29 / 03 / 2024

bungalov evleri nerelerde var

bungalov evleri nerelerde var

Son zamanlarda tatil bölgelerinde daha çok yaygınlaşan bungalov ev nedir? Bungalov evleri nerelerde var? Diye merak ediyorsanız yanıtı haberimizde bulabilirsiniz...

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

Türkiye’nin en iyi bungalov evleri nerede? Bungalov ev nerelerde?

Bungalov evler son dönemin tatil için tercih ediliyor. Doğa içinde sessiz, dingin bir tatil geçirmek isteyenler bungalov tatili düşünmeye başlıyor. Peki “Bu bungalov evler nerelerdedir?” İşte detaylar!

Bungalov ev nerelere inşa edilir?

Son yıllarda trend haline gelen bungalov evlerin nerelerde inşa edilebileceği sıklıkla araştırılan konulardan biri oluyor. Peki bungalov ev nerelere yapılabilir? İşte detaylar...

İzole tatil anlayışı bungalov satışlarını patlattı!

Koronavirüs nedeniyle tatile çıkanların büyük bir kısmı izole tatil için yazlık evleri, eğer yoksa tekne ya da bungalov evleri tercih ediyor.

Şahan Gökbakar'ın Bursa'daki bungalov evleri yıkıldı!

Şahan Gökbakar'ın fenomen karakteri Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için Bursa'da inşa ettiği bungalov evler yıkıldı.

Türkiye konut fiyat artışlarında yine dünya şampiyonu!

İngiltere merkezli gayrimenkul şirketi Knight Frank'in yayımladığı son küresel emlak fiyatı artışı raporu verileri açıklandı. Knight Frank'in verilerine göre, dünyanın en pahalı evleri nerelerde?

Bolu Solaklar Kaya Evleri için 8 bungalov inşa edildi!

Bolu'daki Solaklar Kaya Evleri'nin kazandırılması için 8 bungalov inşa edildi. Tarihi yapıyı bozmadan inşa edilen bungalovların açılış töreni gerçekleşti.

Tokat Almus'a bungalov evleri yapılacak!

Almus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Arıkan, ilçe turizmine ivme kazandıracak olan bungalov evleri projesine başladıklarını kaydetti.OKA destekleri ile sosyal tesisler hizmete sunulurken bu kapsamda 2 adet jet ski ile bir adet tekne kazandırılmıştı.

Şumnu'nun Bungalov Evleri ile 12 bin liraya tatil köyü kurulabilecek!

Şumnu Yapı Genel Müdürü Muharrem Şumnu, ürettikleri bungolov evlerin, standart ve kişiye özel seçenekleri ile doğa turizmi için tasarlanarak yapıldığını söyledi.

Bursa Narlı Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gemlik'te inşa edilen Narlı Sosyal Tesisleri, deniz manzaralı dubleks bungalov evleri, ferah restoranları ve iki ayrı plajıyla konuklarını ağırlamaya başladı...

Bungalov ev nedir?

Son zamanlarda tatil bölgelerinde daha çok yaygınlaşan bungalov ev nedir? Bungalov evleri nerelerde var? Diye merak ediyorsanız yanıtı haberimizde bulabilirsiniz...

Ayazma Evleri'nde 500 bin dolara

Beykoz'da inşa edilen Ayazma Evleri'nde 305 metrekarelik villalar 500 bin dolardan satılıyor.

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

bungalov evleri nerelerde var Haberi

bungalov evleri nerelerde var

Bungalov ev nedir?

Müstakil konut tiplerinden olan bungalov ev, tek katlı ahşap yapıdan meydana gelen evleri ifade ediyor. Özel olarak tasarlanabilen bungalov evleri, 2 katlı olarak da inşa edilebiliyor. Bu evlerin giriş kısımlarında bir balkona yer veriliyor.


Bungalov evler Türkiye’de son zamanlarda tatil bölgelerinde yaygınlaşan yeni bir akım olarak karşımıza çıkıyor. Söz konusu bungalov evler, hem fiyatlarının uygun olması hem de insanların doğa ile iç içe tatil imkanı sağlaması açısından oldukça talep görmektedir.


Bungalov evleri nerede?

Bungalov evlerine genellikle doğa ile iç içe olan bölgelerde bulunuyor. Örneğin, Karadeniz, Ege ve Akdeniz bölgelerinde söz konusu bungalov evlerine sıkça rastlanıyor.


Tatil merkezi olarak tercih edilen bungalov evlerinin yer aldığı tesislere değinmek gerekirse, birkaç örnek aşağıda sıralanmıştır.


* Trabzon - Uzungöl

* Antalya - Olimpos

* Bolu - Kartepe

* Şile...