25 / 04 / 2024

Bursa Çimento üretim hattı

Bursa Çimento üretim hattı

Bursa Çimento Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bursa Çimento yeni bir ürettim hattı kuruyor. Firma bu doğrultuda ÇED Raporu hazırlanması için gerekli girişimlerde bulundu...

Türkçimento açıkladı: Çimento sektöründe üretim yüzde 7,7, satış ise yüzde 14,4 arttı!

Çimento sektörünün öndeliğini üstlenen TÜRKÇİMENTO, bu yılın ilk yarısına dair üretim ve satış rakamlarını açıkladı. Bu kapsamda, çimento üretimi geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 7,7 artarak 36,7 milyon tona yükseldi. İç satışları ise yüzde 14,4 arttı.

Türk çimento sektörünün üretim kapasitesi 119 milyon tona ulaştı!

Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, yaptığı açıklamada sektör olarak 2022 rakamlarıyla dünyanın 5. büyük, Avrupa'nın ise lider üreticisi olduklarını söyleyerek, "119 milyon tonluk üretim kapasitesiyle Türkiye ve dünyaya yeteriz." diye konuştu.

Tofaş'ın Bursa fabrikasında üretim 2 hafta duracak

Bursa'daki dev fabrikasında yaklaşık 7 bin çalışanı bulunan Tofaş iki hafta süreyle üretime ara verecek. Tofaş'ta üretim 16 Ocak'ta yeniden başlayacak.

Çimento fiyatları uçtu! Çimento sektöründe üretim ve satışlar durma noktasına geldi! 2022 güncel çimento fiyatları...

Çimento sektöründe satışlar ve üretim gerilemeye başladı. Türkçimento üyelerinin toplam çimento üretimi geçen senenin aynı ayına göre yüzde 8,2'lik düşüş gösterdi. Peki çimento fiyatları ne kadar? 2022 çimento fiyat listesi...

Çimento sektöründe üretim, iç satış ve ihracat geriledi!

Açıklanan resmi verilere göre, çimento sektöründe üretim, iç satış ve ihracat geriledi...

Bursa Nilüfer'de 1.4 milyar TL'ye icradan satılık elektrik üretim santrali!

T.C. Bursa 7. İcra Dairesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Minareli Çavuş Mahallesi'nde yer alan elektrik üretim santralini 1 milyar 388 milyon 375 bin 367 TL'ye satıyor...

Çimento sektörü ihracata yöneldi!

Bursa Çimento Genel Müdürü Osman Nemli, iç pazarda yaşanan daralma sonucunda sektörün ihracatta faaliyet göstereceğini açıkladı. Nemli, Bursa Çimento olarak yeni pazarların da etkisiyle ihracat oranlarını yüzde 10’un üzerine çıkacağını ifade etti.

Bursa Çimento'nun acı günü! Mehmet Tarman vefat etti!

Bursa Çimento Şirketleri Yönetim Kurulları Üyeleri İsmail Tarman'ın kardeşi ve Mustafa Tarman'ın amcası Mehmet Tarman vefat etti. 

Çimento üretim kapasitesi yüzde 60'lara düştü!

İnşaat yatırımlarının azalmasıyla çimento üretim kapasitesi oranları yüzde 60'lara kadar azaldı. Sintek Grubu Kurucu Ortağı Onur Atakay, 'Katar, ABD ve Kanada menşeiyli yatırım fonlarının düşüşte olan firmaları almak için harekete geçti' dedi.

Çimento üretimi yüzde 4 arttı!

2018 yılı Ocak-Temmuz döneminde Türkiye ekonomisinin lokomotifi çimento sektöründe üretim, geçen yıla göre yaklaşık yüzde 4 oranında arttı... 

Bosch'tan Bursa'ya 1.2 milyar liralık fabrika yatırımı!

Bosch, Bursa'da 1,2 milyar liralık yatırıma hazırlanıyor. Firma, yeni nesil yüksek basınçlı benzinli enjektör üretim tesisi kuracak.

Çimento sektöründe üretim artıyor!

2018 yılının ilk 4 aylık döneminde çimento üretimi, geçen yıla göre yüzde 12,86 oranında arttı...

ADÜAŞ Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün süresini uzattı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ) Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün son teklif verme süresini uzattı..

Bursa Çimento üretim hattı Haberi

Bursa Çimento üretim hattı

Bursa Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle; 


Şirketimiz Yönetim Kurulu'nda; yeni bir üretim hattı kurulması ile ilgili çalışmaların başlatılmasına, bu doğrultuda ÇED Raporu alınması için gerekli girişimlerde bulunulmasına, konunun bir bütünlük içerisinde Yönetim Kuruluna getirilmesine ve nihai kararın Genel Kurul Toplantısı gündemine dahil edilerek Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar...