımı hala tamamlanmadı. Çiftin evinde 8 yatak odası ve 10 banyo bulunuyor...

West Ocean Aeolus İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

West Ocean Aeolus İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile S.Tremayne tarafından kuruldu.

Broadway ve West End Haberi

Broadway ve West End

TÜRKİYE'de kültür sanat yaşamına Broadway ve West End müzikallerini getirerek farklı bir alan kazandıran Zorlu Performans Sanatları Merkezi, turizm ve kültür-sanatın gelişimine katkı sağlayacak bir projeye daha imza attı. Zorlu Center AVM işbirliği ile hayata geçirilen dans projesi 'Spirit of istanbul' 7 Ağustos'tan itibaren Zorlu Center PSM'de sahnede. Şovun özel gösteriminde konuşan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, "Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nin hayalini kurarken hedefimiz İstanbul'a yakışan, ülkemizin tanıtımına katkı sağlayacak yeni bir soluktu.Ne mutlu ki bunu başardık, New York Broadway ve Londra West-End'den sonra müzikallerin üçüncü adresi artık burası" dedi. Zorlu. "İnanıyoruz ki. İstanbul'un turist potansiyelini artıracak. ülkemizin döviz girdilerine de önemli bir katkı sağlayacağız" değerlendirmesinde...