19 / 04 / 2024

bursa hamitler 1. etap toki

bursa hamitler 1. etap toki

TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap'ta 2 adet konut satıyor. Başvuruları 14 Eylül itibariyle başlayacak olan projede daireler 2+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap 2 konut başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor. Daire fiyatlarının 226 bin 603 TL'den başladığı projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap konut başvuruları için son 2 gün!

TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap'ta yer alan ve 1 Ekim 2012'de açık satışa sunulan 8 adet konut için başvuru dönemi 31 Aralık 2012 Pazartesi günü sona eriyor...

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

TOKİ'den bu illerde yaşayanlara müjde! 1.023 yeni konut geliyor! Hemen bu tarihe bakın! 

TOKİ, Konya, Tekirdağ ve Bursa illerindeki 1.023 yeni konut için düğmeye bastı. 3 ildeki yeni projelerin ihalesi bugün yapılacak. İşte o 3 ildeki projelerle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Bursa'da 1 yıl içerisinde 750'den fazla kıraathane kepenk indirdi!

Bursa'da koronavirüs salgını nedeniyle 6 ay kapalı kalan kıraathaneler teker teker kepenk indiriyor. 

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Bosch'tan Bursa'ya 1.2 milyar liralık fabrika yatırımı!

Bosch, Bursa'da 1,2 milyar liralık yatırıma hazırlanıyor. Firma, yeni nesil yüksek basınçlı benzinli enjektör üretim tesisi kuracak.

BTSO'dan Bursa'ya 1 milyar TL'lik yatırım!

Bursa ekonomisinin lokomotifi BTSO, geride kalan haftayı yeni yatırımlar, açılışlar, fuarlar ve yeni proje araştırmalarıyla dolu dolu geçirdi.

BTSO'dan Bursa’ya 1 milyar liralık proje yatırımı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa'ya marka kent kimliği kazandıran projelerin toplam yatırım tutarının 1 milyar olduğunu söyledi.

Bursa'ya 1,1 milyar liralık yatırım!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve bazı bakanlıklar tarafından hayata geçirilen, toplam 1 milyar 103 milyon 442 bin liralık yatırım, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacak.

Bursa Hamitler TOKİ 2.Etap alt gelir başvuru günleri!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede fiyatlar 96 bin 594 TL'den başlıyor. İşte Bursa Hamitler TOKİ 2.Etap alt gelir başvuru günleri...

Bursa Hamitler TOKİ 2.Etap Alt Gelir başvuru!

Peşinatların 11 bin 591 TL'den başladığı projede 240 aya kadar vade sağlanıyor. İşte Bursa Hamitler TOKİ 2.Etap Alt Gelir başvuru...

Bursa Hamitler 1. Etap TOKİ Evleri başvuruları!

1 adet dairenin açık satışa çıkacağı TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap projesinde başvurular 19 Eylül'de başlayacak. İşte, Bursa Hamitler 1. Etap TOKİ Evleri başvuruları...

Bursa Hamitler 1. Etap Alt Gelir Grubu TOKİ başvuruları!

Bursa Hamitler 1. Etap AGG Toplu Konut Uygulaması projesi stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak açık satışa çıkarılıyor. İşte, Bursa Hamitler 1. Etap Alt Gelir Grubu TOKİ başvuruları...

TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap başvuru tarihi!

1 adet dairenin açık satışa çıkacağı TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap projesindeki dairenin fiyatı 299 bin TL olarak belirlendi.

bursa hamitler 1. etap toki Haberi

bursa hamitler 1. etap toki

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bursa Hamitler 1. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut ile alt gelir grubu kapsamında 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. 


TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap'ta başvuruları 14 Eylül ile 30 Ekim 2015 tarihleri arasında kabul edilecek. Projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. 


TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap Projesi!

TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap'ta yer alan daire 192,28 metrekarelik 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede 10 bin TL peşinatta, kalan bedel 240 ay vadelendiriliyor. 


Konut fiyatı 327 bin 367 TL olarak belirlenen TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap'ta anahtar teslimi hemen yapılıyor. 


TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap alt gelir grubu!

Bursa Hamitler TOKİ 1. Etap'ta alt gelir grubuna...