16 / 04 / 2024

Burdur kent revizyon

Burdur kent revizyon

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle ziyaretleri kapsamında Tepe Mahallesi sakinleriyle buluştu. Ercengiz,  mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Burdur için yeni kent imar revizyon planı!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, mahalle ziyaretleri kapsamında Tepe Mahallesi sakinleriyle buluştu. Ercengiz,  mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Bucak'ta kent meydanı projesi halka soruldu!

Burdur'un Bucak ilçesinde uygulamaya konulmak istenen Kent Meydanı Yayalaştırma Kentsel Tasarım Projesi için halkın görüşü alındı. Belediye tarafından yapılan halk oylamasında vatandaşların yüzde 72'si evet oyu kullandı.

Mersin'de özel proje alanları ile modern bir kent inşa edilecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 2014 yılında çalışmalarını başlattığı ve 06.02.2018 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediye Meclisince oy birliği ile kabul edilen 1/5000 Ölçekli İlave ve Revizyon Nazım İmar Planı’yla Mersin'de modern bir kent inşa edilecek.

Giresun revizyon imar planının iptali için yargıya başvuruldu!

Giresun Çevre Derneği, Giresun revizyon imar planının iptali için idari yargıya başvurdu. Revize İmar Planının çarpık kentleşmeyi tetikleyeceği, kent içi fonksiyonel yeşil alanları artırmayacağı, kıyıları halktan koparacağı savunuldu.

Burdur'da kentsel dönüşüm atağı başlıyor!

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, kent girişindeki iki mahallede kentsel dönüşüm yapmayı planladıklarını söyledi.

Burdur Bucak'ta imar değişikliği için referandum yapılacak!

Burdur’un Bucak Belediyesi altyapı sorunlarını kalıcı olarak çözmek, altyapıyı tamamıyla bitirebilmek için tüm mahallelerde imar revizyon uygulaması için üç mahallede referanduma gidiyor.

Bingöl kent revizyon imar planları yapıldı!

Bingöl Belediye Başkanı, göreve geldiği 18 ay içerisinde yapılan çalışmaları basın mensuplarıyla değerlendirdi.Kentin imar çalışmaları hakkında bilgi veren Barakazi, Kent Revizyon İmar Planları yapıldığını ve uygulamaya başlanıldığını belirtti.

Burdur Belediyesi AVM yaptırıyor!

Burdur Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre kent merkezinde yer alan ve belediyenin mülkiyetinde bulunan 38 bin 138 metrekarelik arsa üzerine yeni bir AVM yaptırılmasına karar verildi

İstanbul'da kent kültürü sergileri yakında açılıyor!

Kent kültürü sergileri, İstanbullular ile buluşmaya hazırlanıyor

İstanbul AKB Ajansı, İstanbul 1910-2010 Kent sergisini açıyor!

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı İstanbul 1910-2010 Kent, Yapılı Çevre ve Mimarlık Kültürü Sergisi´ni hayata geçiriyor

Akasya Acıbadem Konut Projesi’nde Kent etabı satışa çıkıyor

Akasya Acıbadem projesinin son etabı olan Kent etabı satışa çıkıyor

Yalova Tabiat Kent'te 70 bin TL'ye!

Tabiat Kent, Timaş İnşaat tarafından Yalova´da inşa edildi...

Kent ormanı oluşturma çalışmaları hızla sürüyor!

Trabzon, Rize ve Bayburt´ta kent ormanı oluşturma çalışmaları hızla devam ediyor

Burdur kent revizyon Haberi

Burdur kent revizyon

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Tepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. İYİ Parti İl Yönetiminin de destek verdiği mahalle buluşmasında Başkan Ercengiz, Burdur’a kazandırılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Burdur Gazetesi'nde yer alan habere göre, her zaman vatandaşın yanında olduğunu söyleyen Başkan Ercengiz, “2014’den bu yana sizlere hizmet verirken merkezine insan koyduğumuz bir belediyecilik anlayışını vatandaşımıza sunmaya çalıştık. Biz Mahallelerde hizmetler üretmeye devam ediyoruz. 2014 yılı seçimlerinde, özellikle Tepe, Sinan ve Karasenir Mahalleleri’nde  Deprem  ve  Afet durumuna karşı risk içeren kentsel dönüşüm alanı olarak ilan edilen bu bölgede  sizler istemediği sürece herhangi bir şeyin tarafı olmayacağız sözünü  vermiştik. 5 yıldır da biz bu sözümüzün arkasında duruyoruz. Bu mahallede çivi çakılmasının önüne geçen bir yasa var, bu yasanın değişmesi lazım. Bu...