26 / 04 / 2024

bursa gayrimenkul satışı

bursa gayrimenkul satışı

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Orhangazi Belediyesi'nden 46.1 milyon TL'ye satılık 10 gayrimenkul!

Mülkiyeti Orhangazi Belediye Başkanlığı'na ait olan 10 adet gayrimenkul toplamda 46 milyon 144 bin 491 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Bursa Kestel'de 6.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Bursa İli, Kestel İlçesi, Barakfakih Mahallesi, Dağeteği Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasıflı gayrimenkul 6 milyon 967 bin 204 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Özelleştirme İdaresi'nin gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelir Belediyelere aktarılmıyor iddiası!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Özelleştirme İdaresi'nin ve Milli Emlak'ın gayrimenkul satışları ile ilgili konuştu. Toktaş, gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelirlerin Belediyelere aktarılmadığını ileri sürdü. 

10 ildeki 12 gayrimenkul satış yoluyla özelleştiriliyor! İstanbul, İzmir, Yalova, Bursa da aralarında! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 10 ildeki 12 gayrimenkul satış yoluyla özelleştirilecek. Peki hangi illerdeki gayrimenkullerin satışı yapılacak? Söz konusu gayrimenkullerin bedelleri ne kadar? 

Bursa'da 3 taksitle KDV'den muaf gayrimenkul satılacak! 

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Kestel'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 5 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara, Bursa ve Tokat'ta KDV'den muaf 6 gayrimenkul satılıyor! 48 aya varan vade fırsatını kaçırmayın! 

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Ankara, Bursa ve Tokat illerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara, Bursa ve Tokat illerindeki gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? 

O ilde KDV'den muaf 8 adet gayrimenkul satılıyor! Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler dikkat!

Bursa ili Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Yıldırım ilçesi, Millet Mahallesi'nde yer alan 8 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Bursa Nilüfer'de 16 adet gayrimenkul satılıyor! Fiyatları gören şok oldu!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Çamlık ve Başköy Mahallelerinde yer alan 16 adet gayrimenkulü satıyor. İşte merak edilen detaylar ve fiyatlar...

Bursa'da 6 gayrimenkul satılıyor! 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla!

Bursa ili Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesi, Kestelek, Ormankadı, Devecikonak, Hisaraltı ve Yenikızılelma Mahallelerinde yer alan 6 gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

SGK 3 ildeki 24 gayrimenkulü satıyor: 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından, İstanbul, Bursa ve Tekirdağ illerinde yer alan 24 gayrimenkul satışa sunuldu. Peki SGK tarafından satışa çıkarılan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Gayrimenkullerin ihalesi ne zaman yapılacak?

Orhangazi Belediye Başkanlığı 22 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Orhangazi'de yer alan 22 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı'nı 60 bin kişi ziyaret etti!

‘IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı’ sona erdi. 5 gün boyunca 23 ülkeden yaklaşık 60 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarlar, gayrimenkul ve inşaat sektörünün iş hacmini ve satışlarını yükselterek, ülke ekonomisine büyük katkı sağladı.

OVM Petrol 15 ilde 15 adet gayrimenkul satıyor!

OVM Petrol İstanbul Esenyurt , Eskişehir Tepebaşı, Edirne İpsala, Balıkesir Bandırma, Rize Ardeşen, Çanakkale Gökçeada, Adana Yumurtalık, Bursa Kestel, Ordu Fatsa, Yalova Armutlu, Sakarya Hendek, mersin Tarsus ve Niğde Merkez'de gayrimenkul satıyor.

Özelleştirme İdaresi 12 ilde 15 adet gayrimenkul satıyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, Malatya, Samsun, Muğla, Bursa, Adana, Çorum, Kars, Hatay, Ordu, Niğde ve Tekirdağ'da yer alan 15 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 13 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa'da satılık 5 adet gayrimenkul: 4 milyon 226 bin liraya!

İnegöl Belediye Başkanlığı İnegöl Mahmudiye, Alanyurt, Kemalpaşa ve Tahtaköprü'de yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 8 Temmuz 2014 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek...

bursa gayrimenkul satışı Haberi

bursa gayrimenkul satışı

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanına göre, söz konusu gayrimenkul 1054 metrekare alana sahip.

Merakla beklenen ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da Yıldırım Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Söz konusu ihaleye katılabilmek için istenen belgelerin, ihale tarih ve saatine kadar Destek Hizmetleri Müdürlüğü İhale Birimine kapalı zarf içinde teslim edilmesi gerekiyor.

Satışa çıkarılan gayrimenkulün tahmini satış bedeli 8 milyon TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli ise 240 bin TL olarak belirlendi. İhale 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu, Kapalı teklif usulü gerçekleştirilecek.

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı..

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı..

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığından:
İhale Tarihi : 19/07/2022
İhale...