26 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul açık artırma

Bulvar İstanbul açık artırma

Özkar-Özülke İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesindeki cadde dükkanlar ve 1 kreş açık artırma ile satışa sunuldu. İhale kapsamında sonuçlar yarın açıklanacak.

Bulvar İstanbul: Yatırımsa yatırım, kazançsa kazanç!

Bulvar İstanbul Cadde projesindeki mağazalar ve kreş 29 Kasım Pazar günü açık artırma ile satışa sunulacak. Başakşehir'de yükselen Bulvar İstanbul'da fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Aşk Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Bağcılar'da Seher Arslan ve Semira Şarhan ortaklığında kuruldu.

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışta!

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışa çıktı. Projedeki açık hava mağazalarına 60 ay vade imkanıyla sahip olunabiliyor.

Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur işbirliğiyle hayata geçirilen Tema İstanbul projesi, Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde yer alıyor. İşte Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon...

Bulvar 216 yılbaşında açık mı?

Bulvar 216, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Bulvar 216 yılbaşında açık mı? Bulvar 216 yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Bulvar 216 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Bulvar Samsun yılbaşında açık mı?

Bulvar Samsun, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Bulvar Samsun yılbaşında açık mı? Bulvar Samsun yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Bulvar Samsun 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Optimum İstanbul yılbaşında açık mı?

Optimum İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum İstanbul yılbaşında açık mı? Optimum İstanbul yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Optimum İstanbul 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Özdilek Park İstanbul yılbaşında açık mı?

Özdilek Park İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park İstanbul yılbaşında açık mı? Özdilek Park İstanbul yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Özdilek Park İstanbul 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası'nın ihalesi Şubat'ta!

İstanbul Valiliği Yatırım ve İzleme Koordinasyonu Başkanlığı tarafından yürütülen Cezayirli Hasan Paşa Kışlası ve Camii Restorasyonu kapsamında haziran ayında yıkılan Kasımpaşa'daki Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası aynı yerinde yeniden inşa edilecek.

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası neden yıkıldı?

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası’nın, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin verdiği rapor üzerine yıkıldığı ortaya çıktı. Yıkıma İstanbul 2 No’lu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun da onay verdiği belirtildi.

Axis İstanbul AVM bayramda açık mı?

Axis İstanbul AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Axis İstanbul AVM bayramda açık mı?Axis İstanbul AVM bayramda kaça kadar açık? Axis İstanbul AVM bayramda kaçta açılacak?

Kahramanmaraş Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı hizmete açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı ve asfalt çalışmaları tamamlanan Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı hizmete açıldı.

Eyüp Muhçu: Açık Hava Tiyatrosu'nun yıkılması kamuya aykırı!

İstanbul'un en önemli kültür sanat merkezlerinden Harbiye Açık Hava Tiyatrosu’nun yaz sonunda yıkılıp yeniden inşa edileceği ileri sürüldü. İddiaları Belediye yalanlasa da kent savunucuları endişeli.

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki 130 dükkan satışa çıkıyor!

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki 130 dükkan açık artırma usulüyle 14 Mayıs'ta Emlak Konut GYO tarafından satışa çıkarılacak. İhaledeki dükkanları fiyatları 652 bin 542 TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul açık artırma Haberi

Bulvar İstanbul açık artırma

Emlak Konut GYO güvencesiyle Özkar-Özülke İnşaat tarafından inşa edilen projede açık artırma ihalesi için son başvurular 28 Kasım'da gerçekleşti. 


Bulvar İstanbul Cadde dükkanları ve kreş için yapılan ihalede sonuçlar yarın belli olacak. Dükkan fiyatlarının 850 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede teslimlerin 2016 yılının ortasında yapılması öngörülüyor. 


Sosyal donatıları arasında projede restoran alanları, eczane, büyük mağazacılık, market, giyim, GSM Operatörü ve cafe yer alıyor. 


İstanbul Başakşehir'de yükselen Bulvar İstanbul projesinde dairelerin büyüklükleri 78 ile 489 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje ''Yatırımsa yatırım, kazançsa kazanç'' sloganıyla tanıtıldı.


Kayaşehir  Bulvar İstanbul  Cadde adres: Atatürk Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde iletişim

Telefon: 444 66 10 

Bulvar İstanbul hakkında detaylı bilgi için