18 / 04 / 2024

Burhanettin Kocamaz manisa projeleri

Burhanettin Kocamaz manisa projeleri

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Bozyazı ilçesinin turizm merkezi olması için gereken desteği verdiklerini belitti. Kocamaz, Bozyazı ilçesinde incelemelerde bulundu ve Bozyazı atik su arıtma tesisini gezdi.

Milletvekilinden çarpıcı açıklama: Komşu ülke vatandaşları market alışverişini emlak alışverişine çevirdi!

Yabancıya konut satışları ile ilgili tartışmalar devam ediyor. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, konuyu Meclis gündemine taşıdı. İşte Kocamaz'ın o açıklamaları...

Milletvekilinden yabancıya konut satışına yeni kriter getirilsin önerisi!

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, yabancıya konut satışı ile ilgili detayları paylaştı ve bir öneride bulundu. İşte Kocamaz'ın konu ile ilgili o açıklaması...

İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu bina alarm veriyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçe görüşmelerinde en önemli konulardan biri kentsel dönüşüm oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu binanın alarm verdiğini söyledi.

Mersin Anamur Otogarı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur’a kazandırdığı Anamur Otogarı projesinin açılışını gerçekleştirdi.

Burhanettin Kocamaz Mersin için vizyon projelerini anlattı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ‘Mersin Başkanından Ne Bekliyor?’ temalı arama konferansı kapsamında, eğer seçimlerde aday olabilseydi hayata geçirmeyi planladığı vizyon projelerini anlattı

Mersin Metrosu'nun inşaatı yıl içinde başlayacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin ulaşımına yeni bir vizyon katacak olan Mersin Metrosu’nu tanıttı.

Mersin'in ilave ve revizyon nazım imar planı hangi aşamada?

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın denizi, limanı tarihi, turistik, kültürel ve tarımsal değerleri ile Çukurova'nın gözde kenti Mersin'i "cazibe merkezi" haline getirme konusundaki çabaları sürüyor...

Mersin Büyükşehir'in 2019 bütçesi 12 Kasım'da görüşülecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Kasım Ayı Toplantısı 2. Birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Mersin Toroslar'da 17 milyon TL'lik kamulaştırma!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin genelinde devam ettiği hizmet maratonunu ilçelerde gerçekleştirdiği açılış ve temel atmalarla sürdürüyor. Kentte yapılacak yatırımlar kapsamında 17 milyon TL'lik kamulaştırma yapıldı.

Mersin Toroslar için kentsel tasarım projesi hazırlanacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısı’nın Birinci Birleşimi gerçekleşti. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Toroslar İlçesi’nde özel proje alanı olarak işaretlenen yerlerle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Mersin'e metro geliyor!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz kentte yaşanan trafik sorununu metro ile çözecek.

Mersin İkinci Bahar Emekli Evi açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ‘İkinci Bahar Emekli Evi’nin açılışını yaptı.

Mersin'deki 1923 projenin açılışı yapıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından yaklaşık 4 yıl boyunca hayata geçirilen 1923 hizmetin toplu açılış, temel atma ve tanıtım töreni dün gerçekleşti.

Burhanettin Kocamaz manisa projeleri Haberi

Burhanettin Kocamaz manisa projeleri

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Bozyazı ilçesinin turizm merkezi olması için gereken desteği verdiklerini Iilinti. Kocamaz, Bozyazı ilçesinde incelemelerde bulundu. Yapımı tamamlanmak üzere olan Bozyazı atik su arıtma tesisini gezen Kocamaz, "İller Bankası'nın finansörlüğünde Bozyazı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen atıksu anıma tesisinin inşaatı büyük oranda tamamlanmış durumda. Tesisin tam olarak faaliyete girmesiyele Bozyazı sahillerinin her metrekaresi mavi bayrak standardına kavuşacak ve bu ilçemizde deniz turizmi hareketlenecektir. Biz de Büyüksehir Belediyesi olarak İtaya zıya gerekli yatınmlan yaparak. bu hareketlenmeye destek vereceğiz." diye konuştu. Kocamaz. daha sonra, Bozyazıdaki mahalle mulıtarlanyla bir toplantı yaptı.  Başkan Kocamaz "Muhtarlanmızın sıkıntılannı ve bizden taleplerini çok iyi biliyorum. Bozyazı'ya yapılacak hizmetler ve sıkıntıların çözümü konusunda Bozyazı Belediye Başkanımız Mehmet Ballı ile sürekli irtibat halindeyiz. Bu sonulları,...