29 / 03 / 2024

Bursa Eczacılar kooperatifi satılık gayrimenkul

Bursa Eczacılar kooperatifi satılık gayrimenkul

S.S.Bursa Eczacılar Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi Yönetim Kurulu, Bursa ve Çanakkale illerinde yer alan 7 gayrimenkulü 31 milyon TL'ye satıyor.

Karatay Sedir Park Konut Kooperatifi kuraları çekildi! Karatay Sedir Park kura sonuçları sorgulama ekranı!

Karatay Sedir Park Konut Kooperatifi için merakla beklenen kuralar çekildi. İşte Karatay Sedir Park kura sonuçları sorgulama ekranı...

İlaçtaki euro kuruna zam geldi, eczacılar yeterli bulmadı!

İthal ilaçların fiyatlandırmasında kullanılan euro kuruna bugün yüzde 30,5 zam geldi. Tüm Eczacı İşverenler Sendikası, artışın yeterli olmadığını bildirdi.

2023 TOKİ Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik e-Devlet kura sonuçları! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 26 Nisan 2023 yarihinde TOKİ arsa heyecanı Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Bilecek'te devam etti. Kuralar canlı yayında ve noter huzurunda çekildi. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? İsim listesi belli oldu mu? İşte, tüm merak edilen detayl

Bakan Koca’dan, piyasada bulunamayan ve sahte ilaç iddialarıyla ilgili çok önemli duyuru!

Son dönemlerde piyasada bulunamayan ilaçlarla ilgili şikayetlere bir de ‘sahte ilaç’ iddiaları eklendi. İlaç sektöründe neler oluyor?, Eczacıları bile isyan ettiren bulunamayan ve sahte ilaç konusunda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan çok önemli açıklamalar geldi.

İlaç bulamayan eczacılardan Bakan Koca’ya mektup! İlk kez bu kadar çaresiz kaldık!

Türkiye’de birçok ilacın yeterli miktarda bulunamaması üzerine artık bıkan eczacılar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya bir mektup göndererek, artık yaşanan bu durumla baş edemez hale geldiklerini bildirdi.

Bursa Nilüfer'de 3 adet arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Nilüfer ilçesinde yer alan 2 adet konut imarlı ve 1 adet ticaret imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Eczanelerin ilaçlardan aldığı kar payı yükseltildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla eczacıların ilaçlardan aldığı kar oranlarında değişiklik yapıldı. Bu yıl içerisinde eczanelerin gelirlerini ve karlılığını artırmaya dönük verilen destek tutarı 5 milyar liraya ulaştı.

Fiyatlar ve katkı payı oranları artınca eczanelerde de veresiye defterleri açıldı

Bakkallardaki veresiye defterlerinin yerini eczanelerdeki kara kaplı veresiye defterleri aldı. Eczacılar her geçen gün kabaran borçlardan vatandaş ise veresiye istemek durumunda kalmaktan şikayetçi. İşte NTV'de yayınlanan haberin ayrıntıları...

İlaç krizi eczaneleri vurdu: Her iki eczaneden biri kapanmak üzere!

ürk Eczacıları Birliği (TEB) Başkanı Arman Üney, yaptığı açıklamada her iki eczaneden birinin kapanma riskiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Zamlar ve ilaç kriziyle boğuşan 45 bini aşkın eczanenin, neredeyse 28 bin 700’ü kepenk indirmemek için mücadele veriyor.

Eczaneye ilaç almaya giden vatandaşlar dikkat! Eczacılar ilaçta korkunç senaryoyu açıkladı: 1000 TL fark çıkabilir

Türk Eczacıları Birliği tarafından yapılan açıklamada, bazı ilaç firmalarının ilaç alımında gerekli ıskontoları yapmadığı ve bu durumun da ilaç temininde sorun çıkardığı belirtildi. Özellikle böbrek yetmezliği ilaçlarında farkın 1000 TL'ye çıkabileceğinin altı çizildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

İlaca yüzde 30-35 zam! 850 ilaç bulunamıyor!

Ankara Eczacı Odası Başkanı Taner Ercanlı yaptığı açıklamada dün itibarıyla bazı ilaçlara yüzde 30-35 aralığında zam geldiğini belirtti. Türk Eczacıları Birliği (TEB) Başkanı Erdoğan Çolak ise tedarik edilemeyen ilaç sayısının 850’yi aştığını söyledi.

Bursa Ecza Kooperatifi'nden 31.1 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Bursa Eczacılar Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale illerinde yer alan 7 gayrimenkulü 31 milyon 100 bin TL'ye satıyor...

Bursa Eczacılar kooperatifi satılık gayrimenkul Haberi

Bursa Eczacılar kooperatifi satılık gayrimenkul

S.S.Bursa Eczacılar Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi Yönetim Kurulu tarafından Bursa ve Çanakkale illerinde yer alan 7 gayrimenkul 31 milyon TL'ye satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 14 Ocak tarihinde saat 10:15'te gerçekleştirilecek.

İlan metni: 

BEK Bursa Ecza-Koop

S.S.Bursa Eczacılar Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi Yönetim Kurulu'ndan Gayrimenkul Satış İlanı 

Kooperatifimize ait aşağıdaki linkte belirtilen gayrimenkuller belirtilen tarih ve saatlerde İstiklal Mahallesi Yunuseli Bulvarı No:47 Osmangazi/Bursa adresinde açık arttırma suretiyle satıșa çıkarılmıștır. Satıșa ilișkin her türlü vergi, resim, harç, tescil ve teslim masrafları ihale alıcısına aittir.

İlan metni için