29 / 03 / 2024

Bulut İnşaat projeleri teslim

Bulut İnşaat projeleri teslim

25 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşen toplu eyleme katılan Bulut İnşaat mağdurları, yarın saat 15:00'te Bulut İnşaat'ın Avcılar'daki satış ofisi önünde protesto gösterisi gerçekleştirecek...

Bulut İnşaat'tan flaş açıklama!

Bugün internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada Esenyurt'taki imar sorununun sıkıntılara neden olduğunu ve bu imar krizinden etkilendiklerini belirten Bulut İnşaat tapuları en kısa sürede dağıtmaya başlayacağını belirtti.

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri ile ilgili açıklama! İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projeleri pek çok insanın gündeminde yer alıyor. Bu konu nezdinde TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Aktar tarafından kuruldu.

Amerikalılar inşaat projeleri için Filistin'i mi feda edecek?

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "Yüzyılın Anlaşması" kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Zarif, "Amerikalılar, Filistin halkının temel haklarını ve isteklerini kendi inşaat projeleri için feda etmeyi düşünecek bir konumda değildi" dedi...

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi kuruldu!

Aryap Mimarlık ve İnşaat Projeleri Petrokimya İthalat İhracaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Rahalı tarafından kuruldu.

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da!

Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarı Eurasia Plant Fair / Flower Show İstanbul, 10. kez kapılarını açıyor. İnşaat projeleri için yeni peyzaj uygulamaları Flower Show İstanbul’da sergileniyor.

Ceylan İnşaat’ın Zer projeleri komşuluk ilişkilerini güçlendiriyor!

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, 'Önce İnsan' prensibiyle büyük sitelerdeki komşuluk ilişkilerini tekrar canlandırmak istediklerini söyeldi.

Bulut İnşaat projeleri teslim Haberi

Bulut İnşaat projeleri teslim


25 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşen toplu eyleme katılan Bulut İnşaat mağdurları, yarın saat 15:00'te Bulut İnşaat'ın Avcılar'daki satış ofisi önünde eylem yapacak. 


Evlerini alana kadar eylemlere devam edecek olan mağdurlar, Bulut İnşaat'ın yaklaşık 5 bin kişiyi mağdur ettiği halde satışlarına hala devam ettiğini belirtiyor. Mağdurlar yapacakları eylemde Esenyurt-Beylikdüzü bölgesinde birçok inşaat mağdurunun olduğunu ve satışların durdurulması gerektiğini yetkililere  duyurmak istiyor. 


Tapu sözü vermişti

Bulut İnşaat Eylül ayında internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada tapuları dağıtmaya başlayacağını söylemişti. Esenyurt'ta toplam 8 adet projesinin bulunduğunu söyleyen Bulut İnşaat Esenyurt'taki imar sorununun sıkıntılara neden olduğunu ve bu imar krizinden etkilendiklerini belirtmişti.



Ceren...