20 / 04 / 2024

Burcu Arslan

Burcu Arslan

Soner Grup İnşaat Çelik Anonim Şirketi, Burcu Arslan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 600 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, Atatürk Oto Sanayi Sitesi Sokak'ta kuruldu.

Burcu Şendir Sarıyer’deki evinin kapısını açtı!

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Burcu Şendir, oğlu ve kızı ile birlikte yaşadığı Sarıyer’deki evinin kapılarını açtı. 

Burcu Esmersoy'a kentsel dönüşüm piyangosu!

Kazancını gayrimenkule yatıran ünlüler arasında yer alan Burcu Esmersoy'a kentsel dönüşüm piyangosu vurdu. Esmersoy’un Nişantaşı’nda aldığı ev kentsel dönüşüme girdi. 

Ahmet Arslan, Uşak'taki kentsel dönüşümü inceledi!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan Uşak'ta devam eden kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu. 

Ahmet Arslan, Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'ndaki son durumu açıkladı!

10. Transist 2017 Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'ndaki son durumu açıkladı...

Burcu Esmersoy New York'ta daire arıyor!

Yaklaşık bir aydır Berk Suyabatmaz'la aşk yaşayan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, New York'ta daire arıyor.

Ahmet Arslan mega projeleri değerlendirdi!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, "Hedefimiz 29 Ekim 2018'de 3.havalimanını uçuşlara açmak" dedi.

Burcu Esmersoy Mikonos'ta ev kiraladı!

Pek çok ünlü isim, Eda Taşpınar'ın iki yıl önce başlattığı 'Mikonos'ta ev kiralama' modasının takipçisi olmuştu. Meğer bu modaya, bu yıl güzel sunucu Burcu Esmersoy da uymuş, Komşu'nun çılgınlar adası Mikonos'ta sezonluk ev kiralamış.

Ahmet Arslan: Mega projeler en şiddetli depremlere bile dayanıklı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprüleriyle Avrasya ve Marmaray tünelleri gibi dev yapıların çok büyük şiddetteki depremlerde bile ayakta kalabilecek şekilde tasarlanarak yapıldığını söyledi.

Burcu Cem Yıldırım Mimarlık Müteahhitlik Ve Mimari Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Burcu Cem Yıldırım Mimarlık Müteahhitlik Ve Mimari Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Tic.Ltd.Şti 10 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Cem Yıldırım ve Burcu Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Ahmet Arslan: Türkiye'yi dünyanın havacılık merkezi haline getirdik!

Havaalanında düzenlenen temel atma töreninde konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Türkiye'yi dünyanın havacılık merkezi haline getirdik." dedi

Mehmet Koçarslan'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Adası’nın işletmecisi Mehmet Koçarslan‘dan ilk açıklama geldi. Koçarslan yaptığı açıklamada “Şirketimiz taşınmazın işletmecisi olup işletme sözleşmesi devam etmektedir. Bu nedenle şirketimizden işgalci diye söz edilemez” dedi.

Hatay Mehmet Arslan Cami açıldı!

Hatay'da hayata geçirilen Mehmet Arslan Cami hizmete açıldı. Açılışa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da katıldı.

Ahmet Arslan: Havalimanı sayısı 55'e çıktı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri temsilcilerinin Avcılar'daki toplantısına katıldı. Toplantıda, Türkiye ekonomisi ve yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Burcu Arslan Haberi

Burcu Arslan

Soner Grup İnşaat Çelik Anonim Şirketi, Burcu Arslan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 600 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de  Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, Atatürk Oto Sanayi Sitesi Sokak'ta kuruldu.


Soner Grup İnşaat Çelik Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...