28 / 03 / 2024

Burdur tefenni Yokuş Mahallesi imar planı değişikliği

Burdur tefenni Yokuş Mahallesi imar planı değişikliği

Burdur Tefenni ilçesi, Yokuş mahallesi 151 ada 8 no.lu parsele ilişkin hazırlanan 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Bu belediye sürpriz bir kararla itfaiye eri alacak! Başvuru tarihleri ve şartları belli oldu!

İş arayanlara güzel haber Burdur Tefenni Belediyesi’nden geldi. Tefenni Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Belediyenin personel alımı kapsamında da başvuru şartları ve detaylar da belli oldu.

O belediye itfaiye eri alımı yapacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Burdur Tefenni Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere itfaiye eri alımı yapacağını açıkladı. Tefeni Belediyesi’nin yapacağı personel alımı kapsamında başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu.

TOKİ Burdur Tefenni'ye konut inşa edecek!

Türkiye'de merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu.  Peki, TOKİ Burdur'da kaç tane konut yapacak? TOKİ 2022 Burdur hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Burdur Tefenni 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Burdur Tefenni 2. Etap'ta yer alan 3 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Projeden 566.79 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Burdur Tefenni 2. Etap TOKİ başvuruları 5 Eylül'de başlıyor!

Burdur Tefenni 2. Etap'ta yer alan 3 adet konut için başvurular 5 Eylül'de başlıyor. Projede yer alan konutlar için başvurular 29 Eylül 2017 tarihine kadar kabul edilecek.

TOKİ Burdur Tefenni 2. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Burdur Tefenni 2. Etap'ta yer alan 141 adet konut için teslim dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Burdur Tefenni konut teslim dönemi!

TOKİ Burdur Tefenni konut teslim dönemi 4 Ağustos - 25 Ağustos 2017 tarihleri arası olarak belirtiliyor. Projede toplamda 141 konut bulunuyor.

Burdur Tefenni’de 141 konutun hak sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Burdur’un Tefenni İlçesi’nde hayata geçirilen 141 konutun kura çekimi yapıldı.

Burdur Tefenni'de yeni otogar inşa ediliyor!

Tefenni ilçesinde yeni Otogar inşaatı hızla yükseliyor. Yeni Otogar inşaatı ile ilgili gelişmeleri Tefenni Belediyesi'nin sosyal medya hesabından takip edebilirsiniz.

TOKİ Burdur Tefenni başvuruları başladı!

Burdur Tefenni Belediyesi Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 1 adet konut kurasız olarak satışa çıkıyor. TOKİ Burdur Tefenni başvuruları başladı...

TOKİ Burdur Tefenni 141 konut ihalesi bugün!

TOKİ Burdur ili Tefenni ilçesi 141 konut inşaatı ile alt yapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:00'da gerçekleşecek.

TOKİ Burdur Tefenni 141 konut ihalesi 25 Ocak'ta!

TOKİ Burdur ili Tefenni ilçesi 141 konut inşaatı ile alt yapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 25 Ocak 2016 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek.

Burdur'da kentsel dönüşüm atağı başlıyor!

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz, kent girişindeki iki mahallede kentsel dönüşüm yapmayı planladıklarını söyledi.

Burdur tefenni Yokuş Mahallesi imar planı değişikliği Haberi

Burdur tefenni Yokuş Mahallesi imar planı değişikliği

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


ÖZELLEŞTİRME YÜKSEK KURULU KARARI


Tarih           :   03/11/2015

Karar No    :   2015/73

Konu           :   Burdur ili, Tefenni ilçesi, Yokuş mahallesi (151 ada 8 no.lu parsel)

                         İmar Planı Değişikliği.

Özelleştirme Yüksek Kurulunca;

Özelleştirme İdaresi Başkanlığının 30.07.2015 tarihli ve 4879 sayılı yazısına istinaden;

1- Özelleştirme kapsam ve programında bulunan, mülkiyeti tta Gayrimenkul A.Ş. adına kayıtlı, Burdur ili, Tefenni ilçesi, Yokuş mahallesi sınırları içerisinde yer alan, 7.932,00 m² yüzölçümlü 151 ada 8 no.lu parsele “Gelişme Konut Alanı (E:0.75, Yençok:3 Kat), Park Alanı ve Yol” fonksiyonu önerilmesine ilişkin Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca hazırlanan 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar...