26 / 04 / 2024

Bulvar 224 bursa fiyatlar

Bulvar 224 bursa fiyatlar

Bursa Nilüfer Proje Tasarım'ın Nilüfer'de yükselen Bulvar 224 projesi, bölgenin ilk kentsel dönüşüm projeleri arasında dikkat çekerken, anahtarların töreni gerçekleşti.

Trend GYO Trend Bulvar'da yaşam ay sonunda başlıyor!

Trend GYO imzasıyla Bursa Görükle'de inşa edilen Trend Bulvar projesinde teslimler devam ediyor. Ekim ayı sonu itibarıyla yapılacak resmi açılışın ardından projede yaşam tam olarak başlayacak. İşte Trend Bulvar ile ilgili detaylar...

Bulvar Sitesi satışta! Teslimler Haziran 2024'te!

Garaj Teknik Yapı tarafından Bursa Nilüfer'de inşa edilen Bulvar Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Proje Haziran 2024'te teslim edilecek. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki konutlarının 3'te biri satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa- Osmangazi’ deki Botanik 224, Atış Premium ve Yükselen Park projelerine talep yağıyor. Gayrimenkullerin üçte biri sahiplerini buldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki konutlarını Turyap satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa’daki Botanik 224, Yükselen Park, Atış Premium konutlarını Turyap aracılığı ile satıyor. 

Prestij Park Bulvar Evleri geliyor! Yeni proje!

Prestij Park Bulvar, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Bakyapı imzası ile hayata geçirilecek. Proje toplam 1.100 konut ve 50 işyerinden meydana gelecek..

Bursa Gemlik TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Gemlik'te hayata geçireceği 224 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Bursa Gemlik 224 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Gemlik İlçesi Cihatlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 224 Adet Konut ve 12 Adet Dükkân İnşaatları İle Altyapı Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Bursa Emniyet Sitesi Bulvar Lotus’a dönüşüyor!

Kentsel dönüşümde hız kesmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm noktasında aldığı kararların meyvesini de toplamaya devam ediyor.

TOKİ Bursa'da 224 konut yapacak!

Bursa İli Gemlik İlçesi Kayhan - Cihatlı Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 224 Adet Konut ve 12 Adet Dükkan İnşaatları 25 Temmuz'da ihale edilecek..

Bursa Cadde 224 projesinde teslimler yapıldı!

Bursa'da 42 konut ve 12 dükkandan oluşan Cadde 224 projesinde anahtar ve tapu teslimleri, Caramell Cake'de gerçekleştirildi...

Bursa Çamlık Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Kentsel dönüşüm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Nilüfer İlçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki Çamlık Sitesi’nde dönüşümü başlattı.

Bursa'daki iki kavşak için 500 bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Çelebi Mehmet Bulvarı ile Hüdavendigar Bulvarı için 500 bina yıkıldı.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, kamulaştırma ve yol imalatları ile 210 milyon TL’yi bulan Çelebi Mehmet Bulvarı ile Hüdavendigar Bulvarını birbirine bağlayacak olan 25 milyon TL’lik Beşyol Kavşağı’nın temeli törenle atıldı.

Bulvar 224 bursa fiyatlar Haberi

Bulvar 224 bursa fiyatlar

FSM Bulvarı üzerindeki Bulvar 224'ün anahtarları ve tapuları sahiplerine verildi. Nilüfer Proje Tasarım Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altın, anahtar teslim töreninde yaptığı açıklamada, yaklaşık iki yıl önce site ile görüşmelerin başladığını ve 1,5 yıl önce temellerin atıldığını söyledi. 


Kentsel dönüşüm yapılacak yerlere emsal teşkil edecek bir projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Altın, "Bir hayalin gerçekleştiği noktadayız. FSM'ye ve Nilüfer'e değer kattığımıza inanıyoruz" dedi. 


Kentsel dönüşümde 0.50 emsal almadan siteyi inşa ettiklerini hatırlatan Altın, "5 bin metrekare üzerine kurulu, 50 daireli bir siteydi. Biz 10 daireyi satm aldık ve sayıyı 40'a düşürdük. 

Toplamda 11 dükkan ilave ettik. Dükkanlar önemli markalara ev sahipliği yapacak" dedi. 


Altın, 17 Ağustos depremi öncesi yapılan binaların yüzde 90'ının sağlıksız olduğunun altım çizerek, dönüşümün bir an önce yapılması gerektiğini kaydetti. 




Bursa...