25 / 04 / 2024

Bülent Uğur

Bülent Uğur

Espe Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bülent Uğur, Fatih Uğur tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da Sarıyer, Huzur Mahallesi, Barbaros Caddesi'nde kuruldu.

Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeler 10 yıllığına kiralanıyor!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Uğur UES 273 D2K 204 litre buzdolabı fiyatında büyük sürpriz! Buzdolabı almak isteyenler hemen baksın!

Buzdolabı konusunda adından sıkça söz ettiren Uğur, son teknolojik özelliklerle donatılmış bir buzdolabı üretti. Uğur, UES 273 D2K 204 litre buzdolabını uygun fiyat fırsatıyla satışa sundu.

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Uğur derin dondurucularda büyük Eylül ayı indirimi! İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

Siz de Eylül ayına Uğur derin dondurucu ile girin! Son zamanlarda beyaz eşyada artan fiyatlardan sonra herkes uygun fiyatlı derin dondurucu arayışına girdi. Uğur’da vatandaşların uygun fiyatlı derin dondurucu arayışına yardımcı olmak için derin dondurucular da kampanyaya gitti. İşte 24 Eylül 2022 fi

Uğur derin dondurucularda eylül ayına özel büyük fırsat! Uğur derin dondurucu 2 Eylül 2022 fiyat listesi

Uğur derin dondurucularda eylül ayına özel indirimli satışlar başladı. Derin dondurucu almak isteyenler derin dondurucu fiyatlarını araştırıyor. Peki Uğur derin dondurucu fiyatları ne kadar? İşte Uğur derin dondurucu 2 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Kent Meydanı Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Uğur derin dondurucularda dev kampanya! Bu fırsat kaçmaz! İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Uğur'da derin donduruculara büyük indirim yapıldı. Yeni derin dondurucu almak isteyenler bu fırsat kaçmaz! Peki, Uğur derin dondurucular ne kadar oldu? İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Uğur İbrahim Altay: Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümü Konya'da!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının son durumu hakkında bilgi paylaştı. 

Kanal İstanbul Bülent Ecevit'in mega projesi mi?

İlk olarak 1994’te gündeme gelen Kanal İstanbul projesiyle ilgili tartışmalar sürüyor. Kanal İstanbul'u 1994 yerel seçimlerinde İstanbul Belediye Başkanı adayı olan Necdet Özkan hazırladı, Bülent Ecevit de açıkladı. Bilim insanlarının Ecevit'i ikna etmesiyle proje rafa kaldırıldı.

Bülent Ersoy Bodrum'dan 40 milyon TL'ye iki villa satın aldı!

Diva Bülent Ersoy Bodrum'da yaşama kararı aldı. Ersoy, Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş'in de evinin olduğu ünlülerin sitesinden 40 milyon TL'ye iki lüks villa aldı.  

Uğur Bulut: Deprem değil, çürük yapılar öldürüyor!

Keçiören Belediyesi Kaymakamı Uğur Bulut, İzmir'deki deprem sonrasında açıklamalarda bulundu. Bulut, ''Deprem öldürmüyor, çürük yapılar öldürüyor. Özellikle deprem bölgelerindeki kentsel dönüşümleri ivedilikle yapmalıyız'' dedi.

Uğur Dalbeler, Dünya Çelik Birliği yönetimine girdi!

Çelik sektörü, dünya pazarlarında bundan böyle daha güçlü olacak. ÇİB Başkan Yardımcısı Uğur Dalbeler, Dünya Çelik Birliği'nin icra komitesi üyeliğine seçildi.

Bülent Uğur Haberi

Bülent Uğur

Espe Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bülent Uğur, Fatih Uğur tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da kuruldu. 


Espe Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amacı: Şirketin amacı ve bu amacı gerçekleştirmek için yapmaya yetkili olduğu muamelelerle,girişebileceği işler şunlardır: a. Gayrimenkul imar ve inşası, ticareti, kiralaması, kiraya verilmesi ve bunlar üzerinde her türlü projeler oluşturulması ve işletilmesi. b.  Her türlü emlak veözellikle konut, siteler, ticari ve sınai iş merkezleri, okul, dershane, sağlık tesisleri, depolar, villa, tatil köyü, otel, motel kamping gibi turistik tesisler, ev, apartman, iş yerleri, ticaret merkezleri, arsa, arazi, fabrika, fabrika tesisleri veya sar üretim birimleri ve sair her türlü gayrimenkuller almak, satmak devir ve temlik etmek, kiraya vermek,...