28 / 03 / 2024

Burdur Yeni Devlet Hastanesi

Burdur Yeni Devlet Hastanesi

Burdur’a yapılacak olan Yeni Devlet Hastanesi'nin yeri için arsa tahsisi gerçekleşti. Projenin ihalesi 4 Nisan 2017 tarihinde yapılacak.

Yeni devlet yardımı! Bakanlık duyurdu! Sağlık raporu olana maaş bağlanacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni devlet yardımını duyurdu. Sağlık raporu olana devlet maaş bağlıyor. İşte detaylar!

Van Çaldıran Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan, Van'ın Çaldıran ilçesinde inşa edilen yeni Devlet Hastanesinin açılacağı tarihe ilişkin soru önergesi verdi.

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması talebi meclis gündeminde!

Antalya'nın Manavgat ilçesine yeni bir hastane yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması istemi mecliste!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Manavgat Devlet Hastanesi'nin ilçe nüfusuna oranla kapasitesinin yetersiz kalması ve ilçeye yeni bir devlet hastanesi yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Edirne'nin yeni devlet hastanesi TBMM'nin gündeminde!

Edirne'nin Enez ilçesine yapılan devlet hastanesinin kapasitesi ile personel ve fiziki durumu meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Uzunköprü'de yeni devlet hastanesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zemini kayan Gümüşhane yeni devlet hastanesi pandemi hastanesi oldu!

Gümüşhane’de yapımı tamamlanan fakat zemininde kayma olduğu için 5 yıldır hizmete alınmayan yeni devlet hastanesi, Kovid-19 salgını kapsamında pandemi hastanesi yapıldı.

Antalya Döşemealtı'na yeni devlet hastanesi müjdesi!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki hastane sorunu sona eriyor. 100 yataklı devlet hastanesinin inşaat ihalesinin 24 Temmuz ayında yapılacağı duyuruldu.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin yurt inşaatı durdu mu?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile yeni devlet hastanesi arasındaki arazide  inşaatına başlanan yurt yapımının durduğu iddia edildi.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Değirmendere’de inşa edilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi binasının 3 katı tamamlandı!

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı hızla sürüyor.  Odaların bulunduğu binanın zemin üstü 3 katı tamamlandı...

Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Gölcük’te yeni devlet hastanesi, Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi, Gölcük Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası, 112 Acil Servis Binası inşaatları hızla sürüyor.

Aliağa'ya yeni devlet hastanesi müjdesi!

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Aliağa, Çiğli ve Foça'da ilçe danışma kurulu toplantılarına katıldı. Sürekli, toplantıda Aliağa için hastane ve konut müjdesi verdi.

Burdur Yeni Devlet Hastanesi Haberi

Burdur Yeni Devlet Hastanesi

15 Temmuz Darbe Araştırma Komisyonu Başkanı, Anayasa Komisyonu Başkanvekili, Ak Parti Burdur Milletvekili Av. Reşat Petek, Burdur’a yapılacak olan Yeni Devlet Hastanesinin yeri için çalışmaları yakından takip ettiğini, arsa tahsisinin gerçekleştiğini ve  4 Nisan tarihinde proje ihalesinin yapılacağını yapmış olduğu basın açıklaması ile paylaşarak Burdur’a hayırlı olmasını diledi. 


Milletvekili Petek’in açıklaması şöyle: “Burdur’umuza yapılacak olan Yeni Devlet Hastanesinin yeri için Milli Savunma Bakanlığına ait olan 241 dönüm araziden, bir kısmını talepte bulunmuş ve talebimiz olumlu karşılanmıştı. Milli Savunma Bakanımız Sayın Fikri Işık Bey tarafından imzalanarak onaylanan 70.000 m2 (70 Dönüm) arazinin Milli Savunma Bakanlığı’ndan Sağlık Bakanlığı’na tahsis işlemleri tamamlanmıştır. Toplam arazi üzerinde yol bölümünden kaynaklı kalan 25.000 m2 (25 Dönüm) arazinin ise Sağlık Bakanlığı’na tahsisi için şifahi olarak sözünü almış...