25 / 04 / 2024

Bursa cumalıkazıkta turizm ne durumda

Bursa cumalıkazıkta turizm ne durumda

Yıldırım Belediye Başkanı ismail Hakkı Edebali, "Esas işimiz bundan sonra başlıyor. Cumalıkızık'ı turizmde belli bir noktaya getirmek için daha nitelikli işler yapmalıyız." dedi.

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

Kazımoğlu Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazımoğlu Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli İle Fuad Kazımov ve Parı Kazımova tarafından kuruldu.

Bursa'daki dev turizm projesine ihale oyunu mu engel oluyor?

Bursa’da, işadamı Celal Gökçen’in hayata geçirmek istediği dev turizm projesine, CHP’li bir belediye meclis üyesi ve mafya işbirliği ile yapılan ihale oyununın engel olduğu iddia edildi...

Bursa Cumalıkızık'taki tarihi yapılar restore ediliyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Cumalıkızık’a da sahip çıkıyor.

Bursa'nın turizm master planı çıkarılacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA ) ile kentin turizm master planı için önemli bir karar aldıklarını ifade etti.

Öz Doğan Kazı İnşaat Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Doğan Kazı İnşaat Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mustafa Doğan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bursa, Termal Turizm Şehir ihalesi 20 Haziran'da!

Bursa'da kaplıca merkezi olmak için harekete geçildi. Bursa, Termal Turizm Şehir projesinde ilk etap ihalesi 20 Haziran 2017 Salı günü gerçekleşecek.

Bursa, Termal Turizm Şehir Projesi ile şifa merkezi olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Türkiye'nin termal şifa merkezi haline gelmek için düğmeye bastı. Sıcaksu – Tabakhaneler Bölgesi'n, termal turizm merkezine dönüştürecek proje hazır. Proje kapsamında hayata geçirilecek Termal Turizm Şehir Projesi 4 etaptan oluşuyor.

Bursa Cumalıkızık restorasyonunda son durum!

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Bursa Cumalıkızık restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor.

Bursa'da 10 yeni turizm tesisi açılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi termal turizmde yeni bir hamle başlattı. Belediye, termal kaynaklara sahip 10 ilçede yeni tesis açma kararı verdi.

Göktaşoğlu Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktaşoğlu Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sedullah Göktaşoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bursa Gölyazı Köyü’ne turizm yatırımları geliyor!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gölyazı Köyü’nün sadece Bursa için değil Türkiye içinde çok önemli bir turizmi merkezi olduğunu belirtti. Bozbey, bölgede turizm alanındaki projelerin hayata geçeceğini belirtti.

Bursa Cumalıkızık'taki restorasyonun yüzde 60'ı tamamlandı!

Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk izlerine sahip tarihi değerleri ayağa kaldıran Yıldırım Belediyesi, ilçenin dünyaya açılan penceresi konumunda olan Cumalıkızık'taki restorasyon çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bursa cumalıkazıkta turizm ne durumda Haberi

Bursa cumalıkazıkta turizm ne durumda

Bölgeye daha fazla turist çekebilmek adına yeni çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı ismail Hakkı Edebali, "Esas işimiz bundan sonra başlıyor. Cumalıkızık'ı turizmde belli bir noktaya getirmek için daha nitelikli işler yapmalıyız." dedi.


Bölgeye daha fazla turist çekebilmek adına yeni çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı ismail Hakkı Edebali, "Esas işimiz bundan sonra başlıyor. Cumalıkızık'ı turizmde belli bir noktaya getirmek için daha nitelikli işler yapmalıyız. Müzemizi Büyükşehir'e devrettik ve müze çok daha kaliteli bir hale geldi. Bizler de Değirmenönü ve Karapınar'da yeni bir plan ve uygulama çalışmaları yapıyoruz. Cumalıkızık'a gelen yol tarihi yapıya uygun olarak daha güzel bir hale gelecek" diye konuştu. 


TURİSTLER EVLER İÇİN GELMİYOR 

Vali Münir Karaloğlu ise "Cumalıkızık'ı bu kadar önemli kılan mimari yapıları, taş döşeli yolları...