20 / 04 / 2024

bulvar istanbul satılık daire fiyatları

bulvar istanbul satılık daire fiyatları

Emlak Konut'un Basaksehir'deki en lüks projesi Bulvar istanbul, konutların satısını yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Bulvar İstanbul'da yüzde 1 peşinat fırsatı! 2016'da teslim!

Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul Projesinde 1.555 konut yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 387 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul'da 370 bin liraya 2+1!

Toplam 1.555 adet konuttan meydana gelen Bulvar İstanbul projesi TEM otoyoluna 3 dakika mesafede konumlanıyor. Bulvar İstanbul'da 370 bin liraya 2+1 darie seçenekleri bulunuyor.

Bulvar İstanbul'da 120 ay vade!

Bulvar İstanbul projesi Özkar-Özülke İnşaat ortaklığıyla hayata geçiyor. Projede yer alan 1.555 daire, 110 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Bulvar İstanbul'da 120 ay vade imkanı yer alıyor.

Bulvar İstanbul'da satılık daireler yüzde 1 peşinatla!

Başakşehir Bulvar İstanbul'da 1.555 adet daire Özkar- Özülke İnşaat ortaklığıyla hayata geçiyor. Projede satılık daireler yüzde 1 peşinatla satılıyor. Bulvar İstanbul Konutları 2016 yılının Nisan ayında teslim edilecek.

Bulvar İstanbul satılık daire!

Bulvar İstanbul satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yeni etap için ön talep toplanan Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde daire fiyatları 368 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Başakşehir Bulvar İstanbul 2016'da teslim!

Yüzde 1 KDV uygulanan Bulvar İstanbul projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Bulvar İstanbul satılık!

Bulvar İstanbul satılık daire fiyatları 354 bin liradan başlangıç gösteriyor. Bulvar İstanbul satılık 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salondan meydana geliyor...

Bulvar İstanbul satılık evler!

Özkar-Özülke İnşaat tarafından yaşama geçirilen Bulvar İstanbul satılık evler; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje, İstanbul Başakşehir'de yükseliyor...

Bulvar İstanbul satılık daire fiyatları!

Bulvar İstanbul satılık daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. 1+1'den 6+1'e kadar dairelerin tasarlandığı Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri projesinde konut teslimlerinin 36 ay içerisinde yapılması planlanıyor...

Bulvar İstanbul satılık daire fiyatları!

Bulvar İstanbul satılık daire fiyatları metrekare bazında 2 bin 300 liradan başlayarak yükseliyor. 1.500 konutluk Bulvar İstanbul Evleri projesinin 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor...

Atakent Bulvar Atakent satılık daire!

Ön taleplerin toplandığı Bulvar Atakent projesi 22 bin 274 metrekare alanda yükseliyor. Proje 394 konut ve 31 ticari birimden meydana geliyor. Atakent Bulvar Atakent satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları!

Altı blokta 822 daireden meydana gelen Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Akfen İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık!

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 522 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık!

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 110 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık daireler 2 oda 1 salon'dan 7 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekte tasarlandı. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödeniyor.

Başakşehir Bulvar Rezidans satılık!

Başakşehir Bulvar Rezidans satılık daire tipleri arasında 3+1'den 7+1 dublekse kadar farklı seçenekler yer alıyor. Proje Bulvar İstanbul İş Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı Fransa'daki MIPIM Fuarı'nda bugün yapılan projede satışlar Nisan ayında başlayacak.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık daire!

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 1.155 adet konut bulunuyor.

bulvar istanbul satılık daire fiyatları Haberi

bulvar istanbul satılık daire fiyatları

Bulvar İstanbul, satısa çıktığı 2013 yılının aralık ayından bu yana projenin yaklaşık yüzde 90'lık bölümüne denk gelen 1.550 adet konutun satısını tamamladı. Bulvar Rezidans'a gösterilen yoğun ilgiyi anlatan Bulvar İstanbul İs Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, proje hakkında şunları söyledi: "Bölgenin ilk lüks konut projesi Bulvar İstanbul projemiz ve projenin yeni etabı aynı zamanda bölgenin ilk rezidans projesi Bulvar Rezidans ile elde ettiğimiz satıs basarısı ve konsepti sayesinde Basaksehir'e yeni bir soluk kazandırdık. Basaksehir'in ilk rezidansı özelliğine sahip Bulvar Rezidans, ayrıcalıklı konumu ve proje özellikleriyle oturum ve yatırım amadı ev sahibi olmak isteyenlerden beklediğimiz gibi büyük ilgi gördü. İstanbul'un yeni yükselen değeri Basaksehir'in lokasyon olarak en değerli alanında konumlanan Bulvar Rezidans'ın ilerleyen dönemlerde yatırımcılarına ve ev sahiplerine yüksek...