16 / 04 / 2024

Bursa cumalıkazık turizm

Bursa cumalıkazık turizm

Yıldırım Belediye Başkanı ismail Hakkı Edebali, "Esas işimiz bundan sonra başlıyor. Cumalıkızık'ı turizmde belli bir noktaya getirmek için daha nitelikli işler yapmalıyız." dedi.

Bursa Cumalıkızık restorasyonunda son durum!

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Bursa Cumalıkızık restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor.

Cunda Köprüsü '350 fore kazık' üzerinde yükseliyor!

Kuzey Ege'nin önemli turizm merkezlerinden olan Ayvalık ile Cunda Adası'nı birbirine bağlayacak köprünün inşaatında, çakılacak fore kazık sayısı, zeminin çürük çıkması nedeniyle 73'ten 350'ye çıkarıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Gemlik'e termal tesis!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik ilçesinde İstanbul yolu kenarında yeraltından çıkan ve Karsak Deresi’ne, oradan da denize akan 38 derece sıcaklıktaki suyu değerlendirmek için bölgeye termal tesis kuruyor...

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Osmangazi’ye yeni yol!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha ulaşılabilir bir şehir haline getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında, İvaz Paşa ile Molla Fenari mahallelerinde yeni bir yol açılacağını söyledi.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı altgeçidine 1290 fore kazık!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde yapımına başladığı karayolu alt geçidi inşaatında kullanılacak 1290 fore kazık çakılmaya başlandı. Yapım sürecinde çalışacak servis yolu için de denize dolgu yapılıyor.

Başak Bir Organizasyon Havacılık Turizm Seyahat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başak Bir Organizasyon Havacılık Turizm Seyahat Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Murat Bayraktar Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de Ataşehir, Mustafa Kemal Mahallesi, 3004 Caddesi'nde açıldı.

Alo Havacılık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alo Havacılık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fikret Koşar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Maltepe, Küçükyalı Mahallesi'nde kuruldu.

Bavaria Sağlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bavaria Sağlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Abdullah Çağlar Batman Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Zeynep Zaralı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Kadıköy'de kuruldu.

Fİ Group Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fİ Group Mimarlık Mühendislik Müteahhitlik Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi, İlker Topuz ve Ferhat Görgün ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Elmar Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmar Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif İnce tarafından 200 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Kağıthane, Yeşilce Mahallesi'nde kuruldu.

Seyfet Yatçılık Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyfet Yatçılık Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seyfet Taştan tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Beykoz, Anadolu Hisarı Mahallesi, Körfez Caddesi'nde kuruldu.

TOKİ Bursa Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı çalışmaları başladı!

Toplu konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa'da yaklaşık 1,5 milyon metrekare alanda, 19 farklı sektörde faaliyet gösteren, Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı çalışmalarının temel atma töreninin yarın gerçekleştirileceğini bildirdi.

ATF Mimarlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ATF Mimarlık Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Meytalman tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Ekim 'de İstanbul, Ataşehir, Mevlana Mahallesi, Mine Sokak 'ta kuruldu.

Bursa cumalıkazık turizm Haberi

Bursa cumalıkazık turizm

Bölgeye daha fazla turist çekebilmek adına yeni çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı ismail Hakkı Edebali, "Esas işimiz bundan sonra başlıyor. Cumalıkızık'ı turizmde belli bir noktaya getirmek için daha nitelikli işler yapmalıyız." dedi.


Bölgeye daha fazla turist çekebilmek adına yeni çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı ismail Hakkı Edebali, "Esas işimiz bundan sonra başlıyor. Cumalıkızık'ı turizmde belli bir noktaya getirmek için daha nitelikli işler yapmalıyız. Müzemizi Büyükşehir'e devrettik ve müze çok daha kaliteli bir hale geldi. Bizler de Değirmenönü ve Karapınar'da yeni bir plan ve uygulama çalışmaları yapıyoruz. Cumalıkızık'a gelen yol tarihi yapıya uygun olarak daha güzel bir hale gelecek" diye konuştu. 


TURİSTLER EVLER İÇİN GELMİYOR 

Vali Münir Karaloğlu ise "Cumalıkızık'ı bu kadar önemli kılan mimari yapıları, taş döşeli yolları...