19 / 04 / 2024

Bülbüldere dere ıslahı

Bülbüldere dere ıslahı

İBB tarafından Yapılacak kanalizasyon çalışmaları neticesinde Bülbüldere'deki asırlık dere kanalı ıslah edilip doldurulacak. Kötü koku ve görüntüye sahne olan yatağın kapatılacak olması mahalleliyi sevince boğdu.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlar meclis gündeminde!

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlara ilişkin soru önergesi verdi. 

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Süleyman Bülbül'den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin devrine ilişkin soru önergesi!

CHP Aydın Milletvekili Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Vakıflar Genel Müdürlüğüne devrini Meclis’e götürdü.

Gaziantep Büyükşehir'den 20.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahinbey ilçesi, Bülbülzade Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı 20 milyon 414 bin 451 TL'ye satıyor...

Çavuşdere-Bülbüldere Tüneli'nin inşaatı hızlandı!

Üsküdar sahilini, yağışlı havalarda İstanbul Boğazı’yla birleştiren görüntüler, tarihe karışıyor. 2019’daki seçim süreçlerinde durma noktasına gelen “Çavuşdere –Bülbüldere Tünel İnşaatı” yeniden başladı.

Samsun'da büyük panik! 6 katlı bina tahliye edildi!

Samsun'un Atakum ilçesinde dere ıslah çalışlarında bir binanın istinat duvarı çöktü. Park halindeki otomobili yamaca kaydığı olayda, 6 katlı bina tahliye edildi.

Bekir Pakdemirli'den Batman'a millet bahçesi müjdesi!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada "Bakanlık olarak iki müjdem var Batman'a. Birincisi, Batman Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi, ikincisi ise millet bahçesi ve dere ıslahı" dedi.

Bitlis'te dere üzerindeki 700 iş yeri boşaltıldı!

Bitlis'te "Dere ıslah projesi" kapsamında, valilik tarafınca kendilerine tebligat gönderilen dere üzerinde bulunan riskli 700 iş yeri tahliye edildi.

Şahinbey Bülbülzade Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Bülbülzade Mahallesine yaptırdığı sosyal tesisi hizmete açtı.

Büyükçekmece'de 44.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi, Bülbüldere Mevkii 157 ada, 11 parseldeki arsayı 44 milyon 376 bin 255 TL'ye satıyor...

Kars Bülbül Mahallesi'ne imar talebi!

Kars Bülbül Mahallesi sakinleri, geçtiğimiz yıllarda bir kısmı Şehitler Mahallesine bağlanan kısmını geri istiyor. Bülbül Mahallesi muhtarı Cüneyt Kaya, ''Şehitler Mahallesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında imar var ama Bülbül Mahallesinde yok'' dedi.

Bülbüldere dere ıslahı Haberi

Bülbüldere dere ıslahı

TORBALI'NIN uç mahallelerinden olan Bülbüldere Mahallesi'nde bulunan dere kanalının yol açtığı sorunlar, kötü koku ve kirli görüntü kısa süre içerisinde sona erecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi(İBB) tarafından Subaşı ve beldelik süresince ona bağlı mahallelerinde yürütülecek olan kanalizasyon alt yapı çalışmaları kapsamında. Bülbüldere  Mahallesi'nde dere ıslah çalışmaları yürütülecek. Lağım sularının aktığı, mahalleyi boydan boya saran fosseptik kanalı bu çalışma neticesinde kapatılacak. Islah edilmesinin ardından dere kanalının üzerinin doldurularak kapatılacak olması hem oluşturduğu sorunları hem de kötü görüntüyü engelleyecek. Çocuklarının dere kanalına düşmesi korkusu nedeniyle sokakta oynamaya gönderemeyen ve derenin yol açtığı kötü koku ile sivrisinekler yüzünden zor durumda olan mahalle sakinleri ise rahat bir nefes alacak. Bülbüldere şimdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından programa alınan projenin bir an önce hayata geçirilmesini bekliyorlar. 


EVLERİNE KÖPRÜDEN GİDİYORLAR

 Bülbüldere Mahallesi'nde, mahallenin...