27 / 04 / 2024

BTC İnşaat cemil yüksekdağ

BTC İnşaat cemil yüksekdağ

Kardeşi Celal Yüksekdağ ile birlikte 2007’de BTC İnşaat’ı kuran Cemil Yüksekdağ kimdir? Cemil Yüksekdağ inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Cemil Yüksekdağ, hangi okuldan mezun oldu?

Cemil Karaaslan Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Cemil Karaaslan Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Karaaslan tarafından kuruldu.

Cemil Özgür İnşaat'ın kurucusu Cemil Özgür vefat etti!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Üyesi ve Cemil Özgür İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin kurucusu ve onursal başkanı Cemil Özgür vefat etti.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Turkuaz Btc İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz Btc İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 60 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Acarlı, Berkan Güler ve Tarık Yeşilyurt ortaklığında kuruldu. 

Btc Meriç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btc Meriç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Vural Sönmez ve Murat Cırdı ortaklığında Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Zkdm Zekdaş Zeytinburnu Kentsel Dönüşüm İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik Şirketi kuruldu!

Zkdm Zekdaş Zeytinburnu Kentsel Dönüşüm İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Mühendislik Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Coşkun Budak, Erdal Mandalı ve Mahmut Şengül ortaklığında kuruldu.

Arşın Mimarlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşın Mimarlık İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Medeni Aslan, Cemil Aslan, Erdal Aslan, Mehmet Sait Aslan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Maltepe, Aydınevler Mahallesi'nde kuruldu.

Cemil Kora İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi Başkanı seçildi!

İnşaat Mühendisleri Odası Manisa Şubesi 11. Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen seçimde Cemil Kora ve yönetimi iş başına geldi.

BTC İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTC İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Cırdı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

1987 yılında Kastel İnşaat'tan Çiftehavuzlar'da Türkiye'nin en lüks daireleri!

1987 yılında Kastel İnşaat, Cemil Topuzlu'da inşa ettiği Türkiye'nin en lüks dairelerini 60 ay vade ile satacakmış. Site, 8 bloktan 250 ve 300 metrekarelik 64 daire ve 8 mağazadan oluşuyormuş.

Cemil Özkök İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cemil Özkök İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cem Cek Özkök tarafından 7 milyon 530 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu.

Esenyurt Lemuria Evleri'nde fiyatlar 97 bin liradan başlıyor!

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta yükselen BTC İnşaat projesi Lemuria Evleri'nde konut fiyatları 97 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Esenpark Plaza Esenyurt nerede?

BTC İnşaat ve MG Proje ortaklığıyla hayata geçirilen Esenpark Plaza Esenyurt nerede? sorusuna haberimizin içinde yanıt veriyoruz. Esenpark Plaza Esenyurt projesinde 48 ofis ve 20 adet dükkan yer alıyor...

BTC İnşaat cemil yüksekdağ Haberi

BTC İnşaat cemil yüksekdağ

Cemil Yüksekdağ kimdir?

Cemil Yüksekdağ, 21 Ekim 1989 doğumlu. Kardeşi Celal Yüksekdağ ile birlikte BTC İnşaat’ı kuran Cemil Yüksekdağ, BTC İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi.


Kültür Üniversitesi’nde geçen 2 yılın ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Cemil Yüksekdağ BTC İnşaat’ı 2007 yılında kurdu.


Cemil Yüksekdağ, firmasıyla ilk markalı konut projesi Lemuria’nın temelini 2011 yılında attı.


Cemil Yüksekdağ, üniversitede okuduğu dönemlerde restoran işletmeciliğiyle uğraştı. Okul bittikten sonra babasının yönlendirmesiyle kardeşleriyle birlikte inşaat sektörüne adım attı. 


BTC İnşaat’ı 2007 yılında kuran sahipleri olan iki girişimci kardeş Celal ve Cemil Yüksekdağ İnşaat sektörüne girdiklerinde başlangıçta çeşitli taahhüt işleri yaparak ilerlediler.


Başlangıçta taahhüt işlerini yapan Yüksekdağ Ailesi, BTC İnşaat ile İstanbul Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı'nda Lemuria projesini hayata geçirdi. 


150 daire ve 20 dükkandan oluşan bu projenin yarısı tamamlanmış durumda....