26 / 04 / 2024

bu hafta altın ne olur

bu hafta altın ne olur

Altın piyasası bu hafta hareketli geçti. Rusya Ukrayna arasındaki gerilim yerini ateşkes görüşmelerine bırakırken, son dakika gelişmeleri altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Peki altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta ne olacak?

Dolar mı, altın mı, borsa mı? Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış! 

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor. Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış...

İslam Memiş bu haftayı işaret etti! Elinde dolar ve altın olanlara seslendi! Uyanın...

Altın ve dolar piyasası bu haftaki kritik gelişmelere odaklandı. Bu hafta Merkez Bankası faiz kararı açıklanacak. İslam Memiş, yatırımcıları uyararak, ''uyanın'' diyerek seslendi.

Altın mı, dolar mı, borsa mı? Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar bu hafta en çok hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor ve araştırıyor? Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı altın mı, dolar mı, borsa mı? 

Altın haftayı yükselişle tamamladı! Altın geçen hafta yaşadığı kayıptan sonra bu hafta artış gösterdi...

Altının ons rakamı, geçen hafta yaşadığı kayıptan sonra ise yeni haftayı da yükseliş ile tamamlamaya hazırlandı. Buna göre, Ons altın fiyatı, dalgalı bir süreç izlerken gram altın fiyatı, dolar/TL tarafında yülseliyor. İşte haberin detayları... 

Yatırımcılar dikkat! Altın, dolar ve borsa... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları yoğun bir haftayı geride bıraktı. Peki piyasaların oldukça hareketli geçtiği bu haftada hangi yatırım aracı yatırımcısına kazandırdı? İşte bu hafta yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı...

Bu hafta altın kazandırdı, borsa kaybettirdi

Bu hafta artan jeopolitik riskler piyasaları çok fazla etkilerken geçen hafta olduğu gibi bu hafta da güvenli liman olarak altın görüldü ve altın yatırımcısına kazandırırken, borsa ise kaybettirdi. İşte ayrıntılar...

Altın mart ayından bu yana en yüksek haftalık kazancına ulaştı

Altının ons fiyatı, İsrail-Filistin çatışmasının sebebi ile bu hafta yüzde 5,47 artarak yedi ayın en yüksek haftalık kazancına yaklaştı. İşte detaylar...

Altın, dolar, borsa ve euro... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırımcılar hemen baksın!

Bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığı merak ediliyor. Altın, dolar, borsa ve euro yatırımcıları gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor. Peki Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırımcılar hemen baksın!

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

Milyonları merak ettiği sorunun net yanıtı! Altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Yılbaşından bu yana altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın, yatırımcısını şaşırtmadı. Peki altın ve borsa yatırıcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Altın alacaklar dursun! Altın kahini İslam Memiş altında düşüş için tarih verdi

Analistler ve altında genel olarak uzmanlar yükseliş tarihi veriyordu ancak bu sefer altın kahini düşüş tarihini verdi.

İslam Memiş madde madde anlattı: Altın genelgesinin ardından cevap bekleyen 4 önemli soru

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın altın konusundaki yeni genelgesi, vatandaşların kafasında bazı soru işaretleri oluşturdu. Bu noktada, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yayımlanan genelge hakkında merak edilen sorulara açıklık getirdi.

Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, borsa en çok hangisi kazandırdı?

Yatırım yapanlar bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandığını merak ediyor. Peki, bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, borsa ne çok hangisi kazandırdı? İşte detaylar...

bu hafta altın ne olur Haberi

bu hafta altın ne olur

Altın piyasası 26 Mart Pazartesi sabahına yükselişle başladı. Altının onsu haftanın ilk  işlem gününe 1944 dolar seviyesinde başladı.Haftanın diğer günlerinde dalgalanmalar yaşan altın  günü düşüşle kapattı. Peki altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta altın fiyatlarıne olacak? Altına dikkat!

Hafta içerisinde altın fiyatlarında büyük dalgalanmalar görülürken, yatırımcılar bunun altındaki, nedeni araştırıyor. Altın fiyatarı bir gün inerken bir gün aniden yükselişe geçiyor. Peki altın piyasası neden etkileniyor?

ALTIN PİYASASI HAREKETLENDİ

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Mihail Podolyak da müzakere sonuçlarının liderler seviyesinde bir görüşme yapılması için yeterli olduğunu ifade etti. Söz konusu açıklamalar piyasalarda rahatlamaya sebep olsa da haftanın devamında iki taraftan gelen karışık mesajlar risk iştahının düşmesine sebep oldu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "dost olmayan" ülkelerin Rus gazına rubleyle ödeme yapmalarına...