19 / 04 / 2024

Bulvar 216 halkın favorisi ödül

Bulvar 216 halkın favorisi ödül

Bu sene 13. kez düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri “Alışveriş ve Yaşam Merkezleri” kategorisindeki halkın favorisi ödülünü, Türkiye’nin ilk yeme içme destinasyonu olan Bulvar 216 kazandı.

Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, X sosyal medya hesabından yaptığ paylaşımda bir hanenin en önemli temel harcamalarının kira, elektrik ve doğalgaz olduğunu açıklayarak şu soruyu sordu. Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

2 bin 440 kişinin katıldığı araştırmanın sonucu belli oldu: Halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü destekliyor...

Areda Survey'in  Kentsel Dönüşüm araştırmasının sonuçları belli oldu. 2 bin 440 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırmaya göre; Türk halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü desteklerken, yüzde 34,4’ü kentsel dönüşüme karşı çıkıyor.

Bulvar 216 AVM'nin değeri ne kadar oldu? Özak GYO açıkladı!

Özak GYO İstanbul ili, Ataşehir ilçesinde yer alan Bulvar 216 AVM'nin 30 Eylül 2022 tarihli değerleme raporunu yayımladı. Peki Özak GYO Bulvar 216 AVM'nin değeri ne kadar oldu? İşte detaylar ve değerleme raporu...

Türk halkının gözdesi Ford Focus’a 55 bin lira zam! Araba sevdalılarını üzen haber! İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi

Türk halkının en çok sevdiği araba modellerinden olan Ford Focus’a iki ayda yaklaşık 55 bin lira zam yapıldı. İşte detaylar…

Bulvar 216 AVM'deki 43 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Özak GYO portföyündeki Bulvar 216 AVM'deki yer alan 43 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Özak GYO Bulvar 216 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO'nun İstanbul ili Ataşehir ilçesinde yer alan Bulvar 216'ya ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

İstanbul'da deprem araştırması: İstanbul halkının yarısı toplanma alanlarını bilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB)'nin yaptığı deprem araştırmasında çıkan sonuçlara göre; İstanbul halkının yarısı mahallelerindeki toplanma alanlarını bilmiyor.

Kapalı Maraş bölgesinin bir kısmı halkın kullanımına açıldı!

Kuzey Kıbrıs sınırları içerisinde bulunan ve 46 yıldır kapalı olan Maraş bölgesinin bir bölümü bugün itibarıyla halkın kullanımına açıldı.

Bulvar 216 faaliyetlerine yeniden başladı!

Özak GYO, 20 Mart 2020 ve 7 Nisan 2020 tarihli Yönetim Kurulu Kararları kapsamında Covid-19 önlemlerine ilişkin olarak geçici süre ile faaliyetleri durdurulan Bulvar 216 Alışveriş Merkezi 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle faaliyetlerine başladığını açıkladı. 

Hane halkının konut kredisi borcu yüzde 12.8 arttı!

Finansal İstikrar Raporu'na göre, hane halkı bankalara 644.6 milyar TL, finansman şirketlerine ise 10.5 milyar TL borçlu. Hane halkının 236 milyar TL'den fazla konut kredisi borcu bulunuyor ve konut kredisi borçları bir yılda yüzde 12 arttı!

Tarihi binalar halkın hizmetine giriyor!

Beyoğlu Kültür Yolu Planı için, kullanılmayan tarihi binaların sahipleriyle görüşmelerde bulunduklarını söyleyen  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Bunların tamamını sadece kültür ve sanat amaçlı olarak başta İstanbul olmak üzere Türk halkının kullanımına kazandıracağız” diye konuştu. 

İrlanda’da konut yetersizliği halkın gündeminde!

Avrupa’da yaşanan krizden olumsuz etkilenen İrlanda’da halkın gündemi konut yetersizliği oldu.

İstanbul halkının yüzde 65’i Kanal İstanbul'a karşı!

Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'la ilgili açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu, İstanbul halkının çoğunluğunun projeye karşı olduğunu belirtti, "Kamuoyunu görmezden gelen, bilimsel raporlara bu kadar görmezden gelen bir akla gerçekten şaşıyorum" dedi...

Bulvar 216 halkın favorisi ödül Haberi

Bulvar 216 halkın favorisi ödül

www.Bulvar216.com adresinden ziyaretçilerine hızlı ve kolay kullanım sunan Bulvar 216, tablet ve telefonlarla uyumlu çalışan sistemi ile de günlük yaşamın hızına entegre bilgi akışı sağlıyor. 


Kullanıcı dostu menüsü ve yalın tasarımı sayesinde Bulvar 216’nın dünyasını yenilikçi teknolojilerden beslenerek ziyaretçilerine aktaran site, halk oylaması ile 13. Altın Örümcek web ödülünün sahibi oldu. 


Hayatı Çok Sevme Yeri’ni Halk da Çok Sevdi

Hayatı çok sevme yeri sloganıyla 1 sene önce Ataşehir’de açılan Bulvar 216, gurme merkezi olarak ziyaretçilerini sokak konseptinde ağırlıyor. Bulvar 216’nın ferah mimarisinden ilhamla tasarlanan web sitesi, halk oylaması ile Alışveriş ve Yaşam Merkezi kategorisinde halkın favorisi seçildi.  

Ziyaretçiler, web sitesine giriş yaparak Bulvar 216’nın mağazaları içinden sabah kahvaltısı, öğle buluşması, akşam yemeği ve kahve keyfi gibi günün her anı için ayrı bir...