28 / 03 / 2024

Bursa gayrimenkul projeleri

Bursa gayrimenkul projeleri

İstanbul’daki yatırımların kaymaya başladığı Bursa, emlakta yeni gözde haline geldi. Fiyatların her yıl ortalama yüzde 20 yükseldiği kent, yabancılara yapılan konut satışlarında da son bir yılda yüzde 62,5’lik artışı gördü.

Ulaşım projeleri Bursa'nın stratejik önemini artıracak!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, özellikle Kuzey Marmara Otoyolu, Çanakkale Boğaz Köprüsü ve İzmit Körfez Geçişi projeleri ve bu yatırımlara bağlantılı gerçekleştirilecek olan diğer altyapı çalışmaları ile Bursa'nın stratejik öneminin artacağına vurgu ya

Bursa'da en doğru fırsat gayrimenkul yatırımcılığı!

ERA Türkiye, Bursa’nın gayrimenkul alanındaki gelişimini değerlendirerek, kentsel dönüşüm ve yatırım fırsatlarını masaya yatırdı. Açıklanan veriler gelişen ve alım gücü artan şehirde gayrimenkul yatırımın gelecek vaat ettiğini ortaya koydu.

Bursa, gayrimenkulün parlayan yıldızı olacak!

ERA Türkiye Franchise Satış ve Geliştirme Direktörü Kadir Tümen, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlere yakınlığı nedeniyle sanayi ve depo binaları açısından kritik öneme sahip olan Bursa ilini gayrimenkul sektörü açısından değerlendirdi.

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Çin'de emlak krizi büyüyor! Nitelikli gayrimenkul projeleri için kredi geliyor mu?

Çin'de mortgage boykotu devam ederken, düzenleyici kurumlar tarafından dikkat çeken bir adım atıldı. Düzenleyici kurumlar bankaları nitelikli gayrimenkul projelerine kredi sağlamak amacıyla teşvik edecek. 

Lüks gayrimenkul projelerinde artış!

Yaz sezonunun yaşandığı bu günlerde özellikle tatil bölgelerinden gayrimenkul projeleri artıyor. Bu bölgedeki gayrimenkul projeleri yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Kripto piyasalarında gayrimenkul projeleri hazırlanacak!

Kripto para platformu olan Bitci, Blockchain'de gayrimenkul projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hayata geçirilecek proje ile Bitci 10 ülkeye açılacak. 

Skyland İstanbul'da ofis ve rezidanslar bir arada!

Hayata geçirdiği gayrimenkul projeleri ile adından söz ettiren Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Skyland İstanbul Projesi hakkında değerlendirmede bulundu.

Konutta 'doğa' modası!

Salgında evlere kapanma süreci, konut tercihlerini de değiştirdi. Kent merkezinde olma isteği yerini doğa içinde olmaya bırakırken, 'doğa temalı' projeler trend haline geldi. Özellikle İstanbul ve Bodrum çevresindeki gayrimenkul projeleri dikkat çekiyor.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Sign Of The City Awards’da MESA En İyi Konut ödülünü aldı!

Türkiye’deki inşaat ve gayrimenkul projeleri arasından en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan MESA Orman projesi devam eden en iyi konut kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

Bursa TOKİ projeleri 2020!

Bursa TOKİ projeleri 2020 ne zaman başlayacak? Bursa TOKİ projeleri 2020 başvuru için gerek belgeler neler? Bursa TOKİ projeleri 2020 başvuru şartları neler? TOKİ 100 bin sosyal konut ödeme planı ve fiyatları nasıl? İşte TOKİ 100 bin sosyal konut Bursa projeleri 2020...

Türkiye’nin yıldız gayrimenkul projeleri seçildi!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek için gerçekleşen Sign of the City Awards (SotCA) ödül töreni önceki akşam gerçekleşti. Jüri üyeleri şehirlerin yıldız projelerini belirledi.

Bursa gayrimenkul projeleri Haberi

Bursa gayrimenkul projeleri

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, Bursa’da yabancılara yapılan konut satışı sayısı 2014 yılının Ocak-Kasım döneminde 838 iken, 2015 yılının Ocak-Kasım döneminde yüzde 62,5 oranında artış ile bin 362’ye çıktı. 2014 yılının Kasım ayında 86 olan Bursa’da yabancılara konut satış sayısı da 2015 yılının aynı ayında 149 olarak gerçekleşti.


Bursa, 2015 yılının Kasım ayında yabancılara yapılan konut satışında ülke genelinde 703 konut ile İstanbul ve 539 ile de Antalya’nın ardından üçüncü sırada yer aldı. Toplam satışlarda ise Bursa’da 2015 yılının Kasım ayında geçen yılın aynı ayına oranla yüzde 6,9’luk artışla 4 bin 203 konut satışı yapıldı. 2015 yılının Ocak-Kasım döneminde de 2014 yılının aynı dönemine göre yüzde 19 artış gerçekleşti. 2015 yılının Ocak-Kasım döneminde Bursa’da 44 bin 916 konut el değiştirdi.


Bursa...