20 / 04 / 2024

burhaniyede evler yeşile mi boyandı

burhaniyede evler yeşile mi boyandı

Burhaniye’ye bağlı Pelitköy’de 14 sene önce yüzlerce zeytin ağacı kesilerek müstakil villaların olduğu bir site inşa edildi. Daha sonra tepkiler üzerine yapılan doğa katliamını gizlemek için villaları yeşile boyadılar

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor!

Yüzde yüz uzlaşıyla hayata geçirilen KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslime hazırlanıyor. Gürpınar'da yükselen Kırlangıç Evler projesi ile yaklaşık olarak 1.200 vatandaş deprem dirençli konutlara kavuşacak.

KİPTAŞ Kırlangıç Evler ile 1.200 vatandaş deprem dirençli bu konutlara kavuşacak!

Teslimler için geri sayımın başladığı Kırlangıç Evler projesi ile ilgili bir paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, "Siyasi manipülasyonlarla tam 17 ay geciktirilen projemizi hızla tamamlıyoruz. Yaklaşık 1.200 vatandaşımız deprem dirençli bu konutlarda yaşayacak." dedi.

Altında ibre yeşile döndü! Elinde altını olanlar hemen baksın! Son dakika altın fiyatları! 

Altın fiyatlarında ibre haftanın ikinci işlem gününde yeşile döndü. Altının onsu 2027 dolara yükselirken yatırımcılar son dakika gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın fiyatlarını araştırıyor. 23 Ocak 2024 son dakika altın fiyatları.

İstanbul Belediyesi 1942'de Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş!

İstanbul Belediyesi 1942 yılında Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş. Belediye proje için 20 bin lira sermaye ayrılmış. Daire fiyatları ise 5 bin ile 10 bin arasında satılacakmış...

13 Aralık Çarşamba dolar ne kadar? Bugün dolar güne nasıl başladı! Son dakika dolar/TL kuru!

Dolar/TL kuru son 3 aydır sınırlı yükselişine devam ediyor. Bugün de 29,05 lira ile tarihi rekoruna ulaşan dolar kurunda ibreler yeşile gösteriyor.

Yükseliyor! Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! Altını olanlar acil baksın! 5 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem günüde yükselişe geçti. Ons altın 1827 dolarla yüzde 0,30 artış kaydetti. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? 5 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Altında ibreler yeşile döndü! 1 gramı bile olan hemen baksın! 23 Eylül Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Banka, faizleri beklentiler doğrultusunda yükseltirken, altın fiyatları hareketlendi. Peki bugün altın fiyatları bugün ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? 23 Eylül 2023 altın fiyatları.

Altında  ibreler yeşile döndü! Altın yatırımcıları hemen baksın! 18 Eylül 2023 Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın ilk iş gününde altında ibreler yeşile dönerken güncel altın fiyatları merak konusu. Altın fiyatları hemen baksın. Bugün altın fiyatları ne kadar? İşte güncel canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar o güne odaklandı! 4 Eylül 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın yatırımcılarının gözü ABD Merkez Bankası faiz kararında. Karar sonucu altın fiyatlarını etkileyecek. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın ne kadar oldu? 4 Eylül 2023 canlı altın

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir nefes aldı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen altın fiyatlarında ibreler nihayet yeşile döndü. Altın fiyatları bugün yükselirken yatırımcılar derin bir nefes aldı. Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? Elinde evucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir oh çekti! 8 Ağustos Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar yükseliş karşsında derin bir ''oh'' çekti. Peki Gram altın, çeyrek altın 8 Ağustos Salı günü ne kadar oldu?

Botanik Köy Taş Evler'de yeni etap başlıyor! Ayvalık'ta yeni proje!

Botanik Köy Taş Evler projesi Ayvalık'ta hayata geçiriliyor. Projede yeni etap Eylül'de başlıyor. İşte Botanik Köy Taş Evler projesi ile ilgili detaylar...

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! 1 Temmuz altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, Cumhuriyet altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne artışla başladı. Altın fiyatlarında ibreler yeşile dönerken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 1 Temmuz 2023 altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın, .çeyrek altın, yarım ve Cumhuriyet altını kaç lira? Canlı altın fiyatları.

burhaniyede evler yeşile mi boyandı Haberi

burhaniyede evler yeşile mi boyandı

Cumhuriyet Halk Parti'li belediyelerin Kaz Dağları ve çevresindeki doğayı tahrip edip beton yapılaşmaya nasıl yol verdiği, Burhaniye Pelitköy'de çekilen bu çarpıcı fotoğrafla ortaya çıktı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Burhaniye'nin zeytinlikleri ile ünlü Pelitköy'ün tepesine hakim mevkiye yüzlerce ağaç kesilerek CHP'li Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova döneminde SS Berlin Yapı Kooperatifi adıyla yazlık bir site inşa edildi. Fakat belde sakinleri, 14 sene önce inşa edilen siteye "Yüzlerce ağacı kestiniz, doğayı mahvettiniz" diye tepki verince, site yöneticileri binaları yeşile boyayarak doğa katliamını gizlemeye çalıştı. Denize nazır yeşile boyanan müstakil vilların yer aldığı site ancak İzmir yolunda yakın mesafeden görülebiliyor. CHP'li Akova 2014 yılında seçim yarışını kaybetti.


2014 yılı öncesinde belde belediyesi olarak yönetilen Pelitköy'de, denize hakim tepelerin olduğu bölgelerin tamamına yazlık siteler inşa...