28 / 03 / 2024

Bursa Büyükşehir Stadyumu ne zaman açılacak

Bursa Büyükşehir Stadyumu ne zaman açılacak

Recep Altepe, Büyükşehir Stadyumu’nda çimlerin, suni güneş sistemiyle bakımlarının yapıldığını ve stadyumun yeni sezon için hazırlandığını söyledi.

Bursa Büyükşehir stadyumu ne zaman açılacak?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: "220 milyon liralık bütçeyle belediye tarihinin en büyük yatırımı olan Büyükşehir Stadyumu, 22 Ağustos'ta açılacak" dedi.

Bursa Büyükşehir Stadyumu Ağustos'ta açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan ve dünyanın en heyecan veren 10 stadyumu arasında yer alan sahanın çimlerinin büyük oranda serileceğini söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı! O ile 1315 adet yeni konut geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışması kapsamında harekete geçti. Belediye, kentsel dönüşüm projesinde 3 etapta depreme dayanıklı toplam 1315 konut, 118 ofis ve 148 ticari alan inşa edecek.

Bursa Büyükşehir 2 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi Veyselkarani Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 gayrimenkul satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Uzun yol tecrübeniz varsa bu ilana hemen bakın! Büyükşehir belediyesinden kaçırılmayacak iş fırsatı

Bursa Büyükşehir Belediyesi şoförlük alanında istihdam sağlıyor. Şartları uyan herkesi ilgilendiren bu fırsat işsizliğin baş gösterdiği günümüzde ilaç gibi gelecek. Şartları araştıran herkes için derlenen bu haberi mutlaka okuyun. İşte o şartlar...

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Bursa Büyükşehir'den İnegöl'e kentsel dönüşüm desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'de kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladı. Proje dahilinde ilçede yıkımlar başladı. 

Bursa'nın en büyük kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Geçirdiği koronavirüs hastalığı nedeniyle bir süredir dinlenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kentsel dönüşüm çalışmaları için sahaya iniyor.

Bursa Büyükşehir 660 kiracısından kira almayacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, tam kapanma kararı nedeniyle kepenk indirecek olan esnafından kapalı kaldıkları süre boyunca kira almamaya karar verdi...

Bursa Büyükşehir Stadyumu ne zaman açılacak Haberi

Bursa Büyükşehir Stadyumu ne zaman açılacak


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Stadyumu’nda çimlerin, suni güneş sistemiyle bakımlarının yapıldığını ve stadyumun yeni sezon için hazırlandığını söyledi.


Kente eserleriyle değer katarken, ‘Spor kenti Bursa’ hedefiyle de çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni sezona hazırlanan ‘Büyükşehir Stadyumu’nda incelemelerde bulundu.Başkan Altepe, kente prestij katan stadyumdaki saha bakım çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek, “Bursa’nın yeni değerlerinden ‘Büyükşehir Stadyumu’, yeni sezona hazırlanıyor. Stadımızı tümüyle elden geçiriyor ve eksiklerini birer birer gideriyoruz. Bursa ve Bursaspor’umuzun güzel bir sezon geçirmesi için her türlü hazırlığımızı yapıyoruz” dedi.


Zemine özel bakım


Stadyumda müsabakaların yapıldığı zeminin önemine değinen Başkan Altepe, “Zeminin en güzel şekilde olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Drenaj ve tüm altyapı sistemlerimiz en kaliteli şekilde yapıldı. Ancak tüm tribünlerinin üzeri kapalı olan stadyumumuzda...