19 / 04 / 2024

Buca Kaynaklar 60 kilometre kanal ihalesi

Buca Kaynaklar 60 kilometre kanal ihalesi

İZSU Genel Müdürlüğü, Buca Kaynaklar ile 29 Ekim ve Zafer mahallerinin evsel atık sularını toplayacak 60 kilometrelik kanal ihalesine çıkıyor.

Villa Platano Kaynaklar'da teslimler 2 ay sonra! Son fırsatları kaçırmayın!

Villa Platano Kaynaklar, Demirsel İnşaat  imzasıyla, İzmir Buca Kaynaklar'da yükseliyor. Satışların sonuna yaklaşıldığı projede son fırsat villaları kaçırmayın!

Villa Platano Kaynaklar'da son fırsat villalar!

Demirsel İnşaat tarafından İzmir İli Buca İlçesi Kaynaklarda inşa edilen Villa Platano Kaynaklar'da son fırsat villaların satışları devam ediyor.

Bakan'dan doğal gazla ilgili flaş açıklama: 45-60 günlük süremiz var, müjdeyi paylaşacağız!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Akkuyu Nükleer Güç Santrali ve Türkiye'nin kendi gazını kullanmasıyla ilgili merak edilenleri cevapladı. Bakan Dönmez "Akdeniz'de 45-60 günlük süremiz mevcut. Bu sürede sondajımızı tamamlarız. Keşif bulursak milletimizle müjdeyi paylaşırız." dedi.

Üçyol–Buca Metro Hattı 4 yıl sonra tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kendi kaynaklarıyla hayata geçireceği Üçyol-Buca Metrosu için ikinci kredi sözleşmesine, Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ile imza atıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı imza töreninde metro hattına ilişkin detayları paylaştı.

İzmir Buca’da imar fırsatçıları seferberliği!

İzmir Kaynaklar’daki arazi talanına Buca Belediyesi’nden geçit yok. Süresi dolan İmar Barışı üzerinden kırsal bölgelerinde kaçak yapılara karşı  gece gündüz çalışan Buca Belediyesi zabıta ekipleri, fırsatçılara göz açtırılmıyor.

İzmir Buca'da İzcilik ve Doğa Sporları Merkezi açılıyor!

Buca Belediyesi benzersiz bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Doğa tutkunlarını Kaynaklar bölgesinin eşsiz güzellikleriyle buluşturacak Buca Belediyesi İzcilik ve Doğa Sporları Merkezi yarın düzenlenecek törenle hizmete girecek.

İzmir Buca'ya köy müzesi kuruluyor!

KÖYLERİN yüzyıllar öncesinden bugüne uzanan kültürel serüvenini gelecek nesillere taşımak için harekete geçen Buca Belediyesi, İzmir’in ilk “Köy Müzesi"ni Buca Kaynaklar’a kurmaya hazırlanıyor.

İzmir Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi Kurban Bayramı’nda açılıyor!

Şubat ayında gerçekleşen ihaleyle 49 yıllığına Par İnşaat’ın kiraladığı Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi, Kurban Bayramı’na açılıyor. Par İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haskoloğlu, "Tesisimizde uzun bir süredir yenileme, tadilat ve temizlik çalışmaları yürüttük" dedi.

Buca Kaynaklar’a 10.8 milyon TL'lik yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Buca’nın Kaynaklar, 29 Ekim, Gökdere ve Zafer mahallelerini sağlıklı kanal alt yapısına kavuşturmak için çalışmalara başladı

Par İnşaat, Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi'nin ihalesini kazandı!

Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi'nin ihalesini 1 milyon 110 bin lira teklif veren Par İnşaat kazandı. Yıllardır atıl durumda kalan Buca Et Entegre Tesisleri'nin kiralanması ile ilgili ihale dün İzmir Defterdarlığı'nda yapıldı.

Kaynaklar ve Gökdere’ye 10 milyonluk çevre projesi!

Buca Kaynaklar ve Bornova Gökdere'de hayata geçirilecek kanalizasyon projesinin ihalesini gerçekleştirdi. 60 km uzunluğundaki kanalizasyon sistemi ve iki adet atık su terfi merkezini kapsayan proje yaklaşık 10 milyon TL'ye mal olacak.

Buca Kaynaklar'da organik pazaryeri inşa ediliyor!

Buca Belediyesi doğası ve eşsiz manzarasının yanı sıra yetiştirdiği organik ürünleri ile İzmirlilerin gözde mekanı olan Kaynaklar’a Organik Pazaryeri kuruyor.

Buca Kaynaklar'a 60 kilometrelik kanal yapılacak!

İZSU Genel Müdürlüğü, Buca Kaynaklar ile 29 Ekim ve Zafer mahallerinin evsel atık sularını toplayacak 60 kilometrelik kanal ihalesine çıkıyor.

Buca Kaynaklar 60 kilometre kanal ihalesi Haberi

Buca Kaynaklar 60 kilometre kanal ihalesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Buca Kaynaklar ile 29 Ekim ve Zafer mahallerinin evsel atık sularını toplayacak 60 kilometrelik kanal ihalesine çıkıyor. Bölgedeki kanal hattı çalışmaları, imar ve mülkiyet sorunları nedeniyle gecikmişti.


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, imar ve mülkiyet sorunları nedeniyle projesi hazır olduğu halde kanal hattı döşeyemediği Buca’nın Kaynaklar Merkez, Zafer ve 29 Ekim mahallerinde çalışmalara başlayacak. 3 mahallenin evsel atık sularının toplanarak kanal sistemine aktarılması için İZSU, önümüzdeki günlerde ihale sürecini başlatacak. Yaklaşık 1 yıl sürecek imalat çalışmaları kapsamında 47 kilometre uzunluğunda kanal şebekesi, 13 kilometre uzunluğunda iletim hatları olmak üzere toplam 60 kilometre uzunluğunda kanal döşenecek ve iki adet terfi merkezi yapılacak. Zafer Mahallesi ve 29 Ekim Mahallesi’nde yer alacak terfi merkezlerine ulaşan evsel...