25 / 04 / 2024

İsmail Hakkı Edebali: Cumalıkızık'ı turizmde iyi noktaya getireceğiz!

İsmail Hakkı Edebali: Cumalıkızık'ı turizmde iyi noktaya getireceğiz!

Yıldırım Belediye Başkanı ismail Hakkı Edebali, "Esas işimiz bundan sonra başlıyor. Cumalıkızık'ı turizmde belli bir noktaya getirmek için daha nitelikli işler yapmalıyız." dedi.



Bölgeye daha fazla turist çekebilmek adına yeni çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı ismail Hakkı Edebali, "Esas işimiz bundan sonra başlıyor. Cumalıkızık'ı turizmde belli bir noktaya getirmek için daha nitelikli işler yapmalıyız." dedi.


Bölgeye daha fazla turist çekebilmek adına yeni çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı ismail Hakkı Edebali, "Esas işimiz bundan sonra başlıyor. Cumalıkızık'ı turizmde belli bir noktaya getirmek için daha nitelikli işler yapmalıyız. Müzemizi Büyükşehir'e devrettik ve müze çok daha kaliteli bir hale geldi. Bizler de Değirmenönü ve Karapınar'da yeni bir plan ve uygulama çalışmaları yapıyoruz. Cumalıkızık'a gelen yol tarihi yapıya uygun olarak daha güzel bir hale gelecek" diye konuştu. 


TURİSTLER EVLER İÇİN GELMİYOR 

Vali Münir Karaloğlu ise "Cumalıkızık'ı bu kadar önemli kılan mimari yapıları, taş döşeli yolları kadar köy halkının örf, adet ve geleneklerini yaşatması, konuklarını güler yüzle karşılamaları. Turistler buraya sadece binaları, taş yolları görmeye gelmiyor. Sizin adetinizi, geleneğini ve güler yüzünüzü de görmeye geliyor. Bunu sakın unutmayın" dedi. 


Bursa Hakimiyet


Geri Dön