18 / 04 / 2024

Bursa arsa ihalesi

Bursa arsa ihalesi

Bursa 4. İcra Dairesi, Nilüfer'de arsayı satıyor. Gayrimenkulün ihale bedeli 20 milyon 718 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Belediyesi'nden 161 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Demirci Mahallesi ve Başköy Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 161 milyon 88 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa'da 6.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri, Osmangazi ve Nilüfer İlçesi'ndeki 2 arsayı satıyor. Arsaların satış bedeli 6 milyon 950 bin TL olarak belirlendi.

Bursa'da 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa 7. İcra Dairesi tarafından Bursa Nilüfer'in Gümüştepe Mahallesi'nde bulunan 6 bin 689,35 metrekare miktarlı arsa 4 milyon 567 bin 882.14 TL'ye ihaleye çıkarılıyor.

İstanbul ve Bursa'da imarlı 6 arsa satılacak! Büyükşehirde arsa arayanlara büyük fırsat!

İstanbul ve Bursa'da yer alan imarlı 6 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu arsalar Silivri ve Osmangazi'de yer alıyor. 

Bursa ve Kayseri'de 4 arsa satılacak!

Bursa ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu satış ihaleleri 31 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Belediyeden imarlı 13 arsa! İhalesi 13 Aralık'ta!

Elazığ Belediye Başkanlığı, Elazığ Zafran'da yer alan 13 arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa'da satılık 4 arsa!

Osmangazi Belediye Başkanlığı Bursa Osmangazi'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Samsun Atakum'da satılık 3 arsa! İhalesi 14 Kasım'da!

Samsun İli Atakum Belediye Başkanlığı, Samsun'da yer alan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

354.074 TL'den başlayan fiyata 42 ilde, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı?

Ucuz fiyata arsa almak isteyen vatandaşlar TOKİ arsa ihalesini bekliyor. 354.074 TL'den başlayan fiyata arsa... 42 il, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı ne zaman başlayacak?

O ilde 25 bin TL'ye imarlı arsa satılacak! Kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim 2023 ihalelerini peş peşe yayımlıyor. Yayımlanan ihaleler arasında 25 bin TL'ye satışa çıkarılan imarlı arsa ihalesi dikkat çekiyor.

Nilüfer Belediyesi Bursa'da sanayi imarlı arsa satacak! 

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 3 bin 17 metrekare alana sahip.

Milli Emlak'tan uygun fiyatlı arsa ihalesi: Büyük fırsat kaçırılmamalı!

Milli Emlak tarafından satışa sunulan uygun fiyatlı arsalar, büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Kırşehir'in Akçakent ilçesinde satışa çıkarılan bir arsa için düzenlenecek ihale, dikkat çekici bir fırsat sunuyor. Tahmin edilen ihale bedeli ₺5.000,00 olarak belirtilmiş.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Mudanya Belediyesi Bursa'da arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa Mudanya'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Şubat 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Milli Emlak'tan 48 bin TL'ye arsa fırsatı! KDV'den muaf imarlı arsayı sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında 48 bin TL bedelle satışa çıkarılan imarlı bir arsa da yer alıyor. İşte Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsa ihalesi ile ilgili merak edilen detaylar...

O ilde 115 bin 600 TL'ye satılık arsa! İhalesi 6 Eylül'de!

Yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'daki arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor.

Bursa arsa ihalesi Haberi

Bursa arsa ihalesi

Bursa 4. İcra Dairesi, Nilüfer'de arsayı 20 milyon 718 bin TL Gayrimenkulün ihalesi 30 Eylül 2020 günü gerçekleşecek.

T.C. BURSA 4. (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Satışa konu Bursa ili Nilüfer ilçesi Ataevler Mahallesi 1337 Ada 1 Parsel sayılı taşınmaz 6906 metrekare olup arsa vasfındadır. Taşınmaz Ataevler Zafer (150) Sokak,Karaman (150) Sokak,Şefak Sokak (150) Sokak ve park alanı köşe başında boş arsa konumunda,50 metre doğusunda Fatih Sultan Mehmet Bulvarı ,Mudaya kavşağı ve İzmir yoluna 1 km.mesafade Akuğur Alışveriş Merkezi, Polisevi, Cafeler, Pastaneler, Bankalar, ATM'ler çok katlı blok tipi yapılaşmalar,yürüyüş yolları, belediye hizmet binaları, parklar ve çok amaçlı iş yerlerinin bulunduğu alanda bulunduğu...