26 / 04 / 2024

Bursa gölet inşaat

Bursa gölet inşaat

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kırsal kalkınma yatırımları kapsamında 13 milyon TL'ye İznik, Yenişehir, İnegöl, Kestel ve Orhaneli'de inşa edilen 6 göletin yapımı tamamlandı.

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

Bursa'da cami inşaatından düşen işçi öldü!

Bursa Merkez Osmangazi'de inşaatı devam eden caminin çatısından düşen Murat Yıldız (22) vefat etti. Yıldız'ın cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi...

Golyat kurbağası yavruları için gölet inşa ediyor!

Bir dergide yayınlanan çalışma ile Golyat kurbağasının, yavrularını korumak için taş taşıyarak gölet inşa ettiği ortaya çıktı. 

Moskova'da gökdelen inşaatı artıyor!

Moskova'da gökdelen inşaatı yüzde 19 oranında yükseldi. Sektörel analistler Moskova'daki gökdelen inşaatlarının daha da artacağını söylüyor.

Bursa'da 11 inşaat şirketi konkordato istedi!

Döviz kurundaki dalgalanmalar, yüksek faiz oranları ve enflasyon gibi unsurlar inşaat sektörünü zora soktu. Bursa merkezli 11 inşaat şirketi konkordato talebinde bulundu.

Tarihi Bursa Evleri’nin inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından aslına uygun şekilde yeniden hayata geçirilen Tayakadın Mahallesi’ndeki Sivil Mimarlık Örneği Tarihi Bursa Evleri’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Veli Göçer inşaat işine geri döndü!

Veli Göçer inşaat ve arsa ofisi şirketini yeniden açtı. Göçer,  1999 depreminde 195 kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanmış ve 18 yıl 9 ay hapis cezası almıştı.

Malatya Yaygın Göleti inşaatına ilişkin 4 sorun TBMM'de!

Malatya Yaygın Göleti inşaatına ilişkin 4 sorun meclis gündemine taşındı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bursa gölet inşaat Haberi

Bursa gölet inşaat

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kırsal kalkınma yatırımları kapsamında 13 milyon TL'ye  İznik, Yenişehir, İnegöl, Kestel ve Orhaneli'de yapımına başlanan 6 göletin inşaatı tamamlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, kırsal kalkınmanın sağlanması ve kent merkezine göçün önlenmesi için tarımsal yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan kaliteli üretimin sağlanması ve ürünlere yeni pazarlar bulunması için çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan da tarımda da güçlü bir altyapı meydana geliyor.

Bir yılda birden fazla çeşit ürün alınmasını sağlayan tarım potansiyelinin yüksel olduğu bölgelere BUSKİ marifetiyle sulama göletleri inşa eden Büyükşehir Belediyesi, bu zamana kadar İznik, Yenişehir, İnegöl, Kestel ve Orhanelide 6 sulama göleti inşaatını tamamlandı. Son olarak inşaatı biten İznik Aydınlar Göleti su tutmaya başlarken, yaklaşık 13 milyon TLye mal olan 6 göletle...