27 / 04 / 2024

bulgaristan başmüftülüğü mülkleri iade edilecekmi

bulgaristan başmüftülüğü mülkleri iade edilecekmi

Bulgaristan Başmüftülüğü, Türk kabristanlığı, Çifte Hamam binası, 'Vodna Palata’nın karşısında üç konut ve mahkeme binasının yanındaki park alanının Müslümanlara iadesini istiyor. Filibe Şehir Mahkemesi'nde görülen dava 11 Nisan'a ertelendi...

PTT personel alımı başvurularında son dakika! PTT iş başvurusu nasıl yapılır? PTT personel alımı başvuru şartları 2024!

PTT personel alımı başvurularındaki son dakika gelişmeleri iş arayan pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki PTT iş başvurusu nasıl yapılır? PTT personel alımı başvuru şartları 2024...

Dünyanın en zenginlerinden biri olan Mark Zuckerberg'in gayrimenkulleri çok konuşuluyor! İşte ünlü milyarderin mülkleri!

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Mark Zuckerberg'in yüzlerce dönümlük arazisi ve o arazilerin üzerinde de ek çok evi var. Ünlü milyarderin Hawaii'deki kıyamet sığınağından göl evine ve devasa malikanelere uzanan mülkleri.

Nisan 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satış süreci devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler başvuru detayları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Mart 2024 projelerine başvurmak isteyenler aman dikkat! e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ'nin satışları devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler söz konusu başvuruları nasıl yapacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler dikkat! e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler TOKİ başvuruları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır? 

SGK hasta bezi başvurusu nasıl yapılır 2024? Hasta bezi ödemesinde detaylar belli oldu! e-Devlet hasta bezi sorgulama!

SGK hasta bezi başvurusu ve ödemeleri ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Peki SGK hasta bezi başvurusu nasıl yapılır 2024? e-Devlet'ten hasta bezi sorgulaması yapılır mı?

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Konut almak için BES'in yarısı çekilebilecek! Nasıl başvuru yapılır? İşte şartlar...

Konut alımı için BES'te kısmen ödeme hakkından faydalanmanın detayları tek tek belli oldu. Peki nasıl başvuru yapılır? İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüme nasıl başvuru yapılır?

Kentsel dönüşüm, artık kullanılamayacak halde olan yapıların yeniden yapılandırılması sürecidir. Bu süreçte kentsel dönüşüm başvurusu yapılmalıdır. İlgili bakanlıklar, inceleme ve değerlendirme yaparak kentsel dönüşüme başlar. Peki kentsel dönüşüme nasıl başvuru yapılır?

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı

TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ortaklığında 'Yarısı Bizden Kampanyası' başladı. Peki, TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2.431 personel alımını kaçırmayın! 2.431 personel alımı başvurusu nasıl yapılıyor? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 431 personel alımı ile ilgili detaylar peş peşe belli oldu. 28 Nisan'da başvuruları başlayan personel alımının şartları neler? 2.431 personel alımı başvurusu nasıl yapılıyor? 

bulgaristan başmüftülüğü mülkleri iade edilecekmi Haberi

bulgaristan başmüftülüğü mülkleri iade edilecekmi


Bulgaristan Başmüftülüğü'nün, vakıf arazilerinin iadesi için açtığı ve Filibe Şehir Mahkemesi'nde görülen dava 11 Nisan tarihine ertelendi. 


Duruşma salonunda bulunan bazı vatandaşlar görüşülmekte olan mahkeme hakkında görüş beyan ettikleri için salondan uzaklaştırıldı ve duruşmaya birkaç defa ara verildi.


Başmüftülük; Türk kabristanlığı, Çifte Hamam binası, 'Vodna Palata’nın karşısında üç konut ve mahkeme binasının yanındaki park alanının Müslümanlara iadesini istiyor.


Bu arada futbol taraftarları Başmüftülüğü protesto etmek için mahkeme binasının önüne toplandı. Bir araya gelen futbol takımları taraftarları şehrin en büyük kavşaklarından olan ‘Şesti Septemvri’ ile ‘Tsar Boris III Obedinitel’ bölgesini kısa zaman için ulaşıma kapattı. Göstericiler arasında ayrıca 'Levski' Sofya, ‘CSKA Sofya’, ‘Lokomotiv Plovp’ ile ‘Botev’ takımları taraftarlarının bulunduğu görüldü. Mahkeme bölgesi ise jandarma ve polis ekipleri tarafından korunma altına alındı. Gösterciler ellerindeki...