19 / 04 / 2024

bursa emniyet sitesi kentsel dönüşüm

bursa emniyet sitesi kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşümde hız kesmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm noktasında aldığı kararların meyvesini de toplamaya devam ediyor.

Bulvar Sitesi satışta! Teslimler Haziran 2024'te!

Garaj Teknik Yapı tarafından Bursa Nilüfer'de inşa edilen Bulvar Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Proje Haziran 2024'te teslim edilecek. 

Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Programı başvuruları 26 Nisan'da bitiyor!

Bursa Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Profesyonel Konut Sitesi Yönetimi Sertifika Programı başvuruları 26 Nisan'da bitiyor...

Bursa'ya Avrupa standartlarında sanayi sitesi!

Bursa Yenişehir'de Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurulan Yenişehir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi, Bursa'ya Avrupa standartlarında sanayi sitesi inşa ediyor.

Bursa Yenişehir'e yeni sanayi sitesi!

Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Küçük Sanayi Sitesi inşaatını ziyaret etti. Yenişehir Küçük Sanayi Sitesi, taşınması planlanan 135 sanayi sitesi arasında yer alıyor.

Bursa Emniyet Sitesi Bulvar Lotus’a dönüşüyor!

Kentsel dönüşümde hız kesmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm noktasında aldığı kararların meyvesini de toplamaya devam ediyor.

Bursa Ataevler Emniyet Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Bursa Ataevler Emniyet Sitesi'nde dönüşüm eski binaların yıkımıyla başladı. Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak.

Bursa İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi’nin temeli atıldı!

Bursa'nın Gemlik İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Belde Sitesi yanına yapılacak İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine çok sayıda vatandaş katıldı.

Bursa Nazar sitesinde dönüşüm çalışmaları başladı!

Bursa'da Nazar Sitesi' C Blokta yıkım başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Riskli binalarımızı deprem yıkmadan, kendi ellerimizle yıkıyoruz" dedi.

Bursa Özgür Sitesi'nin yıkımı başladı!

Kentsel dönüşüme hız veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, 18 bloktan oluşan Özgür Sitesi'nin yıkım çalışmalarına başladı.

Bursa Prestij Hayat Sitesi fiyat!

Bursa Prestij Hayat Sitesi fiyat listesi 199 bin TL'den başlıyor. Proje 15 katlı 17 blok olarak toplam 1.518 bağımsız birimden oluşuyor...

Bursa Çamlık Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Kentsel dönüşüm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Nilüfer İlçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki Çamlık Sitesi’nde dönüşümü başlattı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü binasında sona gelindi!

Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirirken Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere tüm kamu kurumları ile işbirliğine giderek hayatın her alanındaki sorunlara çözüm üreten Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü’ne de modern bir hizmet binası kazandırıyor.

Bursa Nilüfer Sitesi'nde dönüşüm hızlandı!

Bursa’da yıpranan yapı stoğunun ortadan kaldırılması amacıyla ortalama her iş günü bir bina yıkıp, bu alanlara yollar, spor alanları ve sosyal donatı alanları kazandıran Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm noktasında aldığı kararların meyvesini de toplamaya başladı.

bursa emniyet sitesi kentsel dönüşüm Haberi

bursa emniyet sitesi kentsel dönüşüm


Birinci derece deprem bölgesinde yer alan Bursa’da yıpranan yapı stoğunun ortadan kaldırılması amacıyla ortalama her iş günü bir bina yıkılıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm noktasında aldığı kararların meyvesini de toplamaya devam ediyor. Özellikle depreme karşı dayanıksız olan sitelerin hızlı bir şekilde dönüşümünü sağlamak amacıyla 0.50 emsal artışı uygulaması başlatan belediye böylelikle kent genelindeki dönüşümü de tetikledi. 


Uygulamadan bugüne kadar 211 site yararlanırken, Nilüfer ilçesindeki Ataevler Emniyet sitesinde de dönüşüm yıkımları başladı. Halen 26 blok ve 312 daireden oluşan site yeni proje ile 13 blok ve 416 daireden oluşacak ve 8 bin metrekare yeşil alan kazanılmış olacak. Proje kapsamında 15 bin metrekarelik kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve sosyal donatı alanlarıyla Emniyet Sitesi, Bulvar Lotus adıyla Nilüfer’e...