18 / 04 / 2024

bursa besob sanayi sitesi inşaatı son durum

bursa besob sanayi sitesi inşaatı son durum

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan BESOB Sanayi Sitesi'nde inşaat çalışmaları yeniden başladı.

Bursa BESOB Sanayi Sitesi 2017'de tamamlanacak!

Kestel'in Çataltepe Bölgesi'nde 2011'de yapımına başlanan ancak inşaatı çeşitli sebeplerle kesintiye uğrayan BESOB Sanayi Sitesi'nde yeniden harekete geçildi. Yaklaşık 1 milyar TL maliyetli projenin 2017'de tamamlanması planlanıyor.

Nilüfer Belediyesi Bursa'da sanayi imarlı arsa satacak! 

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 3 bin 17 metrekare alana sahip.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Bursa Orhangazi Süpürgelik Mevkii’nde sanayi dönüşümü başladı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesine Süpürgelik Mevkii’nde daha önce sanayi alanı olarak ilan edilen bölge konusunda ön çalışmalar başladı. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Hasan Bozbey, bugünkü köşe yazısında söz konusu çalışmaları kaleme aldı.

Bursa'da yeni çevre düzeni planı: Sanayi alanları artacak mı?

Bursa’nın 2040 Yılı 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planı, kentte bir kez daha ‘sanayi alanları’ tartışmasını gündeme taşıdı. Sanayiciler, kentte büyük ölçekli yatırımlar için alan kalmadığını ileri sürdü.

Aygaz, Bursa OSB'de 50 milyon TL'ye arsa sattı!    

Aygaz A.Ş'nin Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki atıl arsa ve üzerindeki taşınmazlar 50 milyon 50 bin TL bedel ile satıldı...

Bursa OSB'den yatırımcılara satılık arsa!

Bursa Organize Sanayi Bölgesi, OSB sınırları içerisinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın ihalesi 15 Ekim'de gerçekleşecek.

Bursa'ya Avrupa standartlarında sanayi sitesi!

Bursa Yenişehir'de Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurulan Yenişehir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi, Bursa'ya Avrupa standartlarında sanayi sitesi inşa ediyor.

Bursa Yenişehir'e yeni sanayi sitesi!

Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Küçük Sanayi Sitesi inşaatını ziyaret etti. Yenişehir Küçük Sanayi Sitesi, taşınması planlanan 135 sanayi sitesi arasında yer alıyor.

Bursa Beton Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde 437. sırada!

Bursa Beton, Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde 49 basamak yükseldi. Firma, 437. sırada yerini aldı.

Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi’nin temeli Mayıs'ta atılacak!

Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi’nin temeli Mayıs ayında atılıyor .Proje bedeli 25 milyar dolar olan Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi için için Almanya’nın ticaretteki en aktif şehri Stuttgart, model olarak alındı.

İnşaatçılar rotayı Bursa'ya kırdı!

Bursa'da sanayi yatırımlarının yanı sıra inşaat yatırımları da hız kesmiyor. Bursa'nın Balat ve Nilüfer semtleri gayrimenkul yatırımlarında öne çıkan semtler.

Bursa'da 7.7 milyon TL'ye satılık 2 sanayi arsası!

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa'da bulunan 2 sanayi arsasını satışa çıkardı. İhalesi 4 Ocak'ta yapılacak gayrimenkullerin toplam bedeli 7 milyon 720 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Sifaş-Polylen arazisindeki imar değişikliği yargıya taşınacak!

Bursa Barosu, TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi ve TMMOB Şehir Plancıları Odası Bursa Şubesi, Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bulunan Nergis Holding'e ait Sifaş-Polylen arazisinde yapılan plan değişikliğini yargıya taşımaya hazırlanıyor.

bursa besob sanayi sitesi inşaatı son durum Haberi

bursa besob sanayi sitesi inşaatı son durum

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan ve temeli 29 Mayıs 2011'de Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından törenle atılan BESOB Sanayi Sitesi'nde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 


Yaklaşık 307 hektar üzerine kurulu, içinde 21 sektörde toplam 3 bin esnaf ve sanatkarı barındıracak olan, sosyal donatılarıyla büyük bir kampüs niteliğindeki Sanayi Sitesi'nin alt yapı ihalesinden sonra üst yapı ihalesinin de tamamlanmasının ardından 2 yıl içinde bitirilip hizmete açılması bekleniyor. Temeli 29 Mayıs 2011 tarihinde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından atılan ve o dönemde en geç 2 yıl içinde bitmesi planlanıyordu. Bursa tarihinin yaklaşık 1 milyar lira maliyetli en büyük ve en kapsamlı, Türkiye'ye örnek teşkil edecek olan kentsel dönüşüm projesi, belirlenen yerin kamuoyunda...