25 / 04 / 2024

Bursa cumalıkazık 2015 turizm çalışmaları

Bursa cumalıkazık 2015 turizm çalışmaları

Yıldırım Belediye Başkanı ismail Hakkı Edebali, "Esas işimiz bundan sonra başlıyor. Cumalıkızık'ı turizmde belli bir noktaya getirmek için daha nitelikli işler yapmalıyız." dedi.

Bursa Cumalıkızık restorasyonunda son durum!

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Bursa Cumalıkızık restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor.

Bursa Büyükşehir'den Gümüşpınar’a gölet müjdesi!

BURSA Büyükşehir tarafından, kırsal kalkınma yatırımları kapsamında Orhaneli İlçesi’nin Gümüşpınar Mahallesi’ne yeni bir gölet kazandırılıyor. Altepe, göletle sulu tarıma geçecek olan çiftçinin üretiminde verimin artacağını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, İnegöl'de toplandı!

Her ay farklı bir ilçeyi ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu, bu ay İnegöl´de toplandı. Bursa Büyükşehir İmar Komisyonu Üyelerinin ziyaretinde, İnegöl Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyeleri de hazır bulundu.

Bursa Büyükşehir'den AB ofisine yeni bina!

Bursa Valiliği’yle imzalanan protokol gereği Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Maksem’deki tarihi bir bina, Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi’ne tahsis edilerek hizmete açıldı.

Bursa Vatan-Zafer Köprüsü açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Daha ulaşılabilir Bursa’ hedefiyle Yıldırım İlçesi’nde projelendirilen Gökdere üzeri ‘Vatan – Zafer Köprüsü’ ve yol bağlantısı, törenle hizmete açıldı.

Bursa Büyükşehir'den İnegölspor'a modern tesis!

Kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de spor kulüplerine her türlü desteği sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl takım otobüsü hediye ettiği İnegölspor’a şimdi de modern bir spor kompleksi hediye ediyor.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü’nün temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım İlçesi’nde projelendirilen Kaplıkaya Köprüsü’nün temeli görkemli bir törenle atıldı. Temel atma törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de katıldı...

Yapı izin istatistikleri Ocak-Aralık 2015!

Ocak - Aralık 2015 dönemine ait yapı izin istatistikleri Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklandı. Buna göre, yapı ruhsatı verilen yapıların yüzölçümü yüzde 16,4 azaldı..

Kestel, Bursa Büyükşehir´le dönüşecek!

Ankara Yolu’ndaki yeni belediye binasındaki görüşmede ilçelerdeki yatırımları değerlendiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kestel’in Büyükşehir hizmetleriyle adım adım dönüşeceğini, cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

Bursa Büyükşehir Beşyol Kavşağı için kolları sıvadı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi bir taraftan Kent Meydanı – Terminal arasını raylı sistem ile birbirine bağlamaya hazırlanırken, diğer taraftan da hem tramvay hem de araç trafiğinin kesintiye uğramaması için Beşyol’a yapılacak kavşak için kolları sıvadı.

Bina inşaatı maliyet endeksi Ekim-Aralık 2015!

Bina İnşaatı Maliyet Endeksi (BİME), verileri 3 ayda 1 olarak Tüketici Hakem Heyeti tarafından açıklanıyor. İşte bina inşaatı maliyet endeksi Ekim - Aralık 2015 verileri..

Bursa Büyükşehir ve Osmangazi Belediyesi'nden dönüşüme yetki talebi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi'nin taleplerini kabul ederse, Bursa'da yepyeni bir dönem başlayacak.

Akfen GYO Aralık 2015 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Akfen GYO "Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Aralık 2015 verilerini yayınladı. İşte ilgili yatırımcı raporu.

Bursa cumalıkazık 2015 turizm çalışmaları Haberi

Bursa cumalıkazık 2015 turizm çalışmaları

Bölgeye daha fazla turist çekebilmek adına yeni çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı ismail Hakkı Edebali, "Esas işimiz bundan sonra başlıyor. Cumalıkızık'ı turizmde belli bir noktaya getirmek için daha nitelikli işler yapmalıyız." dedi.


Bölgeye daha fazla turist çekebilmek adına yeni çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı ismail Hakkı Edebali, "Esas işimiz bundan sonra başlıyor. Cumalıkızık'ı turizmde belli bir noktaya getirmek için daha nitelikli işler yapmalıyız. Müzemizi Büyükşehir'e devrettik ve müze çok daha kaliteli bir hale geldi. Bizler de Değirmenönü ve Karapınar'da yeni bir plan ve uygulama çalışmaları yapıyoruz. Cumalıkızık'a gelen yol tarihi yapıya uygun olarak daha güzel bir hale gelecek" diye konuştu. 


TURİSTLER EVLER İÇİN GELMİYOR 

Vali Münir Karaloğlu ise "Cumalıkızık'ı bu kadar önemli kılan mimari yapıları, taş döşeli yolları...