29 / 03 / 2024

bursa araplara konut satışı

bursa araplara konut satışı

Arapların Bursa sevgisi, yabancıya gayrimenkul satışına izin veren yasa ile yatırıma dönüştü. Sinpaş GYO Satış ve Pazarlama Müdürü İşmen, "Körfez ülkelerine satışlarımızda patlama yaşanıyor" dedi.

Orange İnşaat'tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

Bursa’daki konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Orange İnşaat, Orange City Balat’ın lansmanını gerçekleştirilen Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, Balat'ta yer alan konut projesini anlattı.

Sahte ilanları engelleyen düzenlemenin devreye girmesi Bursa'da konut fiyatlarını düşürdü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ticaret Bakanlığının sahte ilanlarla spekülatif fiyat oluşumlarını engellemek için getirmiş olduğu ilan yasağının uygulanmaya başlamasıyla Bursa'da konut fiyatlarında gerileme görüldüğü kaydedildi.

TOKİ Bursa Sosyal Konut 2022 Projesi hangi ilçelerde yapılacak? Ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını bugün açıkladı. Peki Bursa’da toplam kaç adet konut yapılacak? Bursa TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

Bursa'da konut fiyatları fırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, Bursa'daki kentsel dönüşümle ve reskli yapılarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa'da konut satışları ne durumda? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan şubat ayı konut satış verileri hakkında değerlendirme yapan İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, Bursa'da konut satışlarının negatif ayrıştığını dile getirdi. 

Bursa'da konut projelerinin maketleriyle katma değerli ihracat!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma  CNC işleme, lazer kesme ve 3 boyutlu yazıcı yöntemi kullanarak milimetrik ölçümlerle konut projeleri için maket hazırlıyor. 

Bursa'da 2020'de 144 bin konut satıldı!

Bursa'da 2020'de 144 bin konut satıldı. Satışlarda aslan payı 38 bin 195 konut satışı ile Nilüfer'de. Peki 2021'in ilk ayında Bursa'da konut satışları ne oldu?

TOKİ Bursa 210 konut ihalesi bugün!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mahallesi 210 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

Bursa’da konut fiyatları son 1 senede yüzde 23,95 arttı!

Son dönemlerde konut satışlarında ciddi bir artış gösteren Bursa’da, satılık konut fiyatları yüzde 23,95 oranında arttı. En çok tercih edilen bölgeler  İznik, Gemlik, Nilüfer, Orhangazi ve Kestel oldu.

Bursa'da konut fiyatları yükselişe geçti!

Bursa'da son zamanlarda sanayileşme, göç ve hızlı nüfus artışıyla birlikte konut piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Özellikle Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve Mudanya olurken, özellikle Doğu-Batı aksında fiyatlar yükselişe geçti. 

TOKİ Bursa 84 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Harmancık İlçesi Merkez Mahallesi 84 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bursa 142 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Orhaneli İlçesi Fevzipaşa Mahallesi 2. Etap 142 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Konut fiyatları koronavirüse yenilmedi!

Endeksa.com, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da konut fiyatlarında son bir yıldaki değişimi inceledi. Buna göre en yüksek artış yüzde 46 ile Ankara Ayaş'ta çıktı. İstanbul'da en yüksek artış yüzde 28,2 ile Beykoz'da yaşandı. Korona fiyatları etkilemedi...

bursa araplara konut satışı Haberi

bursa araplara konut satışı

Bursa'nm Körfez ülkelerinde turizm sektörü için başlattığı tanıtım atağı gayrimenkul satışlarıyla meyvelerini vermeye başladı. Yabancıya mülk edinme hakkının da yasalaşmasıyla Arap yatırımcılar Bursa'ya akın etti. 


Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Satış ve Pazarlama Müdürü Ümit İşmen, başta Kuveyt olmak üzere Katar, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden Bursa Modern evlerine büyük ilgi olduğunu söyledi. İşmen, "Son günlerde bu ülke vatandaşlarına yaptığımız satışlarda patlama yaşanıyor" dedi. 


Projemiz dikkat çekti 

Ümit İşmen, Arapların bu şehrin havasını ve yemeklerini çok sevdiklerini, tarihi ve turistik mekânlara büyük ilgi duyduklarını ifade etti. Bursa'nm İstanbul'daki kaostan uzak bir şehir olduğunu belirten İşmen, "Projemizin de nitelikli olması yatırımlarda Bursa'yı öne çıkardı. Özellikle 230 bin liradan başlayan fiyatlarla sattığımız 2+1 ve 320 bin liradan başlayan 3+1 dairelerimiz talep görüyor" diye konuştu. 


Herkes...