29 / 03 / 2024

bulvar istanbul ödeme planı

bulvar istanbul ödeme planı

Bulvar Rezidans, Bulvar Etabı, Göl Etabı olmak üzere 3 etaptan meydana gelen projede cadde dükkanları açık artırma ihalesi ile satışa sunuluyor. İşte 28 soruda Bulvar İstanbul projesi...

Emlak Konut Bulvar İstanbul kampanyası!

Emlak Konut Bulvar İstanbul kampanyası başladı. Sağlık Kent'e, Atatürk Olimpiyat Stadı'na ve metro istasyonuna yürüme mesafesinde olan projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul ev fiyatları!

Başakşehir Bulvar İstanbul ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Kredi ödemeleri 1 yıl sonra yapılan proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Bulvar İstanbul'da 433 bin TL'ye 3+1! Yüzde 10 peşinatla!

3 etap halinde yükselen Bulvar İstanbul projesinde toplam 1.555 adet konut yer alıyor. Bulvar İstanbul'da yer alan 3+1 dairelerin fiyatları 433 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul ulaşım bilgileri!

Bulvar İstanbul ulaşım bilgilerine proje Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve metro durağına 1 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alıyor.

Bulvar İstanbul kampanyalı ödeme planı!

Bulvar İstanbul kampanyalı ödeme planı kapsamında banka kredisi ödemeleri 1 yıl sonraya erteleniyor. 2+1'den 7+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri sunulan proje 3 etap halinde yükseliyor.

Bulvar İstanbul ödeme planı!

Bulvar İstanbul ödeme planına göre yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor. Bulvar İstanbul projesi Bulvar Rezidans, Bulvar Etabı ve Göl etaplarından oluşuyor.

Bulvar İstanbul'da fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor!

Bulvar İstanbul projesinde toplam 1.555 adet daire yer alıyor. Özkar - Özülke İnşaat imzası taşıyan projede yer alan dairelerin fiyatları 387 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul ödeme tablosu!

Bulvar İstanbul ödeme tablosu haberimizin içerisinde yer alıyor. Daire fiyatlarının 387 bin liradan başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul projesi 110 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor...

Başakşehir Bulvar İstanbul 2016'da teslim!

Yüzde 1 KDV uygulanan Bulvar İstanbul projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Bulvar İstanbul'da 365 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bulvar İstanbul projesinde toplam 1555 adet daire bulunuyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Bulvar İstanbul'da yer alan dairelerin fiyatları 365 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul'da 365 bin liradan başlayan fiyatlar!

2 oda 1 salon,3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Bulvar İstanbul projesinde fiyatlar 364 bin liradan başlıyor.

Bulvar İstanbul'da 802 bin TL'ye 5+1!

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de konumlandırılan Bulvar İstanbul projesinde toplam 1555 adet daire yer alıyor. Bulvar İstanbul projesinde yer alan 5 oda 1 salon dairelerin fiyatları 802 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul'da 629 bin liraya 4+1!

Özkar ve Özülke İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde dairelerin alanları 125 metrekare ile 247 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan 4 oda 1 salon dairelerin fiyatları 629 bin liradan başlıyor.

Bulvar İstanbul'da 445 bin liraya 3+1!

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 445 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede toplamda 1555 adet daire yer alıyor.

Küçükçekmece Bulvar Atakent ödeme planı!

Küçükçekmece Bulvar Atakent ödeme planı kapsamında vade farksız 60 ay taksit fırsatı sunuluyor. Bulvar Atakent projesi Ağustos 2018'de teslim ediliyor...

Maksem Bulvar Atakent ödeme planı!

Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Maksem Bulvar Atakent projesi 5 blokta 391 daire ve 26 ticari üniteden meydana geliyor. Maksem Bulvar Atakent ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor.

Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışta!

Bulvar İstanbul projesi kapsamındaki 'Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor. Başakşehir'deki lüks projede 24 adet mağaza ve site sakinlerine hizmet verecek.

Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor!

Bulvar İstanbul projesi kapsamındaki 'Bulvar istanbul Cadde'nin ticari bölümleri satışa çıkıyor. Diğer projelerle birlikte yaklaşık 20 bin kişiye hizmet etmesi öngörülen Bulvar istanbul Cadde'de teslimler ise Haziran 2016'da yapılacak.

Başakşehir Bulvar İstanbul'da 1 yıl ötemeli ödemeler!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Başakşehir Bulvar İstanbul projesi kapsamında yer alan konutlar için düzenlenen ödeme planı kampanyası kapsamında 1 ötemeli ödeme seçenekleri oluşturuluyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de ödemeye 1 yıl sonra başla! 387 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesi kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödeme planı kapsamında ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Bulvar İstanbul yeni bir ödeme kampanyası başlattı!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un etabı Bulvar Rezidans'ta yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı.Kampanyada ilk yüzde 10 peşin ödemeden sonra,banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de ödemelere 1 yıl sonra başla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde yer alan konutlar için düzenlenen ödeme kampanyası kapsamında banka kredisi ve peşinatlar 1 yıl sonra ödeniyor.

Bulvar İstanbul Bahçeşehir ödeme planı!

Bulvar İstanbul Bahçeşehir ödeme planı kapsamında projede yüzde 10 peşin ödemelerde; kalan banka kredisi ve peşinat tutarı 1 yıl sonra ödeme yapılıyor. 387 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede toplam 1.555 adet daire bulunuyor.

Bulvar İstanbul kampanyalı ödeme planı!

Bulvar İstanbul kampanyalı ödeme planı kapsamında banka kredisi ödemeleri 1 yıl sonraya erteleniyor. 2+1'den 7+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri sunulan proje 3 etap halinde yükseliyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık daireler 2 oda 1 salon'dan 7 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekte tasarlandı. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödeniyor.

Bulvar İstanbul ödeme planı!

Bulvar İstanbul ödeme planına göre yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor. Bulvar İstanbul projesi Bulvar Rezidans, Bulvar Etabı ve Göl etaplarından oluşuyor.

Bulvar İstanbul'daki dairelerin yüzde 90'ı 1 yılda satıldı!

Emlak Konut'un Basaksehir'deki en lüks projesi Bulvar istanbul, konutların satısını yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

bulvar istanbul ödeme planı Haberi

bulvar istanbul ödeme planı

1 -  Bulvar İstanbul nerede inşa ediliyor?

Bulvar İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçiriliyor. 


2 - Bulvar İstanbul projesinin ortakları kimler?

Bulvar İstanbul projesinin ortakları Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat olarak karşımıza çıkıyor. Proje Emlak Konut güvencesiyle inşa ediliyor. 


3 - Bulvar İstanbul projesinde cadde dükkanlarının açık artırma ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul projesinde cadde dükkanlarının ve kreşin ihalesi 29 Kasım'da yapılacak. 


4 - Bulvar İstanbul projesinde satılık dükkan fiyatları ne kadar?

Bulvar İstanbul projesine satılık dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. 


5 - Bulvar İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Bulvar İstanbul daire fiyatları şöyle;

3+1 daireler 780 bin TL ile 847 bin TL arasında

4+1 daireler 769 bin TL ile 1 milyon 25 bin TL arasında

6+1 daireler 1 milyon 300 bin TL ile 1 milyon 349 bin...