25 / 04 / 2024

bursa çevre planı 2021

bursa çevre planı 2021

Bursa’nın 2040 Yılı 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planı, kentte bir kez daha ‘sanayi alanları’ tartışmasını gündeme taşıdı. Sanayiciler, kentte büyük ölçekli yatırımlar için alan kalmadığını ileri sürdü.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de 8 taksitle arsa ve arazi satılacak!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan son dakika fırsatı! Bursa'da 4 gayrimenkul satıyor!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri, Bursa'da yer alan 4 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Bursa Nilüfer'de 23.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 23 milyon 242 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa'da yeni çevre düzeni planı: Sanayi alanları artacak mı?

Bursa’nın 2040 Yılı 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planı, kentte bir kez daha ‘sanayi alanları’ tartışmasını gündeme taşıdı. Sanayiciler, kentte büyük ölçekli yatırımlar için alan kalmadığını ileri sürdü.

The BO Viera revize edildi!

The BO Viera, inşaat kalitesi, çevre planı ve peyzaj düzenlemesi ile benzersiz özelliklere sahip bir proje. Projede çalışmalar sürerken revize edildi...

Bursa'da 15.3 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri Bursa'da yer alan 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Milli Emlak'tan 10.9 milyon TL'ye 2 arsa!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ Emlak Müdürlüğü, Osmangazi ilçesinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 10 milyon 936 bin 500 TL olarak belirlendi. 

Bursa'da plan iptali krizini, imar devrimi çözüyor!

Bursa’nın inşaat gelişim bölgelerindeki planların yargı kararıyla iptal edilmesi sonucu doğan inşaat krizi adım adım çözüme kavuşuyor.

Bursa Osmangazi'de 9.8 milyon TL'ye satılık 2 adet arsa!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ Emlak Müdürlüğü, Bursa Osmangazi'de yer alan 2 adet arsayı 9 milyon 869 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Bursa Milli Emlak'tan 9.7 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı 9 milyon 703 bin 694,60 TL'lik rayiç bedelle arsa karşılığında inşaat ihalesi düzenleyecek. İhale, 24 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşecek.

Bursa Nilüfer'de 21.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı -Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Nilüfer İlçesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 8 Ocak'ta gerçekleşecek..

bursa çevre planı 2021 Haberi

bursa çevre planı 2021

Sanayi kenti Bursa, 3.1 milyonluk nüfusuyla göç alan kentlerin başında bulunuor. Dünya'dan Era Özarfat'ın haberine göre; artan nüfus, şehrin gelişim potansiyeli kentin en az 20 yıl sonrasının planlanmasını gerektiriyor. Buradan yola çıkan Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentin yeni anayasası niteliğindeki 2040 Yılı 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planı için harekete geçti. İçinde Bursa’nın yatırımcı kuruluşları, ilçe belediyeleri, Bursa Kent Konseyi, BTSO, sanayici ve iş adamları dernekleri, kamu kurum ve kuruluşları, organize sanayi bölgeleri, belediye şirketleri ve üniversitelerin de bulunduğu geniş bir kesimin görüşleri de alınıyor. Bursa’nın yeni anayasasında sürdürülebilir kent ve sanayi dengesi üzerinde en çok konuşulan konular. Gelişen sanayi ve artan göç sebebiyle Bursa’nın planlı büyütülmesi gerekliliği ortaya çıkarılırken, kentin refah seviyesinin yükseltilmesi ve sanayinin katma değerli üretime odaklanması için de...