26 / 04 / 2024

Bursa endeksa verileri

Bursa endeksa verileri

Endeksa.com’un verilerine göre Bursa genelinde ortalama konut fiyatı 271 bin TL, ortalama geri dönüş süresi 18 yıl olarak belirlendi. Bursa'daki konut fiyatları Osman Gazi Köprüsü ile artış gösterdi.

Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! Ortalama konut fiyatı 3 milyon 136 bin 120 TL oldu!

Endeksa verileri ocak ayı itibarıyla Türkiye genelinde konutların yıllık bazda yüzde 73 oranında değerlendi. Bununla birlikte 2024’ün ilk ayı sonunda ülkede ortalama konut fiyatı 3 milyon 136 bin 120 TL  oldu.

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Bursa'da konut satışları ne durumda? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan şubat ayı konut satış verileri hakkında değerlendirme yapan İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, Bursa'da konut satışlarının negatif ayrıştığını dile getirdi. 

Bursa’da ortalama konut fiyatı 280 bin 260 TL’den başlıyor!

Bursa’da ortalama konut fiyatları, Endeksa verilerine göre 280 bin 260 TL, ortalama kira 1 bin 195 TL olarak belirlendi. Yüzde 10,82 ile son 1 yılda en fazla değer kazanan ilçe İznik oldu...

Bursa‘da ortalama konut fiyatı 258 bin TL!

Gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın verilerine göre Bursa‘da konut yatırımının ortalama geri dönüş süresi 19 yıl olarak açıklandı. Bursa'da ortalama konut fiyatı ise 258 bin 180 TL olarak belirlendi. 

Bursa'da konut fiyatları en çok Mudanya'da arttı!

Bursa‘da konut yatırımında öne çıkan bölgeleri güncel veriler Endeksa tarafından açıklandı. Son 4 yıla bakıldığında Osmangazi‘de yüzde 87, Nilüfer‘de yüzde 89, Mudanya‘da yüzde 120 artış görülüyor. 

Bursa’da ortalama konut fiyatı 271 bin TL!

Endeksa.com’un verilerine göre Bursa genelinde ortalama konut fiyatı 271 bin TL, ortalama geri dönüş süresi 18 yıl olarak belirlendi. Bursa'daki konut fiyatları Osman Gazi Köprüsü ile artış gösterdi.

Bursa'da ipotekli konut satışları arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verileri göre, Bursa'nın en çok konut satılan ilçesi Nilüfer oldu. Bölgede ipotekli satışların 2015 verilerine göre arttığı görüldü.

Bursa'da satılık bina

Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Osmangazi'de bulunan 190 metrekare binayı satışa çıkardı

Bursa İl Özel İdaresi ilköğretim okulu inşaatı yaptıracak

Bursa İl Özel İdaresi, Nilüfer İlçesi Hüsnü Züber İlköğretim Okulu inşaatını yaptıracak.

Bursa Yıldırım Belediyesi ruhsatsız yapıları yıktıracak!

Bursa Yıldırım Belediyesi Başkanlığı, ruhsatsız yapıları yıktıracak

Bursa'daki Yeşil Türbe'nin restorasyonu tamamlandı

Osmanlı mimarisinde dış duvarlarının tümü çini ile kaplı tek türbe olan Bursa'daki Yeşil Türbe, eski siluetine kavuştu

Bursa Belediyesi turizm yatırımı bekliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın turizm yatırımı beklediğini söyledi

 

Bursa endeksa verileri Haberi

Bursa endeksa verileri

www.endeksa.com, Türkiye genelinde il, ilçe mahalle ya da konum bazında değerleme bilgilerini saniyeler içinde görüntülüyor. www.endeksa.com'un verilerine göre Osman Gazi Köprüsü ile konut fiyatlarında artış görülen Bursa değerleme verilerine bakıldığında, ortalama brüt alanın 161 metrekare , birim fiyatının bin 900 TL metrekare , konut fiyatının 271 bin TL, il genelinde konut geri dönüş süresinin ise 18 yıl olduğu görülüyor.

Bursa’da 


1+1 konutların ortalama brüt alanı 69 metrekare , ortalama değerlerle metrekare fiyatı 2 bin 150 TL, konut fiyatı 149 bin  TL ve geri dönüş süresi 14 yıl.

2+1 konutların ortalama brüt alanı 100 metrekare , ortalama değerlerle metrekare fiyatı bin 825 TL, konut fiyatı 182 bin TL ve geri dönüş süresi 17 yıl.

3+1 konutlarda ortalama brüt alan 142 metrekare , ortalama...