26 / 04 / 2024

bsh borsa çıkarılması

bsh borsa çıkarılması

BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, şirket paylarının borsa kotundan çıkarılması sürecinde ayrılma hakkını kullanacak ortakları için Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı...

İnşaat mühendislerinden çağrı! Depremin asıl sorumluları ortaya çıkarılsın

6 Şubat depreminin faturası inşaat mühendislerine kesildi. Mühendisler ise asıl suçluların kendileri olmadığını belirterek, gerçek suçluların ortaya çıkarılması çağrısında bulundu.

TZOB Başkanı Bayraktar: Tarım arazilerinin amaç dışına çıkarılması önlenmeli

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, tarım topraklarının korunması ile ilgili yaptığı çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu. Bayraktar; “Artık bir karış toprak dahi kaybedilmemelidir. Bu amaçla tarım arazilerinin amaç dışına çıkarılması kesinlikle önlenmelidir.”

Mobilyada sektör temsilcileri taksit sayısının 24'e çıkarılmasını talep ediyor!

İhracatta hedef büyüten Türk mobilya sektörü iç piyasafa hareketlilik için taksit sayılarının artırılmasını talep ediyor. Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, “Bir evin en temel ihtiyacı olan mobilyada taksit sayısının 24’e çıkması durumunda piyasa canlanır ve tüketici rahatlar” dedi.

Türkiye'nin 'gri listeden' çıkarılması için çalışmalar hızlandırıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, Türkiye'nin Mali Eylem Görev Gücü'nün (FATF) "gri listesinden" çıkarılmasına yönelik çalışmalarında son aşamaya geldiği bildirildi.

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya çıkarılmasını içeren kanun teklifi TBMM'ye sunuldu!

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL'ye çıkarılması, ayrıca geçici işçilere kadro verilmesini de içeren kanun teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. İşte son dakika detayları...

Tapu belgesi nasıl çıkarılır?

Tapu belgesi nasıl çıkarılır? Tapu belgesi e-Devletten çıkarılır mı? soruları tapu da işi olan ve tapu belgesi çıkarılması gerekli kılan durumlar bulunmaktadır. Peki Tapu belgesi nasıl çıkarılır?

Cumhurbaşkanı maaşına yapılacak zam iptal edildi! O madde tekliften çıkarıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM'ye gönderdiği ek bütçe teklifinde maaşına yüzde 40 oranında zam istediği iddialarının gündem olmasının ardından söz konusu talep maddesi tekliften çıkarıldı. Erdoğan, söz konusu maddenin tekliften çıkarılmasını talep etmişti.

Rusya'nın SWIFT sisteminden çıkarılmasının Türkiye'ye etkileri!

Rusya’nın SWIFT sisteminin dışında bırakılmasının ardından Türkiye’yi de yakından ilgilendiren sonuçlar ve etkileri tartışılmaya devam ediyor.

Halk GYO'nun çıkarılmış sermayesini 1.5 milyar TL'ye yükseltmesine SPK'dan onay!

Halk GYO'nun 1 milyar 20 milyon TL'lik çıkarılmış sermayesinin yüzde 50 oranında artırılarak 1 milyar 530 milyon TL'ye çıkarılmasına SPK tarafından onay verildi. 

Bavyera'da kira yardımları iki katına çıkarılsın önerisi!

Bavyera Başbakanı ve CSU Genel Başkanı Markus Söder, tek seferlik kira yardımının yalnız yaşayanlar için 135, çiftler için 175 Euro olduğuna dikkat çekti. Bu rakamın az olduğunu belirten Markus Söder, yardımların iki katına çıkarılmasını talep etti. 

Kiler GYO çıkarılmış sermayesini 1 milyar 395 milyon TL'ye yükseltecek!

Kiler GYO tarafından 620 milyon TL olan çıkarılmış sermayenin tamamı nakden karşılanmak suretiyle 775 milyon TL nakit olarak yüzde 125 oranında artırılarak 1 milyar 395 milyon TL'ye çıkarılmasına karar verildi.

Ataşehir'deki 28 bin metrekarelik taşınmazın satışa çıkarılması teklifi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, İstanbul Ataşehir'de imar planlarında metro istasyonu ve park şeklinde görülen taşınmazı satışa çıkarılması teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle reddedildi.

Reysaş GYO'nun çıkarılmış sermayesi 500 milyon TL oldu!

Reysaş GYO'nun 1 milyar TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 246 milyon 1 TL olan çıkarılmış sermayesinin, 253 milyon 999 bin 999 TL bedelli artırılarak, 500 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin sermaye artırımı işlemleri tamamlandı ve çıkarılmış sermaye 500 milyon TL'ye yükseltildi.

bsh borsa çıkarılması Haberi

bsh borsa çıkarılması


BSH Ev Aletleri'nden yapılan açıklama şöyle:


8 Ekim 2013 tarihinde yapmış olduğumuz özel durum açıklamasında; yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısında onaya sunulacak pay alım teklifi fiyatının SPK İlke ve Esasları'nın 6/B-ii maddesine göre yapılan ön çalışma doğrultusunda 164,17 TL. olarak belirlendiğini açıklamıştık. 


6362 Sayılı Sermaye Piyasası Kanununun Ayrılma hakkı başlıklı 24. maddesi " (1) 23 üncü maddede belirtilen önemli nitelikteki işlemlere ilişkin genel kurul toplantısına katılıp da olumsuz oy kullanan ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahipleri, paylarını halka açık ortaklığa satarak ayrılma hakkına sahiptir. Halka açık ortaklık bu payları pay sahibinin talebi üzerine, söz konusu önemli nitelikteki işlemin kamuya açıklandığı tarihten önceki otuz gün içinde borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların ortalamasından satın almakla yükümlüdür. 

(2) Pay sahibinin 23 üncü maddede...