27 / 04 / 2024

Bülent Gedikli kimdir

Bülent Gedikli kimdir

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, ekonomi gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gedikli, “Türkiye yatırım için güvenli ve verimli bir ekonomi” şeklinde konuştu.

Şehir içindeki OSB'ler şehir dışında yapılaşacak!

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Başdanışmanı Bülent Gedikli, Türkiye'deki büyümeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Gedikli, sanayi siteleri şehir dışında yapılaşacağını açıkladı.

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

Ferit Bülent Eczacıbaşı Kimdir?

Ferit Bülent Eczacıbaşı kimdir? Ferit Bülent Eczacıbaşı’nın mesleği nedir? Ferit Bülent Eczacıbaşı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bülent Arınç kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Arınç kimdir? Bülent Arınç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Bülent Karan kimdir?

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan kimdir? Bülent Karan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bülent Karan'ın biyografisi...

Mithat Bülent Özmen kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi İGDAŞ'ın Genel Müdürü Mithat Bülent Özmen oldu. Peki Mithat Bülent Özmen kimdir? Mithat Bülent Özmen hangi işlerde görev aldı?

Bülent Gedikli: Faiz artışı şu süreçte ekonominin belini kırar!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, "Şu süreçte faiz artışı ekonominin belini kırar, o kadar" dedi.

Bülent Özer kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti. Peki, Bülent Özer kimdir? Bülent Özer hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Bülent Soylu İzmir Menderes'e saray inşa edecek!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçenin Belediye eski Başkanı CHP’li Ergün Özgün’ün meydan projesini iptal etti. Söz konusu araziye, Selçuklu mimarisini örnek alarak Ak Saray’ın benzerini inşa etmek için çalışma başlattı.

Bülent Turan Çanakkale'deki okul yatırımları hakkında bilgi verdi!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yakın dönemde yapım ihalesi yapılacak olan okul yatırımları hakkında bilgi verdi.

Bülent Ecevit Üniversitesi etüt merkezi inşaatında sona gelindi!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü 2015-2016 Akademik Yılına yeni yüzüyle girmeye hazırlanıyor. Farabi Kampüsü’nde Rektörlük, Yemekhane ve Konukevinin yer aldığı alanda öğrenciler için hazırlanan Etüt Merkezinin yapımında sona gelindi.

Bülent Şahan kimdir?

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Şahan kimdir? Bülent Şahan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bülent Şahan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Bülent Şahan..

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Kampüsü yenileniyor!

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı (MYO)’nun bulunduğu kampüsünü yeniden düzenliyor. Kampüs içerisinde yer alan eğitim bloğunda ve çevre düzenlemelerinde başlatılan yenileme çalışmaları ile Alaplı MYO yepyeni görünümü ile yeni akademik yıla merhaba diyecek

Bülent Gedikli kimdir Haberi

Bülent Gedikli kimdir

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bülent Gedikli, Türkiye'nin ekonomi gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 


Uluslararası piyasalardaki gelişmelerden kaynaklanan dolar kuru hareketini TL ve Türkiye ekonomisinde sorun var gibi vermeye çalışılmasının kabul edilemez olduğunu söyleyen Gedikli, "Açık ekonomilerde piyasalar birbirinden etkilenir. Bunu çarpıtmak, operasyon haline getirmeye çalışmak demektir ki 15 Temmuz'dan beri düzenli aralıklarla bunu belli mahfiller denedi; başarılı olamayacaklar. Türkiye yatırım için güvenli ve verimli bir ekonomi'' diye konuştu.


İçeride ve dışarıda Türkiye aleyhinde kampanyaların çok fazla olduğunu belirten Gedikli, "Terör konsorsiyumlarının kurulmasına rağmen ekonomimiz yine direncini koruyor. Güvenlik güçlerimizin hiçbir zafiyete izin vermeyerek anında her konuya müdahale etmesi ise taktir edilmesi gereken bir başka konu. Adalet yürüyüşü adı altında Türkiye ve Türk milletine karşı yapılan kampanya ise tüm provokasyonlara rağmen ülkemizi karıştıramayacak ve kaostan...