28 / 03 / 2024

bulut inşaat kampanyaları

bulut inşaat kampanyaları

Evviva Millenium Bulut İnşaat kampanyası sınırlı sayıda daireler için devam ediyor. Hemen teslim edilen dairelerden meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Bulut İnşaat'tan dört dörtlük kampanya!

Konutlarının tümünde teknolojiye, konfora ve uygun fiyatlara önem veren Bulut inşaat, geçmiş projelerinde günde 10 TL'ye 10 yıl vadeli, 3 çocuk sahibi ailelere 3+1 daireyi yüzde 33 indirimle vermesiyle dikkat çekti.

Bulut İnşaat'ta kampanya!

Kentsel dönüşümde de yer alan Bulut İnşaat şimdilerde dört dörtlük bir kampanya ile müşterilerini karşılıyor.Bulut İnşaat' ın projesinde yüzde 15'i peşin kalanı teslimde ödenebiliyor.

Bulut İnşaat, yeni kampanyasıyla dikkat çekiyor!

HER bütçeye ve beğeniye uygun seçenekleriyle herkesi ev sahibi yapan Bulut İnşaat, farklı projeleriyle aynı kalite ve konforu müşterilerinin ilgisine sunuyor. Yeni kampanyasıyla dikkatleri üzerine çeken Bulut İnşaat, taksitle ödemeye imkan veriyor...

Bulut İnşaat 'ta 3 oda 1 salon daireler 120 bin lira!

Bulut İnşaat, bugüne kadar gerçekleştirdiği tüm kampanyaları birleştirerek sınırlı sayıda daire için yeni fırsatlar yarattı. 1 Eylül'e kadar 1+1 dairelerde 55 bin, 2+1 dairelerde 95 bin, 3+1 dairelerde 120 bin TL'ye varan fiyatlarla kampanyaya başladı...

Bulut İnşaat'tan evde tek paket kampanyası!

Bulut İnşaat, 1 Eylül'e kadar 1+1 dairelerde 55.000 lira, 2+1 dairelerde 95,000 lira, 3+1 dairelerde 120.000 TL 'ye varan fiyatlarla kampanyaya başladı...

Bulut İnşaat kampanyaları!

Bulut İnşaat bugüne kadar gerçekleştirdiği bütün kampanyalarını tekrar başlatıyor. 3 çocuklu aileleri, şehit ailelerini, engellileri, emeklileri de ilgilendiren birçok alternatifin bulunduğu Bulut İnşaat kampanyalarının detayları haberimizde...

Bulut İnşaat'tan emeklilere özel kampanya!

Bulut İnşaat'ın yeni kampanyasında emeklilere özel yüzde 33 indirim imkanı sunuluyor...

Bulut İnşaat'tan emeklilere yüzde 33 indirim!

Bulut İnşaat'ın yeni kampanyası, emeklilere özel yüzde 33 indirim fırsatıyla konut sahibi olmak mümkün...

Bulut İnşaat'tan emeklilere özel yüzde 33 indirim fırsatı!

Bugüne kadar bir çok konut projesine imza atan Bulut İnşaat'tan emeklilere özel yüzde 33 indirim fırsatı...

Bulut İnşaat kampanyası! Evviva projelerinde fırsatlar!

Bulut İnşaat'ın Esenyurt'taki Evviva Gold ve Evviva Queen projelerinden kentsel dönüşüm kampanyası kapsamında eski dairenizin tapusu ile yeni rezidans sahibi olabiliyorsunuz. Kampanyanın 2. ayağında ise peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor...

Bulut İnşaat eski daireyi alıp, yeni rezidans daireyi veriyor!

Bulut İnşaat'ın başlattığı eski dairenizi verin, yeni residence dairenizi alın kampanyası ile kentsel dönüşüme katkı sağlamayı hedefliyor...

Bulut İnşaat dairenizi rezidansla değiştiriyor!

Yaptığı kampanya ile kentsel dönüşüme destek veren Bulut İnşaat dairenizi Residence'la değiştiriyor

Bulut İnşaat eski dairenizi Residence'la değiştiriyor!

Bulut İnşaat yaptığı kampanyayla kentsel dönüşüme destek veriyor, dairenizi Residence'la değiştiriyor

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

70 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yaptığı açıklamada, 70 millet bahçesinin inşaatının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Arnavutluk'taki deprem konutlarının inşaatı Ağustos'a kadar tamamlanacak!

TOKİ tarafından Arnavutluk'ta inşa edilen deprem konutlarının temeli önceki gün atıldı. Törende konuşma yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, inşaatın Ağustos ayına kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

İnşaat sektöründe zam tartışması!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un, inşaat sektörünün ana girdisi olan demir ve çimentoya son aylarda yapılan zamları eleştirmesi, çimento ve demir-çelik sektörü ile inşaat sektörü arasında zam tartışmasna neden oldu. 

İnşaatçılar gelecekten umutlu!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü virüsün etkilerini silmek amacıyla harekete geçti. Birçok emlak şirketi yeni kampanyalar için düğmeye bastı. Müteahhitler, “Umutsuzluğa yer yok. Bugünler geçip güzel günler gelecek” diyor.

TOKİ Bolu Mengen 3. Etap inşaatı başladı!

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, 3.Etap Toplu Konut projesinin inşaatına başladığını sözlerine ekledi. İnşaat alanınını inceleyen Başkan Bulut, yetkililerden projeyle ilgili bilgi aldı.

EFD’de gündem inşaat sektörü!

Ege Finans Derneği'nin düzenlediği(EFD)“Finans Tadında Sohbetler” toplatısında konuşma yapan Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnanç, bankaların faiz indirimi kampanyaları ile inşaat sektöründe canlanma yaşandığını ifade etti...

Konyalı müteahhitler inşaat sektörünü değerlendirdi!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Adem Bulut ve (KOMÜT) yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri basın toplantısında inşaat sektörünün durumu ve geleceği üzerine değerlendirmeler yaptı.

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

Sivas Atatürk Ortaokulu'nun inşaatında inceleme!

Hafik Kaymakam Vekili Rahmi Bulut, yapımına başlanan Atatürk Ortaokulu inşaat çalışmalarını inceledi. 

Adana'daki metro inşaatına ilişkin 6 soru TBMM'de!

Adana'daki metro inşaatının Bakanlığa devredilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Konut satışları inşaat sektörüne nefes aldırıyor!

Kampanyaların öne çıktığı konut piyasasında satışların haziran ayında yüzde 22,4 artması inşaat sektörüne nefes alma fırsatı sağladı. 

bulut inşaat kampanyaları Haberi

bulut inşaat kampanyaları

Bulut İnşaat'ın Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi projeleri için hayata geçirdiği kampanya toplam 550 adet daire için geçerli olacak. 


Satış süreci devam eden Evviva Yaşam Merkezi'nde teslimler 2016 yılı Şubat ayında, Evviva Millenium'da ise hemen gerçekleşecek. Bulut İnşaatın kampanyalı projeleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. 


Esenyurt Evviva Yaşam Merkezi ve Evviva Millenium 'un sosyal imkanları arasında kapalı otopark, çocuk parkları, kamelya, hayvan kreşleri, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness salonları yer alıyor. 


Evviva Millenium Bulut İnşaat kampanyası kapsamında 990 TL'den başlayan taksitlerle 89 bin TL'lik bir daire satın alınabiliyor. Proje E5 karayoluna paralel konumda, havalimanına 20 dakika mesafede bulunuyor. 


Bulut İnşaat iletişim

Telefon: 444 2 561

Web: www.bulutinsaatyapi.com

Özge...