24 / 04 / 2024

burgazkent projesi emlak konut

burgazkent projesi emlak konut

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın hayata geçireceği Burgazkent projesinde apartman daireleri 76 bin YTL'den villalar ise 250 bin YTL'den satılıyor.

Fuzul GYO ve Emlak Konut GYO'dan Başakşehir Ayazma 4. Etap ile modern ve yüksek getirili yaşam alanı geliyor!

Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi, Emlak Konut GYO güvencesi ve Fuzul GYO güvencesiyle yükselecek. Proje 22 bin 310 metrekarelik bir alanda inşa edilecek. İşte Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi ile ilgili merak edilenler...

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi emlak sektörünü nasıl etkileyecek? Konut fiyatları düşecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eylül ayında açıkladığı TOKİ Sosyal Konut projesine başvurular tam gaz devam ediyor. Peki TOKİ Sosyal Konut projesi, kur ve enflasyondaki artış ile her geçen gün darbe alan konut fiyatlarını nasıl etkileyecek? TOKİ 250 bin sosyal konut projesi ev fiyatlarını düş

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Emlak Konut GYO'nun yeni projesi Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe'nin tüm detayları belli oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun yeni projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Dap Levent 1. Etap'ın ruhsatı alındı! 448 yeni konut geliyor!

Ruhsatı alınan DAP Levent 1. Etap projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Sarıyer'de hayata geçirilecek. 

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP vizyonuyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. 

Nişantaşı Koru projesi ciro birincisi oldu!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO'nun “Yıl Bazlı Satış Raporu”na göre 2021’in 3’üncü çeyreğinde hasılat şampiyonu oldu.

Mersin'de emlak piyasası hareketlendi! Fiyatlar uçtu!

Mersin'in Gülnar ilçesinde yapımı süren Akkuyu Nükleer Santral Projesi, emlak piyasasını da canlandırdı. Taşucu'nda 25 yıldır emlakçılık yapan Mesut Katı, bir yıl öncesine kadar 180-200 bin TL olan konut fiyatlarının 350-400 bin TL'ye, bin TL olan konu kiraların ise 4-5 bin TL olduğunu belirtti.

Çeşme Projesi 'emlak projesi' mi?

Çeşme Projesi'ni Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Dr. Engin Önen anlattı. Önen, projenin bir emlak projesi olduğunu belirtti.

Evora İzmir'de 180 ay vadeyle cazip ödeme fırsatı!

Evora İzmir projesi, Emlak Konut GYO’nun “Hayallerini erteleme Türkiye” sloganıyla başlattığı kampanyanın tüm avantajlarını sağlıyor.

Emlak Konut 4 projedeki 30 daireyi satışa çıkardı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Burgazkent, Esenler Emlak Konutları, Ayazma Emlak Konutları ve Spradon Quartz projelerindeki toplam 30 adet daireyi satışa çıkardı...

Burgazkent 2018 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Burgazkent projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Tual Bizim Mahalle'de ön talep toplanıyor! Yeni Proje!

Tual Bizim Mahalle projesi Emlak Konut GYO güvencesi ve Dağ Mühendislik imzası ile hayata geçiriliyor. Çok yakında satışa çıkacak projede ön talep toplanmaya başladı... 

Evora Denizli'de 17 bin 600 TL'den başlayan peşinat fırsatı!

Evora Denizli'de 17 bin 600 TL'den başlayan peşinat fırsatı ile ev sahibi olunuyor.  Evora Denizli   projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle  Teknik Yapı  tarafından inşa ediliyor. 

burgazkent projesi emlak konut Haberi

burgazkent projesi emlak konut

1) Projenin adı: Burgazkent

2) Yapımcı şirket: Özmaş Müteahitlik ve Ticaret A.Ş.

3) Projenin lokasyonu: Lüleburgaz

4) Toplam arsa alanı: 137 bin 908 metrekare

5) Toplam inşaat alanı: 115 bin 374 metrekare

6) İnşaata ne zaman başlandı: 11 Eylül 2007

7) Ne zaman bitirilecek: 30.12.2008

8) Konut sayısı: 752 apartman dairesi ve 52 villa

9) En düşük ve en yüksek metrekareler: 109 metrekare ile 151 metrekare arasında daire ve 177 metrekare ile 185 metrekare arasında villa.