19 / 04 / 2024

Brooklyn Beckham Nicola Peltz yeni evi

Brooklyn Beckham Nicola Peltz yeni evi

David ve Victoria Beckham'ın en büyük çocukları Brooklyn Beckham ilk evini aldı...

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz ilk evlerini aldı!

David ve Victoria Beckham'ın en büyük çocukları Brooklyn Beckham ilk evini aldı...

Fikirtepe Brooklyn Park projesinde deniz göründü!

Pana Yapı, Brooklyn Park Projesinin bitiş hedefi olan 2016 sonu teslim tarihi için yoğun bir gayret ve çalışma içerisinde. Pana Yapı imzasıyla inşa edilen Brooklyn Park Residence'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor.

David Beckham, Gloucestershire'den saray alacak!

İngiltere'de Londra ve ABD'de Los Angeles'ta değeri milyonlarca TL eden iki evleri daha bulunan Beckham çifti, bu kez, İngiltere'nin Gloucestershire bölgesinden yeni bir saray daha almaya hazırlanıyor.

David Beckham İngiltere'den 24.5 milyon TL'ye malikane alıyor!

Dünyada en az Kraliçe 2. Elizabeth kadar tanınan İngiltere’nin ünlü çifti Beckham’lar, 24.5 milyon TL değerinde küçük bir saray yavrusu satın alıyor.

Kadıköy Belediyesi Brooklyn Life adasında ihaleye çıkıyor!

Kadıköy Belediyesi, Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde yer alan ve Pana Yapı tarafından hayata geçirilen Brooklyn Life adasındaki hissesini kat karşılığı ihaleye çıkardı. İşte ihale ilanı...

Brooklyn Dream Pana Yapı ulaşım!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı projede bloklar 23 kat şeklinde yükseliyor. Brooklyn Dream Pana Yapı ulaşım bilgileri kapsamında Kadıköy Rıhtıma 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Brooklyn Dream Fikirtepe fiyat!

Daire alanlarının 55 metrekareden başlangıç gösterdiği projede daireler sınırlı sayıda ön satışa sunuluyor. Brooklyn Dream Fikirtepe fiyat listesi kapsamında metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Pana Yapı Brooklyn Dream Evleri!

İstanbul'da Anadolu Yakası'nın Fikirtepe'de yükselen projedeki bloklar 23 kat şeklinde yükseliyor. Projedeki daireler 1+1'den 3+1'e kadar değişiyor. Pana Yapı Brooklyn Dream Evleri teslimleri 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Brooklyn Dream Rezidans nerede?

Daire alanlarının 55 metrekareden başlangıç gösterdiği projede sınırlı sayıda daireler ön satışa sunuldu. Projedeki bloklar 23 kat şeklinde inşa ediliyor. Peki Brooklyn Dream Rezidans nerede?

Brooklyn Dream Fikirtepe satış fiyatları!

Konum bilgisine göre Kadıköy Rıhtıma 15 dakika uzaklıkta bulunan projede bloklar 23 kat şeklinde yükseliyor. Brooklyn Dream Fikirtepe satış fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Brooklyn Dream Pana Yapı satılık!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı proje 13 bin 204 metrekare alan üzerinde yayılıyor. Brooklyn Dream Pana Yapı satılık daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Brooklyn Dream nerede?

Brooklyn Dream Evleri fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. Pana Yapı tarafından inşa edilen proje 13 bin 204 metrekare arsa alanına sahip. Peki Brooklyn Dream nerede?

Fikirtepe Brooklyn Dream fiyat!

Toplam 13 bin 204 metrekare alan üzerinde yayılan projede daire alanları 55 metrekareden başlıyor. Fikirtepe Brooklyn Dream fiyat listesi kapsamında metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Brooklyn Beckham Nicola Peltz yeni evi Haberi

Brooklyn Beckham Nicola Peltz yeni evi

David ve Victoria Beckham'ın en büyük çocuğu olan Brooklyn, nişanlısı Nicola Anne Peltz ile ilk evini aldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle düğünlerini gelecek sene Eylül'e erteleyen ünlü çift, Beverly Hills'te 10.5 milyon dolara malikane aldı. Çiçeği burnunda çiftin aldığı bu malikane ayrıca ilk mülkleri olma özelliğine de sahip.

ÜNLÜ MİMARLAR DİZAYN ETTİ

Ünlü mimarlar Sonya ve Jason Powell tarafından dizayn edilen dev malikane Coldwater Canyon'da yer alıyor. Genç çiftin yeni malikanesinde geniş ve aydınlık odaların dışında özel bir bar, masaj odası, geniş bir spa, ofis alanı, spor salonu gibi ayrıntılar da bulunuyor.

Bechkam ailesi evlerine yapay göl...