26 / 04 / 2024

Buhar ve Elektrik Üretim Tesisi

Buhar ve Elektrik Üretim Tesisi

Buhar ve Elektrik Üretim Tesisi ÇED Raporu onaylanan Demirtaş OSB, ileri arıtma teknolojisiyle projede kullanılacak suyu geri kazanacak. 2016’da devreye alınacak tesis için 4 uluslararası firma bölgede pilot tesis kurdu.

Artevo Grup İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artevo Grup İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Şengül tarafından kuruldu.

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Sağlam tarafından kuruldu.

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

Karbağ Mimarlık İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Karbağ Mimarlık İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Esra Karakaya tarafından kuruldu.

Gold34 İnşaat Hırdavat Metal Nakliye Ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold34 İnşaat Hırdavat Metal Nakliye Ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Bekdaş tarafından kuruldu.

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Recai Hız tarafından kuruldu.

Brmn İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brmn İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Mungan tarafından kuruldu.

Aile Bakanlığından elektrik tüketim desteği! Kimlik Kartı ve elektrik faturası ile PTT'ye gitmek yeterli!

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı dar gelirli vatandaşlara sosyal destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu desteklerden biri de Elektrik Tüketim desteği. Peki, ETD'den kimler faydalanıyor.

Dikkat! Doğalgaz ve elektrik borçları siliniyor, bu illerde yaşayanlar başvuruyu kaçırmayın.

Elektrik ve doğalgaz fatura borçları, afetzedelerin bulunduğu illerde kamu kurumları tarafından feragat edilecek. İşte, borcu silinecek illerle ilgili bilgiler...

Doğal gaza ve elektriğe peş peşe indirim geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Doğal gaz ve elektrik indirimi ile ilgili araştırmalar hızlanırken milyonlarca doğal gaz kullanıcısı faturalarda yapılacak indirimi takip ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuya ilişkin açıklamalarda bulunmasından sonra doğal gazda indirime ilişkin araştırmalar hız kazandı.

Yardıma muhtaç vatandaşlara müjde! Devlet  2.700 TL doğal gaz ve elektrik desteği verecek!

Yüksek elektrik ve doğal gaz faturalarıyla mücadele eden vatandaşlar için sevindirici bir haber var. Belirli şartları yerine getiren herkes, 2.750 TL tutarında destek ödemesi alabilir. Başvuru koşulları ve ayrıntıları öğrenmek için lütfen tıklayınız.

Son dakika! Doğal gaz ve elektrik borçları silindi! Az önce Resmi Gazete’de yayımlandı!

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler nedeniyle evleri ağır ve orta hasar alan depremzedelerin elektrik ve doğal gaz borçları silindi. 6 Şubat tarihine kadar elektrik ve doğal gaz dava ve icra takipleri de kaldırıldı.

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Southern İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Elektrik Ürünleri Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Büyükkızılağaç tarafından kuruldu.

Buhar ve Elektrik Üretim Tesisi Haberi

Buhar ve Elektrik Üretim Tesisi

Bölgedeki tüm buhar ihtiyacı ile elektrik tüketiminin üçte birini karşılayacak olan Buhar ve Elektrik Üretim Tesisi’nde ÇED Raporu, İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu’nca yeterli bulunarak nihai kabulü yapılan Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB), yeni bir çevre yatırıma daha hazırlanıyor. 25 bin metreküp/ günlük yeni bir arıtma tesisinin kurulumu için çalışmaları başlatan DOSAB, ileri arıtma teknolojisiyle kullanılan suyu geri kazanacak. Tesisin 2016’da devreye alınması planlanıyor. Konuyla ilgili bilgi veren DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Kahraman, yatırımın Buhar ve Elektrik Üretim Tesisi ile birlikte çalışacağını belirterek, “Membran Biyoreaktör (MBR) olarak planlanan tesiste çıkan su, reverse osmoz veya nano filtrasyon gibi ileri arıtma teknolojisine tabi tutularak geri kazanılacak. Bu su Buhar ve Elektrik Üretim Tesisi’nin 10 bin metreküplük su ihtiyacını da karşılayacak. Böylelikle...