23 / 04 / 2024

bursa Gemlik Balık Pazarı

bursa Gemlik Balık Pazarı

Büyükşehir Belediyesi, Gemliklilerin önemli buluşma noktalarından Balık Pazarı'na uygulkanacak olan kentsel tasarım projesinin startını verdi. Çalışmalar kapsamında mevcut çelik konstrüksiyoıı çatının söküm işlemlerine başlandı.

Gemlik Balık Pazarı yenilenerek otantik bir yapıya sahip olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, çelik kontrüksiyonlu soğuk ve düzensiz yapısıyla yıllardan beri rahatsızlık oluşturan Gemlik Balık Pazarı’nın rehabilite edilmesi için düğmeye bastı. Yeni hali otantik yapıda olacak.

Kadife 15 TL çinekop 115 TL hamsi 10 TL! Bursa balık halinde balık fiyatları ne kadar? İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bursa’da haldeki balık fiyatları belli oldu. Kadife 15 TL, çinekop 115 TL, hamsi 10 TL’ye satılıyor. Bursa balık halinde balık fiyatları ne kadar oldu? İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bursa Gemlik'te KDV'den muaf arsa satılacak! Ticaret ve konut imarlı arsa almak isteyenler dikkat!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Gemlik Orhaniye'de yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 23 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Gemlik projesinin ihalesini 7 Aralık tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Gemlik'te kamulaştırılan binalar yıkıldı!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından ilçede kamulaştırılan binalar yıkılıyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa Gemlik'te kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Bursa Gemlik Belediyesi, bölgede kamulaştırdığı binaların yıkımına devam ediyor. Balıkpaza Mahallesi'nde kamulaştırılan 3 katlı binanın yıkımı başlatıldı.

Bursa Gemlik için son karar verildi!

Bursa Gemlik'te uzun zamandır beklenen depremselliğe yönelik yasa, 24 Aralık 2017’de çıkarılan 696 sayılı KHK’nın Geçici 25’inci maddesi ile düzenlendi.

Bursa Gemlik TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Gemlik'te hayata geçireceği 224 konutun ihalesi yapıldı.

Bursa Gemlik'e yeni mezarlık!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi’nde kamulaştırılan alanın mezarlığa dönüştürülmesiyle Gemlik’in en önemli sıkıntılarından biri çözüme kavuştu.

Seyhanlar Bursa Gemlik'te 2. şubesini açtı!

112 farklı noktadaki mağazasıyla hizmet veren Seyhanlar Market Bursa Gemlik'te 2 şubesini açtı. Market, büyük indirimlerden faydalanmaları için herkesi mağazaya bekliyor.

Bursa eski balık pazarına büyükşehir eli değiyor!

Karacabey İlçesi’nde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olan eski balık pazarı, Büyükşehir Belediyesi tarafından modern bir görünüm kazanacak.

Bursa Gemlik'e TOKİ müjdesi var mı?

Saadet Partisi TOKİ ve Kentsel Dönüşüm konuları hakkında bir basın açıklaması yaptı. Partinin Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Bursa Gemlik'te TOKİ ve Kentsel Dönüşüm konularındaki sıkıntılar bulunduğunu belirtti.

Bursa Gemlik'te 3.2 milyon TL'ye satılık zeytinlik!

Gemlik Sulh Mahkemesi, Bursa Gemlik'te bulunan 12 bin 152 metrekare yüzölçümlü zeytinliği satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün toplam satış bedeli 3 milyon 286 bin TL olarak belirlendi.

Gemlik Balık Pazarı yenilendi!

Gemlik ilçesinde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olan Balık Pazarı’nın estetik bir yaşam alanına dönüştürülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel tasarım projesi tamamlandı.

bursa Gemlik Balık Pazarı Haberi

bursa Gemlik Balık Pazarı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gemliklilerin önemli buluşma noktalarından biri olan Balık Pazarı'na uygulanacak kentsel tasarım projesinin startını verdi. 


Gemlik ilçesinde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olan Balık Pazarı'nın estetik bir yaşam alanına dönüştürülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel tasarım projesinde uygulamaya geçildi. Çalışmalar kapsamında mevcut çelik konstrüksiyoıı çatının söküm işlemlerine başlandı. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de beraberindeki Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile birlikte Balık Pazarı'nda incelemelerde bulundu. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kaba çelik imalatlarıyla soğuk bir görüntüye sahip olan Balık Pazarı'nın yenilenmesinin, bölge halkının en önemli isteklerinden biri olduğunu söyledi. Gemlik'in en önemli buluşma noktalarından biri olan Balık Pazarı'nın konforlu bir yapıya kavuşması için çalışmalara başladıklarını dile getiren Başkan Altepe, "Mevcut çelik yapının söküm işlemleri yapılıyor. Daha sonra...