25 / 04 / 2024

bulvar İstanbul yeni etabı

bulvar İstanbul yeni etabı

Yeni etabı için ön talep toplanan Bulvar İstanbul projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Düzce Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı'na yeni düzenleme!

Hastane caddesinin Nezih Tütüncüoğlu Bulvarı ile birleştiği noktada kavşak ve kaldırım düzenlemesi yapıldı. Bu arada yeni açılan yollarda da kaldırım çalışmaları sürdürülüyor.

Burhaniye Melih Bapuçcuoğlu Bulvarına yeni düzenleme!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Batı girişinde yer alan Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı’na yeni düzenleme yapılıyor. Kuvayı Milliye Anıtından Karınca Deresi’ne olan bölümü kapsayan Bulvarda asfalt yenilemesi yapılıyor.

Başakşehir Bulvar Rezidans'ta kredi ödemelerine 1 yıl sonra başlanıyor!

EMLAK Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un etabı Bulvar Rezidans'ta yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı..

Bulvar İstanbul yeni bir ödeme kampanyası başlattı!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un etabı Bulvar Rezidans'ta yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı.Kampanyada ilk yüzde 10 peşin ödemeden sonra,banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor.

Bulvar İstanbul'da yüzde 10 peşin kalan 1 yıl sonra!

Başakşehir'de geliştirilen bir diğer proje Bulvar İstanbul'da ise yeni kampanya başlatıldı.Kampanya ile peşinattan sonra kalan miktarı ve banka kapsamında yüzde kredisini 1 yıl sonra 10 peşin ödemeden ödemeye başlıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul'da yeni kampanya başladı!

Bulvar İstanbul'da yeni bir kampanya başlatıldı.Kampanyaya göre projedeki dairelerden ev alacaklar, 10 peşin ödemeden sonra peşinattan geriye kalan miktarı ve banka kredisini 1 yıl sonra ödemeye başlayacak.

Bulvar İstanbul'da yeni kampanya başladı!

Başakşehir Bulvar İstanbul'da yeni kampanyasına göre projedeki dairelerden ev sonra peşinattan geriye alacaklar, kampanya kalan miktarı ve banka kapsamında yüzde kredisini 1 yıl sonra 10 peşin ödemeden ödemeye başlıyor.

Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta yeni bahar kampanyası!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta kampanya başlatıldı.

Bulvar Rezidans nerede?

Bulvar İstanbul’un yeni etabı olarak yükselen Bulvar Rezidans projesi 3+1'den 7+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri sunuyor. Projede toplam 165 adet konut bulunuyor. Peki Bulvar Rezidans nerede?

Bulvar Rezidans satış ofisi!

Bulvar Rezidans satış ofisi ile 444 66 10 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Bulvar İstanbul’un yeni etabı olarak inşa edilen proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Bulvar İstanbul basın toplantısı 16 Mart'ta!

Bulvar İstanbul İş Ortaklığı; Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans projelerinin satışta yakaladığı başarıyı, 2014 yılı gayrimenkul sektörü değerlendirmesini, 2015 yılı hedeflerini ve yeni kampanyasını basın mensupları ile paylaşıyor.

Bulvar Rezidans'ta 1 saatte yüzde 90'ı satıldı!

Başakşehir'deki lüks konut projesi Bulvar İstanbul'un yeni etabı Bulvar Rezidans'taki 165 dairenin yüzde 90'ı 1 saatte satıldı. Bulvar Rezidans'ta dairelerin fiyatları 600 bin liradan satışa çıkacak.

Bulvar İstanbul Rezidans'ta dairelerin yüzde 90'ı satıldı!

Başakşehir'de yükselen Bulvar İstanbul'un yeni etabı Bulvar Rezidans, ön satışa çıktığı hatta sonunda büyük ilgi gördü. Sadece iki gün için ön satışa çıkan rezidans projesinde 1 saat içerisinde projenin yüzde 90'ının satışı gerçekleştirildi.

bulvar İstanbul yeni etabı Haberi

bulvar İstanbul yeni etabı

İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir'de yer alan Bulvar İstanbul projesinin yeni etabı için ön talep süreci devam ediyor. Bulvar İstanbul projesi Özkar ve Özülke İnşaat imzası taşıyor.


Bulvar İstanbul'un yeni etabı 37 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Rezidans bloğu olarak yükselen Bulvar İstanbul yeni etabı 165 adet konuttan meydana geliyor.


Bulvar İstanbul Başakşehir satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Başakşehir Bulvar İstanbul teslim tarihi 2016 yılının ikinci çeyreği olarak belirlendi.


Daire büyüklüklerinin 125 metrekareden başladığı Bulvar İstanbul Konutları'nda dinlenme alanları, fitness merkezi,  yürüyüş yolları, yüzme havuzu ve gölet bulunuyor.


Bulvar İstanbul satış fiyatları!

2+1 daireler 368 bin liradan,

3+1 daireler 433 bin liradan,

4+1 daireler 670 bin liradan başlangıç...