26 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul satılık daire

Bulvar İstanbul satılık daire

Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans dairelerinden ev alacaklar kampanya kapsamında yüzde 10 peşin ödemeden sonra peşinattan geriye kalan miktarı ve banka kredisini 1 yıl sonra ödemeye başlıyor.

Bulvar İstanbul ulaşım bilgileri!

Bulvar İstanbul ulaşım bilgilerine proje Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve metro durağına 1 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alıyor.

Bulvar İstanbul kampanyalı ödeme planı!

Bulvar İstanbul kampanyalı ödeme planı kapsamında banka kredisi ödemeleri 1 yıl sonraya erteleniyor. 2+1'den 7+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri sunulan proje 3 etap halinde yükseliyor.

Bulvar İstanbul'da 387 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 387 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul'da yüzde 1 peşinat, 23 ay 0 faizle!

Şirket bünyesinde 23 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılan Bulvar İstanbul projesinde banka kredili ödemelerde ise yüzde 1 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul'da yüzde 1 KDV!

Dairelerin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Bulvar İstanbul projesi toplam 1.555 adet konuttan meydana geliyor...

Başakşehir Bulvar İstanbul'da 387 bin liradan!

Dairelerin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Bulvar İstanbul projesinde yüzde 1 KDV uygulanıyor...

Bulvar İstanbul satılık daire!

Bulvar İstanbul satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yeni etap için ön talep toplanan Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde daire fiyatları 368 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Başakşehir Bulvar İstanbul 2016'da teslim!

Yüzde 1 KDV uygulanan Bulvar İstanbul projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Bulvar İstanbul projesinde yüzde 1 KDV uygulanıyor!

Yeni etabını satışa açmaya hazırlanan Bulvar İstanbul projesinde daire fiyatları 368 bin liradan başlıyor. Proje 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Bulvar İstanbul'da rezidans talepleri artıyor!

Başakşehir bölgesinde Özkar-Özülke şirketleri tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesindeki rezidans bloku için talep toplanmaya başlandı. 37 kattan oluşan Başakşehir'in ilk rezidans projesinde 165 dairenin yer alacağı açıklandı.

Bulvar İstanbul satılık evler!

Özkar-Özülke İnşaat tarafından yaşama geçirilen Bulvar İstanbul satılık evler; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje, İstanbul Başakşehir'de yükseliyor...

Bulvar İstanbul'dan Babalar Günü'ne özel 55 bin TL'ye varan indirimler!

Sağlıkkent, 3. Köprü ve 3. Havalimanı güzergahında yer alan Bulvar İstanbul projesinde büyük bir Babalar Günü kampanyası bugün başladı. 55 bin TL'ye varan indirimlerin olduğu kampanya Salı gününe kadar devam edecek.

Bulvar İstanbul projesinde 432 bin TL'ye 3 oda 1 salon konutlar!

Bulvar İstanbul projesinde yer alan dairelerden 3 oda 1 salon seçeneklerinin fiyatları 432 bin TL'den başlıyor. Projedeki daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde müşterilere sunuluyor...

Bulvar İstanbul Başakşehir'de yüzde 4 indirimle! 553 bin TL'ye 4+1!

Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde yer alan daireler için peşin ya da banka kredisiyle yüzde 4 indirim sağlanıyor. Projedeki 4+1 dairelerin fiyatları 553 bin TL'den başlıyor

Atakent Bulvar Atakent satılık daire!

Ön taleplerin toplandığı Bulvar Atakent projesi 22 bin 274 metrekare alanda yükseliyor. Proje 394 konut ve 31 ticari birimden meydana geliyor. Atakent Bulvar Atakent satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları!

Altı blokta 822 daireden meydana gelen Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Akfen İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Sur Yapı Axis İstanbul satılık!

Sur Yapı Axis İstanbul satılık ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakikalık yakın mesafede bulunan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık!

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık daire alanları 58 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yiğit Group imzası ile hayata geçirilen proje 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Esenyurt Botanica İstanbul satılık!

Esenyurt Botanica İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Atatürk Havalimanına 10 dakika uzaklıkta bulunan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Botanica İstanbul satılık daire!

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık!

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika, FSM Köprüsüne 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık!

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 522 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık!

Emlak Konut Bulvar İstanbul satılık daire alanları 125 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje 110 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık daireler 2 oda 1 salon'dan 7 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekte tasarlandı. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödeniyor.

Bulvar İstanbul satılık daire Haberi

Bulvar İstanbul satılık daire

Başakşehir bölgesinin lüks konut projesi Bulvar İstanbul, yeni kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere uygun fırsatlar sunuyor. Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans dairelerinden ev alacaklar kampanya kapsamında yüzde 10 peşin ödemeden sonra peşinattan geriye kalan miktarı ve banka kredisini 1 yıl sonra ödemeye başlıyor. 


Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul’un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul, avantajlı ödeme planlarıyla ev sahibi olmayı hayalden gerçeğe dönüştürüyor. Satış başarısı ile 2014’e damgasını vuran Bulvar İstanbul ve proje içinde yer alan, 2015’te satışa sunulan Bulvar Rezidans’ta yepyeni bir ödeme kampanyası başlatıldı. 


Yeni kampanyada satış sırasında yüzde 10 peşin ödemeden sonra geriye kalan peşinat miktarı ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor.


İki etap 15 bloktan...